Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πανελλήνια Συστράτευση

Εθνική Πανελλήνια συστράτευση

Η κατάρρευση της ψευτοδεξιάς της ΝΔ και η διάλυση του τερατώματος Καμμένου και Ανεξάρτητων (εξαρτημένων από ότι φάνηκε και στην πράξη) Ελλήνων, σε συνδυασμό με την εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ και της Δημάρ, τις ακραίες πρακτικές της Χ.α. καθώς και της προσωρινής αριστερής γιγαντώσεις του σύριζα καθαρά από αντίδραση και όχι από ρεαλιστικές προτάσεις το αντίθετο μάλιστα πχ. θα μειώσει την ανεργία νομιμοποιώντας τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες κτλ., όλα τα παραπάνω λοιπόν ανοίγουν ένα εκλογικό κενό οπού το εθνικό μέτωπο έχει υποχρέωση να προσελκύσει στις τάξεις του.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Οικονομική Αιμοραγία δισ. ευρώ από τους Λαθρομετανάστες και μέσω Εμβασμάτων


Επίσκεψη Παυλόπουλου-Μπαρό σε κέντρο υποδοχής μεταναστών
Η Ν.Δ. και ο Παυλόπουλος  χαρούμενοι που έχουμε γεμίσει λαθροέποικους

Διάβάστε πώς δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες καταφέρνουν να βγάζουν στο εξωτερικό "μαύρα" χρήματα που προέρχονται από λαθραία - αφορολόγητη εργασία, χωρίς να πληρώνουν φράγκο στην Ελλάδα, προκαλώντας οικονομική αιμοραγία...!

H Western Union είναι μία εταιρεία η οποία μεταφέρει χρήματα εκτός της Ελλάδας. Τα γραφεία της τα συναντάμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, όχι μόνο. Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της Δημοκρατίας της Κυριακής μέσω αυτής της εταιρείας γίνεται μεγάλη "φυγάδευση" χρήματος. Καταρχήν, πως γίνεται η μεταφορά. Δεν απαιτούνται ούτε πιστωτικές κάρτες ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία αίτηση η οποία "συνοδεύει" το ποσό και την ανάλογη προμήθεια που απαιτείται. Όσο για το ποσό, αυτό μπορεί να είναι μέχρι και 7.500 δολάρια, ενώ για περισσότερα χρήματα απαιτούνται άλλες πιο εξειδικευμένες διατυπώσεις.

Η Ελλάδα έδωσε 1,4 δις το 2012 για ενίσχυση ξένων επιχειρήσεων στα Βαλκάνια



Η λέξη απίστευτο συχνά στην Ελλάδα χάνει τη σημασία της,γιατί πλέον τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Η είδηση είναι ότι δόθηκε 1,4 δις ευρώ από το Ελληνικό Κράτος το 2012 για ενίσχυση επιχειρήσεων στα Βαλκάνια τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη από έλλειψη ρευστότητας! Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και γι΄ αυτό έγινε και ερώτηση στην Κομισιόν από Έλληνα ευρωβουλευτή.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Γραφείο Τύπου - Το ξεκαθάρισμα της δόσης και οι πανηγυρισμοί.



Η νέα πανηγυρική συνέντευξη για το νέο δανεισμό, πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών, που συνοδεύτηκε με δηλώσεις πλήρεις αισιοδοξίας, δεν ήταν παρά μια ακόμα αναφορά κενή περιεχομένου. Κανείς δεν είπε ότι το ποσό που μένει προκειμένου να ανακουφιστεί η ελληνική οικονομία είναι μόνον 1.9 δις. Που αλήθεια που θα κατευθυνθεί; Στα οφειλόμενα ποσά που είναι πολύ περισσότερα; στον Ε.Ο.Π.Π.Υ; στην ενίσχυση του Ο.Α.Ε.Δ; στην συμμετοχή των έργων; στην πιθανότατη κάλυψη νέων υστερήσεων εσόδων;

Και τα Σκόπια μπαίνουν στον South Stream – Όλοι στον αγωγό εκτός της Ελλάδας


"ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ"

Την απόφασή της ανακοίνωσε η ΠΓΔΜ για συμμετοχή στον South Stream αυξάνοντας και άλλο τον αριθμό των χωρών που επιθυμούν την εμπλοκή τους στο πρόγραμμα μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου από την Ρωσία στην κεντρική Ευρώπη. Mε δήλωση του ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ Ζόραν Στάβρεσκι ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η χώρα του θα έχει αποφασίσει για τη «σύνδεση» της στον South Stream. O Ζ. Στάβρεσκι προέβλεψε πως η απάντηση των Σκοπίων στη Ρωσία θα είναι θετική, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα επόμενα στάδια, σύσταση δηλαδή μεικτής εταιρίας καθώς και κατασκευή της διακλάδωσης προς την ΠΓΔΜ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ


Δήμητρα Λιάνη

Είναι η γυναίκα που μέσω Τηλέμαχου Χυτήρη παντρεύτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Για να την παντρευτεί ο κύριος "έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ" έδωσε περισσότερα από 120 εκατ. δραχμές στη Μαργαρίτα, τη μαμά του μπούλη για να πάρει διαζύγιο...
Σαν μέτρο σύγκρισης αρκεί να πούμε ότι ένα καλό διαμέρισμα 100 τ.μ. στη Κηφισιά κόστιζε εκείνη την εποχή 14 εκατ. δραχμές.

Η φορολογική δήλωση του γαμπρού δεν ξεπερνούσε τα 10 εκ. δραχμές.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι ο γιαλός στραβός...


Της Ελένης Παπαδοπούλου,
Υπεύθυνης Νεολαίας Θεσσαλονίκης


Τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί χιλιάδες αυτοκτονίες από ανθρώπους, που πλήττονται ανελέητα από την κρίση κι έχασαν την ελπίδα τους. Παράλληλα έχουμε την μαζική αποχώρηση νέων από την χώρα, κάτι που μπορεί να παρομοιαστεί με αιμορραγία του ελληνισμού. Παρ’ όλα αυτά, όλοι εκείνοι που διατείνονται πως θέλουν να μας σώσουν, δεν λένε να γυρίσουν πλευρό. Επιμένουν στην αντικοινωνική πολιτική τους, που – όπως ισχυρίζονται – αναγνωρίζουν πως είναι σκληρή, αλλά είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν με βαριά καρδιά…

Μας ζητούν να δείξουμε κατανόηση, να κάνουμε υπομονή. Είχαν το θράσος μέχρι και να ζητήσουν από τον ελληνικό λαό να κάνει περισσότερες θυσίες. Όμως χιλιάδες νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, ενώ περίπου 1,5 εκ. Έλληνες ζουν πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας. Πώς ζητούν λοιπόν οι κυβερνώντες από τον συνταξιούχο των 400 ευρώ ή τον άνεργο με μηδενικό εισόδημα να κάνει οικονομία; Πώς απαιτούν απ’ αυτόν που ήδη λιμοκτονεί να τρώει λιγότερο;

ΣΥΡΙΖΑ : Ο ολοκληρωτισμός του κάθε τόσο βγάζει μάτι.


Σύριζα: Είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό...που σου λέμε

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φασιστοειδής απόφυση της ελληνικής Αριστεράς. Οσο κι αν προσπαθεί να μασκαρευτεί σε αστικοδημοκρατικό κόμμα, ο ολοκληρωτισμός του κάθε τόσο βγάζει μάτι.

Τόσα χρόνια ερωτοτροπίας με τους κουκουλοφόρους, νταλαβέρια με τις πιο απίθανες περιθωριακές ομάδες, συμπαράσταση σε κατηγορουμένους για τρομοκρατία και ποταμοί μελανιού για να εγκωμιαστούν η ανομία κι η βία έχουν αφήσει βαθιά σημάδια.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Νταβατζής* της Μεσογείου και οι «Πατριώτες»




Στον τουρκικό όμιλο Dogus, πούλησε η Lamda Development το 50% των μετοχών της μαρίνας του Φλοίσβου. Οι «φιλότιμες» προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει τελευταίως για τον εκτουρκισμό του ελληνικού λαού, μέσω του «Σουλειμάν» και πολλών άλλων τουρκικών σειρών μέσω των τηλεοπτικών διαύλων, συνεχίζονται τώρα και στον τομέα της οικονομίας.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αίσχος ΣΚΑΙ πράκτορες - την Ιστορία του Τατσόπουλου Αγόρασαν οι Αλβανοί


Την ώρα που ο εθνικισμός στην Αλβανία χτυπάει κόκκινο και οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα για «Μεγάλη Αλβανία» μέχρι την Πρέβεζα δημιούργησαν διπλωματικό επεισόδιο με την Ελλάδα, έρχεται η προβολή της αμφιλεγόμενης σειράς ντοκιμαντέρ «1821» του ΣΚΑΙ να ρίξει νερό στον μύλο της προπαγάνδας της γείτονος που θέλει Αλβανούς τους ήρωες του 1821.

Νεάπολις - Δεν είμαστε Ιταλοί αλλά Έλληνες (βίντεο)


Νεάπολις - Η Ελληνική σημαία της επανάστασης και τα χρώματα της Νάπολη

Μετά την ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από τους ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ αλλά και της ΝΙΣ (ΝΙΚΑΙΑ) που δεν ΞΕΧΝΑΝΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ τους και σηκώνουν την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στα γήπεδα τους με ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ στην χώρα μας.
Παμε δίπλα στην ΙΤΑΛΙΑ όπου οι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΙΣ φωνάζουν το σύνθημα "NOI SIAMO PARTENOPEI" που σημαίνει "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ". Ας μην ξεχνάμε και την Λάτσιο που επίσης σηκώνει την Ελληνική σημαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ή το ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ των κατοίκων της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ ( ΝΕΑΠΟΛΙΣ - NAPOLΙ )

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Γράμμα προς τον Λευκό άνθρωπο από ένα Μετανάστη



Λευκέ άνθρωπε...!

Είμαστε στη δυσάρεστη - ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε ότι η φυλή σου είναι καταδικασμένη σε αφανισμό.

Εμείς, οι διάφορες μάζες του Τρίτου Κόσμου από  Αφρική, Ασία, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή, έχουμε δηλώσει ότι η πλήρης επιτυχημένη πορεία σου στον πολιτισμό όπως η ανακάλυψη  της νέας τεχνολογίας, η δημιουργία  κυβερνήσεων, η προώθηση της καλής θέλησης, η σίτιση μεγάλου μέρους του κόσμου, η ειρήνη και η ευημερία , μας έχει κάνει ζηλιάρηδες και προσβεβλημένους.

Εμείς, το 92% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχουμε την αίσθηση ότι δεν μπορούμε πλέον να αποδεχθούμε την διαφορά μεταξύ της επιτυχίας της κοινωνίας σου και τις αποτυχίας της δικιάς μας. Η λύση αυτής της ανισότητας πρέπει να είναι προφανής σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Πως Φορολογούσαν στην Αρχαία Ελλάδα



Εάν οι αρχαίοι Αθηναίοι δεν ήταν μάστορες στην επιβολή και την είσπραξη φόρων, σήμερα ίσως να μην υπήρχε ο Παρθενώνας. Υπερβολή; Κι όμως, χάρη στο χαράτσι που πλήρωναν οι άλλες πόλεις κατά την Α' Αθηναϊκή Συμμαχία -ειδικότερα από το 454 π.Χ., το ένα εξηκοστό του ετήσιου φόρου πήγαινε υπέρ της... θεάς Αθηνάς - ο Περικλής εξοικονόμησε τα χρήματα για να χτιστεί ο περίφημος ναός.

Πριν από 2.500 χρόνια τα κρατικά ταμεία της Αθήνας ήταν γεμάτα, χωρίς τη βοήθεια των οικονομολόγων του Χάρβαρντ. Η οικονομική κρίση ήταν άγνωστη λέξη και το πλεόνασμα έφτανε σε πολύ μεγάλο ύψος. Και τότε όμως, χωρίς την πίεση των Ευρωπαίων εταίρων, έμπαιναν φόροι με διάφορες ονομασίες, τακτικοί και έκτακτοι, άμεσοι και έμμεσοι, για δημόσια έργα, για στρατιωτικό εξοπλισμό, κ.λπ. Ουδείς διέφευγε. Πλήρωναν οι έχοντες και κατέχοντες, πλήρωναν όμως και οι μέτοικοι, οι ξένοι δηλαδή, πλήρωναν και οι ιερόδουλες!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Μετά από μία διακοπή λίγων εβδομάδων, ο "ΕΚ" θα βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα όλης της Ελλάδας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Με μία πλήρως ανανεωμένη μορφή, με 32 έγχρωμες σελίδες, η εφημερίδα που τόσα χρόνια στηρίξατε και πάλι θα είναι κοντά σας. Θελήσαμε να κάνουμε μία ανανέωση στην μορφή της και στην αισθητική της, θέλοντας να την φέρουμε περισσότερο κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αλλάζει στο παραμικρό η ιδεολογική και πολιτική γραμμή της εφημερίδας μας. Ο "ΕΚ" είναι ένα έντυπο εθνικιστικής ενημέρωσης, μαχητικό με απόψεις και αναλύσεις για την επικαιρότητα και όλα όσα δεν μας λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οργάνωση Λαμίας - Δελτίο Τύπου για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας


Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου καταδικάζει το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας μπροστά στην Εθνική Τράπεζα (πλ. Πάρκου) στη Λαμία και ζητά την άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ (βίντεο)




Με μία εκδήλωση στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως, τιμήθηκε η μνήμη των νεκρών του Μακρυγιάννη, της Σχολής Ευελπίδων, και της μάχης των ΑΘηνών. Αθάνατοι οι νεκροί των Δεκεμβριανών. Σήμερα επίκαιρο παρά ποτέ το μήνυμα.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοφανής Αναφορά για τη Θητεία




Νέες αναφορές της Τρόϊκας που εμφανίζουν ως εξορθολογισμό την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, φανερώνουν απόψεις και σχέδια. Ασφαλώς και δεν ενδιαφέρονται να είναι εξοπλισμένο και επανδρωμένο το προτεκτοράτο, αφού οι συμφωνίες και οι αποφάσεις του θα είναι πια έργο της συμμορίας των δανειστών.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ του Γ.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μ.ΚΩΝΣΤΑ στο ΣΥΛΛΟΓΟ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" (βίντεο)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γ. Γ.  του Εθνικού Μετώπου κ. Κώνστα, στην αίθουσα των "Θερμοπυλών" στο Περιστέρι. Μετά την προσφώνηση του Σωκράτη Ψαρά που αναφέρθηκε στο ενωτικό και διαρκή αγώνα του πατριωτικού συλλόγου τον λόγο έλαβε ο κ. Κώνστας.
Η πορεία του πατριωτικού συλλόγου, που παρακολουθεί τις εξελίξεις και δίνει τη μάχη στη σκληρά δοκιμαζόμενη δυτική περιοχή του λεκανοπεδίου, αποδεικνύει όπως τόνισε ο κ Κώνστας, την ελπίδα ότι θα νικήσουμε. Από τη βάση της ελληνικής κοινωνίας τέτοιες προσπάθειες, ανιδιοτελείς και επίμονες δείχνουν το δυναμισμό του έθνους και δυναμώνουν την αντίστασή μας. "Η ονομασία Θερμοπύλες ήταν αρχικά συμβολική έγινε πλέον κυριολεκτική".

Διαμαρτυρία για την κατάργηση του Γένους από την Οργάνωση Θεσσαλονίκης



 Πολυμελής ομάδα του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία απαιτώντας την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης με την οποία καταργήθηκε η προϋπόθεση του ελληνικού γένους για την εισαγωγή σπουδαστών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας Φρ. Φράγκος παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι;», το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου.