Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Σε θέση μάχης!

Ναι η Αριστερά είναι κυβέρνηση. Επιτέλους! Μετά από την πλήρη διάλυση της χώρας από την φιλελεύθερη αστική ψοφοδεξιά, μετά από τα εθνοκτόνα μνημόνια, την εκτόξευση της ανεργίας, της φτώχιας και της υπογεννητικότητας, την πλήρη υποτέλεια της χώρας στους ευρωπαίους έπαρχους τον λόγο έχει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η "Δεξιά" του γλειψίματος και των επιδείξεων αριστεροφροσύνης αφού παρέδωσε αμαχητί τα πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ, τον πολιτισμό, τώρα παραδίδει και την εξουσία στην Αριστερά.

Πιό ταιριαστός βέβαια θα ήταν ο όρος μετα-αριστερά, καθώς μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, η αριστερά ανά τον κόσμο κατάλαβε ότι ο μόνος τρόπος να επιτύχει τους εθνομηδενιστικούς σκοπούς της ήταν μέσω του φιλελευθερισμού. Αριστερά λοιπόν με φιλελεύθερη οικονομία, αντι-παραδοσιακή και πάντα εκσυγχρονιστική, διεθνιστική, ατομιστική και ματαιόδοξα υλιστική. Προσδεδεμένη βεβαίως στο ευρωπαικό άρμα και στο κοινό νόμισμα... κάτι που αποκλείει κάθε δυνατότητα για πραγματική ανεξαρτησία και οικονομική αυτάρκεια.

Απέναντι σε αυτήν την αριστερά οι εθνικιστές είναι έτοιμοι να δώσουν ένα μεγάλο ιδεολογικό και πνευματικό αγώνα. Με όπλο την δύναμη της εθνικιστικής ιδεολογίας, την αγωνιστική μας διάθεση και την πίστη στο δίκαιο και την πατρίδα θα δώσουμε έναν αγώνα που δεν έδωσε ποτέ η αστική ψοφοδεξιά.

Η επικράτηση της αριστεράς δεν πρέπει να μας στεναχωρεί αλλά αντίθετα να μας χαροποιεί και να μας χαλυβδώνει. Πλέον ο εχθρός δεν φοράει πατριωτικά φτιασίδια αλλά μας δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο του και μας καλεί στην αντιπαράθεση. Ποιός θέλει να λείπει από αυτόν τον μεγάλο αγώνα και τη Νίκη που ξημερώνει....;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου