Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Τα ναρκωτικά και επίσημα στη ζωή μαςΦεστιβάλ για την αποποινικοποίηση της ινδικής κάναβης στην Αθήνα με την συμμετοχή της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ . Δεν πρόκειται για υποθεση αλλά για γεγονός. Η ναρκοκουλτούρα εισάγεται πλέον και επίσημα στην ζωή μας για να συντελέσει ακόμα περισσότερο στην παρακμή της νεολαίας και να υπονομεύσει ακόμα περισσότερο το μέλλον. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι συνεπής στην γραμμή του και υλοποιεί όλα όσα έχει σχεδιάσει εδώ και πολλά χρόνια, ας τα αναλογιστούν τώρα όσοι τον ψήφισαν και όσοι τον στηρίζουν.


Η συγκεκριμένη νεολαία που έχει αποφασιστικά συμβάλλει στο κατάντημα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, που έχει συμπράξει στις καταλήψεις και τον αποπροσανατολισμό του μαθητικού κινήματος, που έχει γίνει αρωγός στην καταστροφή της πατρίδας και της εργασίας μέσω των λαθρομεταναστών, ανοίγει τα χαρτιά της τώρα και στο επίμαχο θέμα του χασίς.

Το Εθνικό Μέτωπο, καταδικάζει όλες τις ενέργειες που ενισχύουν την προώθηση του θανάτου των ναρκωτικών στη νεολαία και το λαό μας.Σήμερα σε μια εποχή απόγνωσης χρειάζεται ενίσχυση του αξικού συστήματος και του φρονήματος και όχι ο κατήφορος των ναρκωτικών.

Νεολαία Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου