Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ακόμα ένας μεταπολιτευτικός βολευτής...εραστής νεαρών γυναικών

Je t'aime mon amour

Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Υπό διάλυση το κόμμα τερατούργημα

Επίθεση χωρίς προηγούμενο του Νταβρή στην Ραχήλ Μακρή

Μία επίθεση χωρίς προηγούμενο εξαπέλυσε ο Γιώργος Νταβρής εναντίον της Ραχήλ Μακρή μέσα από το Twitter. Ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ έγραψε συγκεκριμένα:
 Η εισήγηση στηρίζεται σε μελέτη ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΤΕΙ και περιλαμβάνει χιτώνιο με παραλλαγή ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, ΜΙΝΙ φούστα, 12ποντες, δικοχο, και όπλο καλάμι.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έχει επισήμως κατατεθεί πρόταση για την πώληση του 100% της Olympic Air στον τουρκικό αερομεταφορέα, Turkish Airlines. Σύμφωνα με την πρόταση η ελληνική εταιρεία θα διατηρήσει για τουλάχιστον δύο χρόνια το όνομα και τα σήματά της, καθώς και διακριτό πτητικό έργο, στόλο και προσωπικό. Στη συνέχεια θα ενταχθεί πλήρως στη μητρική εταιρεία.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»


O λόγος του Αμερικάνου λογοτέχνη (και όχι μόνον), Robert Najemy για την Ελλάδα, που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνεια...!!!

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων…
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο…
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού…
Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική…
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα)…
Από τη Φυσική και από τη χημεία…
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική…
Από την πολιτική της χώρας σας…
Από την καθημερινότητα σας…

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Βουλή - Ο Κεδίκογλου παραδέχτηκε πως είναι εντολοδόχοι της τρόικας


Μήπως τελικά πρέπει να καεί, να καεί το.....

Άφωνη άφησε πριν από λίγο τη Βουλή ο "πράσινος" Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου ομολογώντας ότι νομοθετούμε κατ' απαίτηση της τρόικα. 

Ο κ. Κεδίκογλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής έπειτα από τις πιεστικές ερωτήσεις βουλευτών για το ζήτημα της κινητικότητας καθηγητών με διδακτορικά και μεταπτυχιακά και στον ναό της Ελληνικής "Δημοκρατίας" (Κλεπτοκρατίας) προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία είναι σίγουρο πως θα γραφτεί με μελανά χρώματα στα πρακτικά της Βουλής:

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σαρώνει τους σοσιαλιστές ως και στη Γαλλία


Εθνικό Μέτωπο Γαλλίας

Του ακροαριστερού Γ. Δελαστίκ 
μέλος της ακροαριστερής "επαναστατικής" συμμορίας ΑΝΤΑΡ-CIA...και φυσικά συστημικού δημοσιογράφου του συγκροτήματος Λαμπράκη - Έθνος...!!!

Τώρα πως συνδυάζονται όλα τα παραπάνω μόνο αυτοί οι πράκτορες το ξέρουν. Ο Ελληνικός λαός όμως τους έχει καταλάβει πλέον και στρέφεται στον μόνο υγιή πολιτικό χώρο των Ελλήνων εθνικιστών του Εθνικού Μετώπου. "Πάγωσε το αίμα της Γαλλίας" μας λέει ο κ. Δελαστίκ λοιπόν. Ρε μάστορα, με 43,6% το κόμμα της Μαρίν Λεπέν του συνονόματος ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, μάλλον το... μισό αίμα της Γαλλίας "πάγωσε" γιατί το άλλο μισό πανηγυρίζει...!!! Σύντομα και στα δικά μας και με πολύ ξιδάκι. 

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το Εθνικό Μέτωπο Τίμησε τους Αγωνιστές της Κύπρου στην Λαμία


Ο Νίκος Τζιόπας με τον υπεύθυνο για την Φθιώτιδα του συλλόγου αγωνιστών Κύπρος 1974, κ. Λάμπρο Αλεξιά

Το Εθνικό Μέτωπο Λαμίας τίμησε με την παρουσία του γραμματέως του κ. Νικολάου Τζιόπα, την εκδήλωση του Συλλόγου Αγωνιστών- Κύπρος 1974 (παράρτημα Νομού Φθιώτιδος) που έγινε σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 στην Λαμία, στο μνημείο των Φθιωτών πεσόντων αγωνιστών, μπροστά στο κτίριο της Πανελλήνιας Εκθέσεως Λαμίας.
Ο κ. Τζιόπας είπε στην ομιλία του:

Με χορηγό τα κορόιδα τους Έλληνες...Φώφη Γεννηματά και σύζυγος μαζί και στο Υπ. Αμύνης


"Μπράβο Φώφη μου συγχαρητήρια για τον άνδρα σου..."

Η Φώφη Γεννηματά προσέλαβε τον σύζυγό της σαν διευθυντή στο υπουργείο Άμυνας..!! Φυσικά η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στην δοσίλογη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και οι προκλήσεις για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, εκ μέρους της μεταπολιτευτικής συμμορίας, συνεχίζονται κανονικά.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Γ.Βεργιάννης - Συνέντευξη στον AXIS RADIO


Συνέντευξη του Διευθυντή Οργανώσεως του Εθνικού Μετώπου κ. Γιώργου Βεργιάννη, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, στην ΕΘΝΟΠΑΘΕΙΑ, από το AXIS RADIO - http://www.axisradio.gr/, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό. Ο κ. Βεργιάννης περιγράφει το πρόβλημα και τις δυναμικές αντιδράσεις του Εθνικού Μετώπου ενάντια σε αυτήν την απόφαση.

Μια ακόμη νίκη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ενάντια στην Ισλαμοποίηση



Για μια ακόμη φορά, το Εθνικό Μέτωπο παραβρέθηκε έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών που στεγάζονται στην οδό Βατάτζη 37, για να συμπράξει στη διαμαρτυρία κατά του διαγωνισμού για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους που οργάνωσε η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών».

Η δυναμική παρουσία στελεχών και μελών του Εθνικού Μετώπου όχι μόνο ανέδειξε τη σημασία του προβλήματος της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, αλλά διαφύλαξε και την ίδια τη συγκέντρωση των κατοίκων από την παρουσία αντιεξουσιαστών που επεδίωξαν να τη διαλύσουν.

Η διαμαρτυρία, για ακόμα μία φορά κρίθηκε επιτυχής:

ο διαγωνισμός, για δεύτερη φορά, 
κρίθηκε ατελέσφορος !

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Παρανοϊκές, εξωπραγματικές, επικίνδυνες, διεθνιστικές, ανθελληνικές θέσεις του Σύριζα



Παρανοϊκές, εξωπραγματικές αλλά και επικίνδυνες, διεθνιστικές, ανθελληνικές θέσεις του Σύριζα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους. Ας διαβάσουμε μερικές για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται...

«Αστικός - Δημοκρατικός» Σκυλοκαβγάς στη Βουλή

Έχασαν την ψυχραιμία τους οι "αστούληδες" στη Βουλή 

Το έριξαν στα «γαλλικά» - Μακρή κατά Τζαμτζή με απειλές για κρεμάλες, Τζαμτζής κατά Μακρή, με υπονοούμενα και βρισιές – Παρακμάζει η «αστική δημοκρατία» (τους) - Έχει γίνει πεζοδρομιακή, θυμίζει αριστεριστική συνέλευση πλατείας - Να και οι απειλές από τον Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει βίαιες "βελουχιώτικες" διαθέσεις: "θα τα πούμε στα 
γουναράδικα", είπε!


ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΞΑΝΘΗΣ - Δυναμικό Παρόν


Στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, η Οργάνωση Ξάνθης του Εθνικού Μετώπου δίνει δυναμικά το παρών.

Μετά την πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο
15 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο «Δημόκριτος» και η οποία προκάλεσε συζητήσεις στην περιοχή,
 η δράση της τοπικής Γραμματείας αυξήθηκε κατακόρυφα, αναγκάζοντας και τον τοπικό τύπο να μην μπορεί πλέον να κάνει τα στραβά μάτια και να δημοσιεύει τις τοποθετήσεις του Εθνικού Μετώπου.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΟΧΙ στη διαγραφή του χρέους αποφάσισε...


ΌΧΙ στην εθνικοποίηση των τραπεζών (καλώς τα παιδιά), ΝΑΙ στη ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ - με ποιούς; τη Μέρκελ και το Σόιμπλε; - για τη μερική διαγραφή του δημοσίου χρέους...!!! Καλώς ήρθατε στη χώρα των αριστερών "αντιμνημονιακών" απατεώνων. Πιο αναλυτικά...
Κουβελάκης: Αναγκαίες οι μονομερείς ενέργειες...
Τσακαλώτος: Δεν μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η Αρμενία ζητά “επιστροφή εδαφών από την Τουρκία”


Φαινομενικά ”ρουτινιάρικη” αλλά στη ουσία αμήχανη και νευρική ήταν η αντίδραση της Άγκυρας που εκδηλώθηκε σε δυο δόσεις με επίσημη ανακοίνωση στην δήλωση του γενικού εισαγγελέα της Αρμενίας κ. Αγκβάν Χοβσεπιάν, που ανέφερε ότι θα πρέπει να επιστραφούν στην Αρμενία τα χαμένα εδάφη 5-7 επαρχιών που κατέχει τώρα η Τουρκία.Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο γενικός εισαγγελέας της Αρμενίας  κ. Αγκβάν Χοβσεπιάν (Aghvan Hovsepyan) μιλώντας στο φόρουμ της Ένωσης Αρμενίων Δικηγορών στο Ερεβάν στις 5-6 Ιουλίου, τόνισε πως επί τη ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων της αρμενικής γενοκτονίας από τους Τούρκους (1915) οι Αρμένιοι ετοιμάζουν μεγαλες εκδηλώσεις στην Αρμενία και σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει αρμενική διασπορά.

500.000 ευρώ κόστισε το νέο λογότυπο της ΕΔΤ


Το αστρονομικό ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στον επιστήθιο φίλο του και διεθνώς μη αναγνωρισμένο γραφίστα Τζον Πόλλανκ, ο οποίος φιλοτέχνησε το logo της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΔΤ).

Τους δύο άνδρες συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας δεκαετιών. Γνωρίστηκαν την ταραχώδη δεκαετία του '70 πίνοντας πίνα-κολάντα σε ένα μικρό μπαρ της Βοστόνης όπου σπούδαζαν και έκτοτε παρέμειναν αχώριστοι. Ο Τζον Πόλλανκ είναι παιδί Πολωνών μεταναστών στις ΗΠΑ και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους γραφίστες της οικογένειάς του...(!!!!!)

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παραιτήσεις και από την νεολαία των ΑΝΕΛ με πολλές αιχμές...


Ο Άκης Δαγλαρτζής , υπεύθυνος Λεκανοπεδίου του κόμματος, παραιτήθηκε με αιχμές, στέλνοντας επιστολή στον Πάνο Καμμένο, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως: "Αναλωθήκαμε και ως κίνημα αλλά και ως νεολαία στο να καταγγέλλουμε τα πάντα, να υβρίζουμε χυδαία τους πολιτικούς μας αντιπάλους και να ευτελίζουμε με αυτόν τον τρόπο τον αντιμνημονιακό αγώνα και τον λόγο που αρχικά βρεθήκαμε όλοι σε αυτό το κίνημα... ανέφερε χαρακτηριστικά" Νωρίτερα είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις ένα όροφο πως θες να κυβερνήσεις μία χώρα;" Ο Δαγλαρτζής, είχε αναλάβει πρόσφατα υπεύθυνος Λεκανοπεδίου της νεολαίας, θεωρείται από τα πιο δημοφιλή στελέχη, τόσο την περίοδο που ήταν στην ΟΝΝΕΔ, όσο και στη νεολαία του Πάνου Καμμένου. Η επιστολή λέει:

Vodafone - Μήπως θα έπρεπε, επιτέλους, να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας;

Vodafone θέλεις να φύγεις, αλλά δεν σου το επιτρέπει...

Η αυθαιρεσία, τα καρτέλ, η παρανομία, η παράνομη διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών τηλεπικοινωνιακών δεδομένων υπάρχει και μεγαλουργεί στην Ελλάδα από τις πολυδιαφημισμένες εταιρείες που ατιμώρητες και ανεξέλεγκτες εφαρμόζουν τις εταιρικές τους πολιτικές καταπατώντας κάθε έννοια υγιούς επιχειρηματικότητας αλλά και το σύνολο -σχεδόν- των ευαίσθητων δεδομένων των πολιτών.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Περί ισχυρής Ελλάδος του "Κινέζου"...


Τι ψήφιζες τόσα χρόνια κακόμοιρε Έλληνα...

Ο άνθρωπος που πρώτος έδειξε το δρόμο στην απαξίωση των αποφάσεων της Δικαιοσύνης και ενθάρρυνε την ανομία με το μη σεβασμό στις αποφάσεις του Αρείου Πάγου για τα πανωτόκια των Τραπεζών το 1997 και 1998, που, αντί τότε να εκμεταλλευθεί τη "χρυσή ευκαιρία" και να τροποποιήσει όλο το πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζικών ιδρυμάτων και την εξυγίανση αυτών (με παράλληλη αποκατάσταση των Ζημιών που επέφερε αυτή η εγκληματική τραπεζική πολιτική της τοκοφορίας, με την οποία εκατοντάδες υγιείς επιχειρήσεις διαλύθηκαν και περιουσίες χάθηκαν), αντιθέτως προέβη σε μία καθαρά προστατευτική των Τραπεζών νομοθετική ρύθμιση, που ουσιαστικά τις άφησε ατιμώρητες.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σταθερή προσήλωση στο στόχο ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Αθήνας, μέσω της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, το Εθνικό Μέτωποπαραβρέθηκε και σήμερα δυναμικά στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία κατά του διαγωνισμού για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους που οργάνωσε η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακώνπου στεγάζονται στην οδό Βατάτζη 37

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κύπρος - Την πρόδωσαν για να ξαναγυρίσουν


του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου

Το σύνθημα αυτό που στις αρχές της δεκαετίας του '80 κοσμούσε μία αφίσσα του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τα γεγονότα του Ιουλίου του 1974. Προδόθηκε και αιματοκυλίσθηκε η Κύπρος, για να μπορέσει η τάξη των πολιτικών να επιστρέψει στην χώρα μετά την "επάρατη" παρένθεση της 21ης Απριλίου.

Αυτό ακριβώς είναι η Μεταπολίτευση. 


Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


Μέσα στην πόλη της Τρίπολης που ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες του 1821 απελευθέρωσαν με κόπους και πολύ αίμα ,υψώθηκε χωρίς την παραμικρή ντροπή η τούρκικη σημαία σε ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία Άρεως λίγα μέτρα από εκεί που φυλλάσονται τα oστά του μεγαλύτερου οπλαρχηγού της επανάστασης ελέω υπερβολικής φιλοξενίας μελών τουρκικού ορειβατικού συλλόγου, ενώ όσοι αντέδρασαν σε αυτό, ήρθαν αντιμέτωποι με το νεοελληνικό προτεκτοράτο και όσους το αποτελούν.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Ν.Δ. - Παυλόπουλου!

865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου!
Ο Πάκι μας καταχρέωσε το διάστημα 2004-09

Στα «γαλάζια παιδιά», που πήραν εισιτήριο διορισμού σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες κατά την πενταετία διακυβέρνησης Καραμανλή, αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό στελέχη του Δημοσίου τις τωρινές απαιτήσεις της τρόικας για απολύσεις και περιορισμό υπηρεσιών και προσωπικού.

Αυτοκτόνησε ακόμα ένας Έλληνας 50χρονος στην Κατερίνη

undefined

Ακόμα ενας άνδρας, 50 ετών πήδηξε στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο της πενταώροφης πολυκατοικίας, που είναι γνωστή ως «Μέγαρο Παπαγεωργίου», στεγάζονται καταστήματα. Ο άνδρας χτύπησε πρώτα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και μετά κύλησε στο οδόστρωμα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον αυτόχειρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ - Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους


Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους - "Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.

Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση επιτρέπει την οικονομική διείσδυση των Τούρκων στην Ελλάδα. Της «ανοίγει» διάπλατα τις πόρτες να καταφέρει ότι δεν κατάφερε δεκάδες χρόνια τώρα. Να υποδουλώσει ξανά τους Έλληνες και να υψώσει την ημισέληνο σε Ελληνικά εδάφη.

Στον Ελεύθερο Κόσμο: «Δημοκρατία = προδοσία»


«Δημοκρατία = προδοσία» - Στον Ελεύθερο Κόσμο που κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Μη χάσετε στον «ΕΚ» του Ιουλίου το μεγάλο αφιέρωμα στην κυπριακή τραγωδία του 1974 με μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα, τη συνέντευξη του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη για το θέμα των αγνοουμένων και πολλά ακόμα που ρίχνουν φως στην προδοσία.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΟΚ - Αντετοκούμπο, της γνωστής οικογενείας των Αντετοκούμπηδων

Ο "Έλληνας" Αντετοκούμπο με την οικογένειά του και τον δοσίλογο πρωθυπουργό. 
Από αριστερά στην φωτογραφία διακρίνουμε τον Αντωνάκη Σαμαρά τον προσκυνημένο, τον star του NBA και φυσικά πάμπλουτο πλέον και "Έλληνα" Αντετοκούμπο, την μαμά Αντετοκούμπο με τα καθαρά Ελληνικά χαρακτηριστικά και τον ηγέτη των Αντετοκούμπηδων, μπαμπά Αντετοκούμπο, της γνωστής οικογένειας των Αντετοκούμπηδων. 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΚ αναφορικά με όσα ειπώθηκαν γύρω από την Ελληνικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Νορβηγοί εμπειρογνώμονες - "Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!"


Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για...100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!! Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες! Οχι μόνο δε χρωστάμε συνέλληνες, αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η...νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα!

Κήρυξη πολέμου στην Γενιά του ‘68

Γενιά της Ταυτότητας: 

Θέλετε να μάθετε ποιοί είμαστε; Από πού ερχόμαστε; Τι μας κινεί; Θα σας πούμε: Είμαστε οι καιροί που αλλάζουν! Ο άνεμος που σηκώνεται. Η νέα γενιά. Είμαστε η απάντηση σε εσάς, γιατί είμαστε τα παιδιά σας. Μας ρίξατε σε αυτό τον κόσμο, ξεριζωμένους και αποπροσανατολισμένους, χωρίς να μας πείτε που να πάμε ή που βρίσκεται το μονοπάτι μας. Καταστρέψατε κάθε τρόπο για να προσανατολιστούμε. Έχετε μετατρέψει την Εκκλησία σε συντρίμμια, έτσι ώστε τώρα μόνο κάποιοι λίγοι από εμάς να βρούμε καταφύγιο στα ερείπια αυτής της κοινότητας.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Περί ελαφροδεξιάς - «Ιφιγένεια» ο Άδωνις για να πλεύση ο Βορίδης

Οι Α.Γεωργιάδης - Μ.Βορίδης επιδιώκουν την αρχηγία της χαζοδεξιάς,
εντολοδόχας και δοσίλογης παράταξης της Ν.Δ.

του Σπύρου Παπαδόπουλου

Όσοι πιστεύουν ότι ο Μάκης Βορίδης «πικράθηκε» γιατί δεν τον έκανε υπουργό ο Σαμαράς μάλλον κάνουν λάθος. Ο Μάκης Βορίδης και τα «κέντρα» που σχεδιάζουν και μεθοδεύουν το πολιτικό του μέλλον, εδώ και τρία(?) τουλάχιστον χρόνια, δεν ήθελαν την υπουργοποίησή του η οποία θα έβαζε σε κίνδυνο και μεγάλο ρίσκο τους σχεδιασμούς και την στρατηγική που οδηγούν στον..μεγάλο στόχο που είναι η αρχηγία της ΝΔ (εκκολάπτεται το ευρωπαϊκό κόμμα)
Οι όποιες χαλαρών τόνων «πικρίες» εκφράσθηκαν έμμεσα από τον ίδιο, αφ’ ενός είναι υποκριτικές, αφ’ εταίρου στοχεύουν Σαμαρά..