Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Εθνική Αξιοπρέπεια, αυτή η άγνωστη...


Η ζωή είναι μικρή, άδικη και πετάει σαν σφαίρα που σφηνώνεται στο θάνατο...Σίγουρα, η πολύτιμη υπόστασή μας δεν είναι αυτή που αρμόζει και που η μεγαλοσύνη του Ανθρώπου θα άξιζε...Οπωσδήποτε οι ευθύνες για το μη πρέπον καταλογίζονται στον μεγαλύτερο βαθμό στην ίδια την ανθρώπινη φύση που έχει ανα τους αιώνες πάρει λάθος δρόμο και που αντιμάχεται το Σύμπαν δίχως όπλα και με τη μοιρολατρεία που αφανίζει...

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Γραμματέας Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου Ιωαννίνων


Υπενθυμίζουμε ότι την 25 Απριλίου 2013 συνεδρίασε η ολομέλεια της Οργάνωσης Ιωαννίνων του Εθνικού Μετώπου. Μέσα από μια διεξοδική και υποδειγματική διαδικασία, αποφάσισε ομοφώνα τη σύσταση της Διοικούσας επιτροπής του Εθνικού Μετώπου Ιωαννίνων η οποία έχει την εξής σύνθεση:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο συριζαίος τηλεοπτικός αστέρας των οικονομικών Βαρουφάκης όπως...Στουρνάρας


Βαρουφάκης: Η καπιταλιστική αριστερά και ο "ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα"!!! 
Φυσικά, όπως έκανε και με την εταιρία Κατσέλης εξάλλου.

Η αντίσταση στις πολιτικές λιτότητας που καταστρέφουν την Ευρώπη μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Ευρώπη, γράφουν οι Βαρουφάκης και Galbraith σε κοινό άρθρο στους New York Times. Γιατί δεν επηρεάζονται οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ. Αρθρο με τίτλο «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα» συνυπογράφουν στους New York Times οι Γιάννης Βαρουφάκης  και James K. Galbraith. Όπως υποστηρίζουν το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ οδήγησε σε πολιτικό δράμα και σε μια νύχτα η δημόσια τηλεόραση, η οποία επί μακρόν κατηγορήθηκε για διαφθορά έγινε η φωνή της δημοκρατικής αντίστασης.

Οι μαχητές της κωλοτούμπας συγκρούονται δικαστικά


Σήμερα η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη κινήθηκε με αγωγή κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη ζητώντας από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ 1,5 εκατομμύρια ευρώ για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση».

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Λευκός άνθρωπος μαζί και η Ελληνική φυλή χάνεται...

Ζούμε σε μια εποχή που η φυσική ισορροπία έχει ανατραπεί.

Ο Λευκός άνθρωπος είναι υπό διωγμό από το σύστημα μιας κι αυτό κυριαρχείται από τον προαιώνιο εχθρό του, τον σιωνισμό. Στον ζωτικό χώρο της λευκής φυλής, στην Ευρώπη, κινδυνεύουμε να γίνουμε μειονότητα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο μωρό που γεννήθηκε την πρωτοχρονιά ήταν ένα παιδί μη-λευκών μουσουλμάνων μεταναστών και το πρώτο δημοφιλές όνομα για τα νεογέννητα ήταν το "Μωάμεθ" με δεύτερο το όνομα Χάρυ. Οι γεννήσεις στο Ηνωμένο βασίλειο παιδιών μη λευκών μεταναστών είναι περισσότερες από τις γεννήσεις λευκών. Οι βιασμοί λευκών κοριτσιών στην Σουηδία, στην Αγγλία, στην Γαλλία και σε άλλες χώρες είναι ένα σύνηθες και οργανωμένο φαινόμενο που λαμβάνει χώρα από μουσουλμάνους και μη λευκούς μετανάστες.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Βόρειος Ήπειρος - Το ΚΕΑΔ βγάζει βουλευτή στην Περιφέρεια Αυλώνας


Παρά τον πόλεμο των αλβανικών κομμάτων το ΚΕΑΔ βγάζει βουλευτή στην Περιφέρεια Αυλώνας. Πάνω από 6 χιλιάδες ψήφοι έχουν καταμετρηθεί για το ΚΕΑΔ μέχρι σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Αυλώνας. Η Ελληνική Μειονότητα παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από τα μεγάλα αλβανικά κόμματα για να μην εκλέξει βουλευτή από σήμερα θα έχει ξανά την δικιά της ανεξάρτητη φωνή στην νέα Βουλή που ακούει στο όνομα του προέδρου του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλη Ντούλε.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ...

RIZA 434 355

Είναι να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ο σημαιοφόρος της τουρκικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες, Ρίζα Καγιάλπ, μέσω Twitter, προχώρησε σε ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια κατά των Ελλήνων και των Αρμένιων.

Ο Εθνικισμός απάντηση στην κρίση και τον ραγιαδισμό - Ομιλία στον Πειραιά

Στο γραφείο της Οργάνωσης Πειραιά του Εθνικού Μετώπου 
λίγο πριν την έναρξη των ομιλιών.



Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Οργάνωσης Πειραιά εκδήλωση, ομιλία- συζήτηση προχθές 23 Ιουνίου. Η νεολαία έδωσε έντονο παρόν και έδειξε ότι το καλοκαίρι θα είναι μια ακόμα αποφασιστική αγωνιστική περίοδος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ


Το νέο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε από τον ανασχηματισμό θα συνεχίσει να ασκεί την ίδια αδιέξοδη και ξενοκίνητη πολιτική. Τόσο τα πρόσωπα, που διακρίνονται για τον συστημικό τους οίστρο και το πάθος τους στην εκτέλεση των μνημονιακών εντολών όσο και οι συσχετισμοί που επιβεβαιώνουν ότι η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στην καταστροφή (Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ) μας πείθουν ότιπρόκειται για μια ακόμα κυβέρνηση υποταγής. 

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Τον Στρατό, την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό σχεδιάζει να καταργήσει πρώτα η δοσίλογη κυβέρνηση

ethniko_metopo_politismos

Μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες να ασχολούμαστε όλοι με το λουκέτο που αποφάσισε η κυβέρνηση Σαμαρά να βάλει στην ΕΡΤ, υπάρχουν όμως ακόμη πολλοί δημόσιοι οργανισμοί που έχει προγραμματιστεί να κλείσουν μέσα στο 2013. Γι αυτό εξάλου έπιασε πανικό την κατοχική κυβέρνηση και ειδικά τα δύο αποκόμματα των Δημ.Αρ. - Πασόκ τα οποία βλέπουν και τα ποσοστά τους να κατρακυλούν με συνέπεια την πολύ πιθανή έξοδο τους από την επόμενη βουλή.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο Κουβέλης ΕΧΕΙ συμβάλλει όσο δεν φαντάζεστε, στον θρίαμβο του Ελληνικού Εβραϊσμού

Ο Φώτης Κουβέλης, δικηγόρος, πολιτευτής της αριστεράς και αρχηγός του κόμματος "Δημοκρατικής Αριστεράς" έχει 80 ακίνητα και σχέσεις με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

Όλα αυτά δημιουργούν 5 βασικές αντιφάσεις:

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Αλβανο-Ναζισμός οργιάζει στην Αλβανία και τα Ελληνικά αποκόμματα ασχολούνται με την ΕΡΤ - Βίντεο


Αν είχαμε σοβαρό εθνικό κράτος θα είχαμε στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες αλβανούς πακέτο πίσω στην χώρα τους κάθε φορά που θα έκαναν παρόμοιες ανθελληνικές εκδηλώσεις.

Oi Τσάμηδες απόγονοι φονιάδων ναζιστών εγκαινίασαν «μαυσωλείο» στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και το αποκαλούν «η Μέκκα της Αλβανίας». Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα 35 λεωφορεία με περίπου 3000 "αλβανοτσάμηδες" απόγονους ναζιστών εγκληματιών πολέμου συγκεντρώθηκαν χθες στα Eλληνοαλβανικά σύνορα προβάλλοντας με φραστικές προκλήσεις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας!

Λαζόπουλος, Αριστεροί Καπιταλιστές και Κ.Κ.Ε. πρώτοι στις απολύσεις εργαζομένων



«Ο Λαζόπουλος μας είχε ανασφάλιστους και μας απέλυσε γιατί κάναμε στάση εργασίας για την ΕΡΤ...» 
«O (Συριζαίος και αριστερός καπιταλιστής) κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζόμένους της ΕΡΤ, την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!» Με αυτά τα λόγια οι απολυμένοι και οι απολυμένες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αναφέρονται στην απομάκρυνσή τους από την τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης στον Alpha, το οποίο συνέπεσε με το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η Ένδοξη Νικηφόρα Μάχη Κιλκίς - Λαχανά (19-21 Ιουνίου 1913) μεταξύ Ελληνικών και Βουλγαρικών δυνάμεων


Μάχη Κιλκίς-Λαχανά (19-21 Ιουνίου 1913)
Ιστορικό

Η Μάχη Κιλκίς-Λαχανά (19-21 Ιουνίου 1913) διεξήχθη μεταξύ Ελληνικών και Βουλγαρικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου. Αρχηγοί ο Διάδοχος Κωνσταντίνος, εκ μέρους των Ελλήνων και ο Στρατηγός Νικολάι Ιβανώφ εκ μέρους των Βουλγάρων. Στις 17 Ιουνίου, οι βουλγαρικές δυνάμεις κατείχαν την γραμμή Βερτίσκος-Πολύκαστρο, ενώ παράλληλα σχεδίαζαν και σχέδιο κατάληψης της Θεσσαλονίκης στις 19 του ίδιου μήνα. Ο Ελληνικός Στρατός αντέδρασε έγκαιρα και με επιθετικές ενέργειες ανάγκασε τη βουλγαρική πλευρά σε άμυνα στην τοποθεσία Κιλκίς-Λαχανά. Η μορφολογία της τοποθεσίας προσφέρονταν για αποτελεσματικό αμυντικό αγώνα, ενώ ταυτόχρονα παρουσίαζε μεγάλες δυσκολίες στις κινήσεις τμημάτων πεζικού προς βορρά και ανατολή. Το σχέδιο επίθεσης των ελληνικών δυνάμεων προέβλεπε την προέλαση βόρεια και ανατολικά: οι 2η, 3η, 4η, 5η και 10η Μεραρχίες, καθώς και η Ταξιαρχία ιππικού θα κατευθύνονταν προς τον τομέα του Κιλκίς, ενώ οι 6η και 7η Μεραρχίες προς τον Λαχανά. Η 2η βουλγαρική στρατιά εγκατέστησε αμυντικά μια μεραρχία και τρεις ταξιαρχίες πεζικού, ενώ διέθετε και ένα σύνταγμα ιππικού για την εκτέλεση αντεπιθέσεων. Λόγω της απόκλισης των κατευθύνσεων επίθεσης προς τα βόρεια (Κιλκίς) και ανατολικά (Λαχανά) το πεδίο της μάχης διαχωρίζονταν στους δύο αυτούς ξεχωριστούς τομείς.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΟΠΥΥ 184...όπως Ε.Ρ.Τ.


του Διαμαντή Χαλκιά

Το Σεπτέμβριο του 2008 σε μια νύχτα 1000 και πλέον εργαζόμενοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΙΚΑ (184), που δούλευαν οι περισσότεροι ως συμβασιούχοι σε όλη την επικράτεια ( από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τα Χανιά και από την Κέρκυρα μέχρι τη Λέσβο), έχασαν τη δουλεία τους. Οι εργαζόμενοι ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι σε εταιρεία που είχε πάρει μέσω διαγωνισμού το 184. Επί 8 συναπτά έτη δούλευαν εκεί.

Βεβαίως δεν διοργανώθηκαν συλλαλητήρια στο σύνταγμα, ούτε εκδηλώσεις συμπαράστασης, από τους δήθεν ανοιχτόμυαλους, προοδευτικούς, αριστερίζοντες ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων, δεν υπήρξε έστω μια ελάχιστη αναφορά στο θέμα από κανένα τηλεοπτικό σταθμό, ούτε καν από την Ε. Ρ. Τ. 

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο Νίκος Τζιόπας στον Λαμία - FM1 για την δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο, τους λαθρομετανάστες και τις ευθύνες Δένδια- Ρουπακιώτη

Νικόλαος Τζιόπας

Τηλεφωνική παρέμβαση του Γραμματέα της Οργάνωσης Λαμίας του Εθνικού Μετώπου, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM1 και στον δημοσιογράφο κ. Έλληνα.

Εκδήλωση - ομιλία του αρχηγού του Εθνικού Μετώπου Εμ.Ν.Κώνστα στον Πειραιά


Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στα γραφεία της Οργάνωσης Πειραιά, Καραϊσκου111,

έναντι Δημοτικού Θεάτρου 4ος όροφος  

Οι Έλληνες δολοφονούνται και η κυβέρνηση μοιράζει συλλυπητήρια


Πάνδημη οργή επικρατεί από την νέα δολοφονία αστυνομικού. Οι συμμορίες που συγκροτούν τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν εισέλθει στην χώρα εξακολουθούν να αλωνίζουν σπέρνοντας τον θάνατο. Το κίνημα μας καταδικάζει την παθητική στάση της Ελληνικής πολιτείας και ζητάει την άμεση αντιμετώπιση του οξύτατος πλέον προβλήματος.

Από το γραφείο τύπου

Οι οργανώσεις του κινήματος εξέδωσαν ανάλογες ανακοινώσεις...

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΟΧΙ άλλες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις μας


Όπως αποκαλύπτουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», η αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί, με απόφαση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, φαίνεται να...καταλήγει σε καινούργιες μειώσεις κατά 20%! Σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο, το επόμενο έτος πρέπει να γίνει περαιτέρω μείωση δαπανών, λόγω νέου μισθολογίου, για ένστολους, ύψους 88.200.000 ευρώ, καθώς και αντίστοιχη μείωση συντάξεων ένστολων, ύψους 161.800.000 ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν άλλα 5.900.000 ευρώ το 2015 και 5.100.000 ευρώ το 2016, τα οποία θα εξαθλιώσουν πλήρως το σύνολο των στελεχών των Ε.Δ., το εισόδημα των οποίων έχει μειωθεί κατά 50% από το 2010.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

"Soviet Story" Τα εγκλήματα του Κομμουνισμού - Ντοκυμαντέρ με Ελληνική αφήγηση


Η οργή για τα σταλινικά εγκλήματα που είναι θαμμένα και τα στοιχεία που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Οι φριχτές εικόνες των μαζικών τάφων στην κομμουνιστική Ε.Σ.Σ.Δ. και τα θύματα του λιμού στην Ουκρανία. Η ισχυρή συμμαχία με την Ναζιστική Γερμανία και άλλα πολλά...

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ



Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση - Ομιλία από την Οργάνωση Εθνικού Μετώπου Ξάνθης

Afisa_organosi_ksanthis

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, 6.30´ μ.μ., στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος» της Ξάνθης, 
θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου Ξάνθης,

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Οργάνωση Αργολίδας - Ερωτήματα από το κλείσιμο της ΕΡΤ


Η τριμερής κυβέρνηση μειοψηφίας, που δυναστεύει τη χώρα με τις ευλογίες και την καθοδήγηση των δανειστών μας, απεφάσισε και έκλεισε την ΕΡΤ. Η κίνηση αυτή γεννά πολλά ερωτήματα:

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το συνταγματικό τόξο στοχεύει την Ελλάδα.- Άρθρο του Εμ. Ν. Κώνστα


Κεντρικά φιλοσοφικά ερωτήματα, μεγάλα ζητήματα γύρω από τη νομιμότητα, το δίκαιο και την κρατική λειτουργία και οντότητα, αποκτούν μια αγωνιώδη διάσταση στις μέρες μας αφού η συντριπτική κρίση συνεχίζεται. Ο μεταπολιτευτικός πολιτικός κόσμος συμπτυγμένος εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο, σε δύο σχήματα, αυτό της τριμερούς συμφωνίας και το άλλο μιας αντιπολίτευσης που επιμένει στο ίδιο πλαίσιο και στην ουσία αποτελεί εναλλακτική για το σύστημα, εξυπηρετεί πλέον ανοικτά τους αφέντες του που δεν είναι άλλοι από τα ξένα συμφέροντα.

Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό ακολουθείται κάθε πολιτική που υπαγορεύουν οι ξένοι επίτροποι όσο και αν στρέφεται κατά των άμεσων και μελλοντικών συμφερόντων της πατρίδας.

Η Δημόσια Έκφραση του Ελληνικού λαού ειναι περιουσία του Έθνους μας και δεν την εγκαταλείπουμε.


Η κατάργηση της ΕΡΤ δεν αποτελεί απλώς μία κατάργηση 2500 θέσεων εργασίας του δημοσίου τομέα. Αυτό, η κατοχική κυβέρνηση θα μπορούσε να το επιτύχει με πολλούς, λιγότερο επώδυνους επικοινωνιακά, τρόπους. Μπορεί η κατάργηση των θέσεων να είναι ένα επιθυμητό παράπλευρο αποτέλεσμα όμως πραγματικός τους σκοπός είναι άλλος:

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ἡ ΕΡΤ εἶναι κομμάτι τῆς ἱστορίας τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους καὶ αὐτὸ δὲν εἶναι ὑπερβολή

Ακόμα ένα εθνικό σύμβολο...έκλεισε

του Γιάννη Χ. Κουριαννίδη

Ἡ ΕΡΤ εἶναι κομμάτι τῆς ἱστορίας τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους καὶ αὐτὸ δὲν εἶναι ὑπερβολή! Οἱ ἄχρηστοι καὶ ἐπικίνδυνοι ὀλετῆρες τῆς πατρίδας, ἀφοῦ τὴ χρησιμοποίησαν γιὰ τὰ κομματικά τους παιχνίδια ἐπὶ σειρὰ ἐτῶν, ἀφοῦ τὴν ἀπαξίωσαν ὀργανικὰ καὶ τεχνολογικά, τώρα πετᾶνε σὰν στιμμένη λεμονόκουπα τὴ δημόσια ραδιοτηλεόραση καὶ τοὺς χιλιάδες ἐργαζομένους της. Χρέος τοῦ κάθε Ἕλληνα νὰ ὑπερασπίσει τὸ δικαίωμά του νὰ ἔχει δημόσια ἐνημέρωση, παράλληλα βεβαίως άπαιτῶντας τὴν ἀπαλλαγή της ἀπὸ τὸν κομματισμὸ καὶ τὴν ἐξουσιοκρατία.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του 1989 - Όταν τα λέγαμε εμείς...κανείς δεν μας άκουγε

Αφίσα του Εθνικού Μετώπου το 1988 όταν στην Ελλάδα είχαμε μόλις 500.000 ξένους εργάτες.
Πόσο διαφορετική θα ήταν η χώρα μας σήμερα αν είχαμε από τότε Έλληνες εθνικιστές στην κυβέρνηση. Αλλά όταν τα λέγαμε εμείς...κανείς δεν μας άκουγε. 

Την στάση της συμμορίας της μεταπολίτευσης στο Ελληνικό κ(υ)νοβούλιο και στην ευρωβουλή λίγο πολύ την γνωρίζετε όλοι φυσικά με αποτελέσματα για την Ελλάδα, πάντα αρνητικά. Παρόλα αυτά όμως αυτές ήταν οι επιλογές του Ελληνικού λαού τον οποίο ξεγελούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι δημαγωγοί και πολιτικάντηδες της κομματοκρατίας και συμμορίας των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Με «χάντρες» και «καθρεφτάκια», εξαγορά συνειδήσεων, και παραπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ έφτασαν το Ελληνικό Έθνος στην σημερινή κατάντια, την εξαθλίωση και τα πρόθυρα του αφανισμού .

Δυστυχώς οι Έλληνες εθνικιστές δεν αποτέλεσαν επιλογή και ψήφος του εξαπατημένου Ελληνικού λαού παρ΄ότι οι τότε θέσεις μας με την σημερινή εξέλιξη, μας δικαιώνουν πλήρως ως Εθνικιστικό Κίνημα.  

Θεσσαλονίκη - ΟΧΙ στο «Gay Pride»


Θεσμική υποστήριξη απέκτησε για άλλη μία φορά η πολυδιαφημισμένη «παρέλαση περηφάνιας»(!) των ομοφυλοφίλων, στη Θεσσαλονίκη. Και φέτος, ο κ. Μπουτάρης αποφάσισε να συνδιοργανώσει την τραγική αυτή εκδήλωση και μάλιστα να επιβαρύνει τους Θεσσαλονικείς και με 4.500 € για τη διοργάνωσή της! Κι όλα αυτά με την κάλυψη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Να διεκδικήσουμε Άμεσα την κατασκευή ενός μεγάλου Μνημείου αφιερωμένο στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας


Να διεκδικήσουμε άμεσα την κατασκευή ενός μεγάλου μνημείου αφιερωμένο στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασιατικής καταστροφής. Η Γενοκτονία των Ελλήνων αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς των Ελληνικών πληθυσμών στη Μικρά Ασία και στην Ανατολική Θράκη από την Άνοιξη του 1914 μέχρι το 1923 και θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες. Η γενοκτονία ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα, το οποίο η κυβέρνηση των Νεότουρκων έφερε σε πέρας με συστηματικότητα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ο ξεριζωμός, η εξάντληση στις κακουχίες, τα βασανιστήρια, η πείνα και η δίψα, και τα στρατόπεδα θανάτου στην έρημο.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Που σπουδάζουν τα παιδιά των Πολιτικάντηδων μας


Το σύνθημα "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" των σοσιαλ(η)στών και αριστερών καπιταλιστών της συμμορίας της μεταπολίτευσης το θυμάστε; Ήταν οι πολιτικοί μας, από τη μεταπολίτευση ως σήμερα, που έφεραν τη χώρα σ αυτό το σημείο της ξεφτίλας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ξέρω πως σας πιάνουν τα γέλια αλλά ήταν από τα πιο μεγάλα ψέμματα που μας είπαν οι πολιτικάντηδες όλης αυτής της περιόδου. Ακόμα και από το διάσημο "Λεφτά Υπάρχουν". Η αλήθεια είναι βέβαια ότι  εμείς, ο απλός λαός το παρεξηγήσαμε καθώς για αυτούς ήταν ξεκάθαρο ότι εννοούσαν...Τεράστιες περουσίες - Πανάκριβη Ιδιωτική Παιδεία - Ελευθερία στις σχέσεις...για να πηγαίνουν άνετα με κατά μέσο όρο 30 χρόνια νεότερες τους γυναίκες.

Διαβάστε στον "Ελεύθερο Κόσμο" που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου

 
Αφιέρωμα στην εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου κυκλοφορεί ο "αντιρατσιστικός" Ελεύθερος Κόσμος. Μην χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα του "ΕΚ" στα πολλά και διάφορα προτεινόμενα αντιρατσιστικά νομοσχέδια.
Αφιέρωμα στην εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑ.
Διαβάστε για τις πιέσεις διεθνών οργανισμών και τον ρόλο των διάφορων εβραϊκών λόμπυ στην προώθηση της συγκεκριμένης νομοθεσίας. Ακόμη ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γάλλο διανοητή Dominique Venner που έδωσε τέλος στην ζωή του πυροδοτώντας τις αντιδράσεις των εθνικιστών στην Γαλλία, ενάντια στον γάμο των ομοφυλοφίλων. 

Εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας - Παιχνίδι στην πλάτη μας φαίνεται πως παίζει ο μίστερ Τσίπρας


Έντονη ήταν η αντίδραση των Σωματείων εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας από την επίσκεψη και ομιλία του προέδρου της κ(υ)νοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη στην Ιερισσό, όπου είχε μεταβεί για να μιλήσει σε αυτούς που αντιμάχονται την επένδυση των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Σωματείων είναι η παρακάτω:

Δημοσκοπήσεις - Πρώτο το Εθνικό Μέτωπο στα λοιπά κόμματα


Σημαντικό ποσοστό 1.8 με αναγωγή 2.1 φαίνεται να συγκεντρώνει το Εθνικό Μέτωπο σε δημοσκόπηση που ανατέθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό. Η δημοσκόπηση που δείχνει το Εθνικό Μέτωπο να προηγείται άλλων μικρών κομμάτων είναι η τρίτη κατά σειρά που καταγράφει σημαντικά ποσοστά για το κίνημα μας. Πρόκειται για δημοσκόπηση δείγματος 1000 ατόμων πανελλαδικά - σχετικά μικρό - ενώ προηγούμενες με ανάλογα αποτελέσματα είχαν μεγαλύτερο δείγμα 3000.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΣΕ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ Η ΑΝΕΡΓΙΑ κ.ΣΑΜΑΡΑ



Στο επίπεδο-ρεκόρ του 26,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο, έναντι 26,7% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Το 26,7% είναι η αναθεωρημένη εκτίμηση για την ανεργία Φερβουαρίου, καθώς αρχικά είχε ανακοινωθεί ποσοστό 27%.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας ανήλθε σε 26,85, έναντι 22,2% το Μάρτιο του 2012 και 26,7% το Φεβρουάριο του 2013. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.309.071 άτοµα. Οι απασχολούµενοι µειώθηκαν κατά 245.949 άτοµα σε σχέση µε το Μάρτιο του 2012 (-6,4%) και κατά 6.697 άτοµα σε σχέση µε το Φεβρουάριο του 2013 (-0,2%). 

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 215.735 άτοµα σε σχέση µε το Μάρτιο του 2012 (+19,7%) και κατά 4.626 άτοµα σε σχέση µε το Φεβρουάριο του 2013 (+0,4%).

Έλληνας Πεζοναύτης έπεσε εν ώρα καθήκοντος - Τραγικό ατύχημα για τις Ένοπλες δυνάμεις μας - Βίντεο



Απίστευτη η τραγωδία που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον θάνατο του 20χρονου πεζοναύτη. Άρμα μάχης ανετράπη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο στρατιώτης που το οδηγούσε. Το άρμα μάχης κινούνταν με κατεύθυνση προς τον Ωρωπό προκειμένου να συμμετάσχει σε στρατιωτική άσκηση. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα Η ανατροπή του M 113 που οδηγούσε σ΄ ένα χαντάκι ήταν θανάσιμη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προέρχονται από τους οδηγούς του Μ 113 που ακολουθούσαν το μοιραίο τεθωρακισμένο είπαν:

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Οι εξελίξεις στην Τουρκία. - Άρθρο του Εμ. Κώνστα


turkey_clash

Η εξέγερση στην Τουρκία έδειξε για μια ακόμη φορά τις πολλές και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εκεί. Η ελληνική πολιτική ελίτ συνηθίζει να εξετάζει επιφανειακά την κατάσταση στην Τουρκία. Όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων οι Τούρκοι ανέπτυξαν μια πολιτική έντασης με συγκεκριμένες στοχεύσεις δια των οποίων κατόρθωναν σχεδόν πάντα, να επιβάλλουν στην Ελλάδα το ρόλο αυτού που ακολουθεί τις εξελίξεις. Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και το ανοικτό πλέον κοινό σχήμα της τριμερούς κυβερνήσεως, έβλεπε στο πρόσωπο του Ερντογάν έναν Τούρκο ηγέτη με τον οποίο θεωρούσε ότι μπορεί να “συνεννοηθεί”.

Το γεγονός ότι πρόκειται για την ηγεσία που συστηματικά κτίζει το νέο οθωμανικό κράτος και εκτείνει την προσπάθεια ελέγχου σε ένα ζωτικό χώρο όπου υπάρχουμε και εμείς, δεν φαίνεται να απασχόλησε την Ελληνική πολιτική τάξη.

Γιατί η Τουρκία έφτασε έως εδώ - Τι πραγματικά έχει συμβεί στην Τουρκία (Ανάλυση)



Τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία βιώνει ένα κύμα αναταραχής-διαδηλώσεων. Αφορμή στάθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας  60 περίπου ακτιβιστών στο πάρκο Gezi της περιοχής  Τaksim της Κων/πολης στις 31 Μαίου 2013   για το ξερίζωμα 12 δέντρων. Τελικά αυτή η εκδήλωση  εξελίχθηκε  σε μια ανοιχτή και διαρκή διαμαρτυρία χιλιάδων πολιτών κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση Ερντογάν.  Χρειάστηκε βεβαίως η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων από τις αστυνομικές δυνάμεις και η απαγόρευση μετάδοσης των επεισοδίων που επέβαλε το τουρκικό καθεστώς στα μέσα ενημέρωσης, για να «γιγαντωθεί» και να «θεριέψει» το κύμα αμφισβήτησης, μέσα κυρίως από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Οι Τούρκοι πυροβολούν λαθροέποικους και η Ελλάδα τους προστατεύει


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κάθε μέρα στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ σε Ελληνικό καταμαράν, το οποίο όμως μετέφερε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ανοιχτά της Σύμης. Το επεισόδιο προκάλεσαι κλίμα συναγερμού στα αρμόδια υπουργεία και στις υπηρεσίες της Ρόδου και επί του θέματος βρίσκονταν σε εξέλιξη συσκέψεις.

Άχρηστο κράτος μεταπολίτευσης - Ιδιώτης καθάρισε δωρεάν το Πολυτεχνείο

Ιδιώτης καθάρισε μέσα σε 2 μέρες το Κτίριο Αβέρωφ

Δύο μόνο μέρες χρειάστηκαν για να καθαρίσει ιδιώτης το βανδαλισμένο από συνθήματα Κτίριο Αβέρωφ (ΕΜΠ), τη στιγμή που το άχρηστο Ελληνικό Δημόσιο της μεταπολίτευσης πάλευε επί ένα χρόνο.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Η Διεύθυνση Οργανώσεως του Εθνικού Μετώπουανακοινώνει την συγκρότηση Γραμματείας της Οργάνωσης Καλλιθέας Αττικής,  ως ακολούθως:

Γραμματέας ορίζεται ο Γιώργος Γκουλιούμης (Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χειροπάλης και βραβευμένος Αθλητής).
Μέλη της Γραμματείας ορίζονται επίσης, η Αργυρώ Τσαλίκη (Οικονομολόγος) και ο Δημήτριος Γκίκας (Εκπαιδευυτικός).

Το Εθνικό Μέτωπο, συνεχίζοντας την δυναμική του ανάπτυξη σε όλη τη χώρα, χαιρετίζει την δημιουργία της Οργάνωσης Καλλιθέας και την συγκρότηση σε σώμα της τοπικής Γραμματείας.

Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε τους πολεμιστές της Μάχης της Σημαίας.

Καρδιτσιώτες και Λαρισαίοι 
τίμησαν τους πολεμιστές της Μάχης της Σημαίας.
Ομάδα από τους παρευρεθέντες μπροστά στο μνημείο 
με μία παλιά ιστορική σημαία.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πολεμιστές της Μάχης της Σημαίας το περασμένο Σάββατο στην Λάρισα.
Είναι γνωστό ότι στη μάχη της Σημαίας που έγινε στο Μεζούρλο της Λάρισας την 30η Μαΐου 1917, 280 περίπου Έλληνες αξιωματικοί και στρατιώτες που ανήκαν στο 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων, με τον Διοικητή τους Συνταγματάρχη Αθανάσιο Φράγκου, αρνήθηκαν να παραδώσουν τα ξίφη και τη σημαία τους που με προσβλητικό τρόπο απαίτησαν οι Γάλλοι «σύμμαχοί» μας.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

SYRIZA θέλουν οι τούρκοι στην Ελλάδα


Δείτε τι έγραψαν οι Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης. Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Προσοχή στην Τουρκική κρίση...


Στην ομιλία που έκανε σήμερα το πρωί, 2/6, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν στην Ένωση Ρουμελιωτών, (δηλαδή Τούρκων Βαλκάνιων), και ενώ η Τουρκία είχε περάσει μια φρικτή νύχτα με..διαδηλωτές να συγκρούονται με δυνάμεις ασφαλείας σε δώδεκα περίπου πόλεις σε όλη την χώρα, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Ελλάδας που την κατέκρινε για την στάση της στο αδελφό έθνος της «Μακεδονίας» και τόνισε πως προειδοποίησε τους Έλληνες πολιτικούς ότι η πολιτική τους κρατά όμηρο τους «Μακεδόνες». Δηλαδή μέσα στον τουρκικό ορυμαγδό θυμήθηκε να καταγγείλει εμάς για «προκλητική» συμπεριφορά.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εξέγερση στην κατεχόμενη Ελληνική Κωνσταντινούπολη - Σμύρνη και άλλες περιοχές της Τουρκίας - Βίντεο


Πλέον κάνουμε λόγο για εξέγερση στην κατεχόμενη Κων/πολη από τους Τουρκαλάδες. 
Tο κίνημα των “Αγανακτησμένων” μοιάζει σαν παιδική χαρά μπροστά σε όσα συμβαίνουν εδώ αυτές τις μέρες. 
Ο μύθος του ισχυρού Τουρκικού μοντέλου και κράτος καταρρέει.
Και μη ξεχνάμε ότι στην Τουρκία των πολλών εθνοτήτων το μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι νέοι που προφανώς δεν θέλουν να γίνουν ποτέ πολίτες αναβιωμένης οθωμανικής αυτοκρατορίας...ιδιαίτερα στην Ελληνική Πόλη...

ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ



Αριστεριστές εκπαιδευτικοί 
προωθούν την ελευθεριότητα στα σχολεία. Παίζουν παιχνίδια ηθικού θανάτου με τα παιδιά μας και τα αφελληνίζουν
    Δεν λογαριάζουν οι κομμουνιστές 
τους γονείς, την παράδοσή μας και την Εκκλησία


Διαβάστε: "Τη σχέση της 15χρονης Αλέκας με τον 25χρονο Σάκη" περιγράφει ένα κείμενο που περιέχεται στο τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου.
Το κείμενο αυτό, δηλαδή, διδάσκεται, από παιδιά ηλικίας 13 ετών, συνομήλικα της Χριστίνας από τα Σπάτα η υπόθεση της οποίας απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

«Eθνική βλαχιά» χαρακτήρισε τη σημαία η ΒΛΑΧΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΑ βολεμένη κόρη υφυπουργού Ηλέκτρα Κοτσώνη


Η Ηλέκτρα Κοτσώνη (κόρη υφυπουργού ΠΑΣΟΚ νυν ΣΥΡΙΖΑ) σε πάρτι στο Λονδίνο

«Εθνική βλαχιά» χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την Ελληνική σημαία. Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Κοτσώνη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και ζει στο Λονδίνο.