Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Εσείς ψηφίζετε εμείς αποφασίζουμε! Ανακοίνωση του Πολιτικού ΓραφείουΗ ευρωπαϊκή κατοχή που προβάλλει ως μόνη σωτηρία του τόπου, αφού οι προσπάθειες για ολοκληρωτική εξάρτηση που "φιλότιμα" κατέβαλε η πολιτική τάξη της χώρας, εξάρτηση νομισματική, ενεργειακή, παραγωγική, έχει επισυμβεί εδώ και χρόνια. Ούτε η τελευταία πενταετία τους προβλημάτισε . Δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να δημιουργήσουν συνθήκες εθνικής επιβίωσης.


Ήθελαν την εξάρτηση, γιατί ήθελαν να αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου μηχανισμού του οποίου είναι χρήσιμοι εντολοδόχοι. Συνδέουν την ύπαρξή τους με αυτή την προοπτική. Αυτός είναι ο πολιτικός κόσμος της χώρας.. Προδοτικός, ανίκανος, ψεύτης και κλέφτης.

Τα ιερατεία της Ευρώπης, Κομισιόν, Κεντρική Τράπεζα, Γερμανία και δορυφόροι Γερμανίας,πολυεθνικό κεφάλαιο, αυτοί που αποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανενδοίαστα δείχνουν την βούλησή τους που δεν είναι άλλη παρά η πλήρης υποταγή σε αποφάσεις αποκλειστικά δικές τους.

Αυτή η συμφωνία. Η συμφωνία που ρημάζει ότι έχει απομείνει, που μετατρέπει τη χώρα σε προτεκτοράτο, που εξαθλιώνει αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, ανέργους, συνταξιούχους, είναι έργο των διεθνών κέντρων. Δεν υπάρχει ούτε συνοχή, ούτε αλληλεγγύη. Υπάρχει μόνο η ξεκάθαρα διατυπωμένη θέση : Θα πληρώσετε τα πάντα, θα διαλύσετε τις εργασιακές σχέσεις, θα μεταφέρετε τον πλούτο προς εκποίηση, θα δώσετε σε ιδιωτικοποίηση ότι έχει απομείνει ( το 9% του ΟΤΕ στην Ντόυτσε τέλεκομ). Εάν μετά από όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα προπαγανδιστές της ευρωπαϊκής ιδέας, τους συνιστούμε την προσφυγή σε ψυχίατρο.

Αυτή η Ευρώπη, της ανισότητας ,της διαφθοράς που προωθούν οι πολυεθνικοί όμιλοι, της αδιαφορίας για τα κοινωνικά αδιέξοδα, της σκληρής λιτότητας για τη συντήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας προς όφελος συγκεκριμένων οικονομιών, της αυθαίρετης δικαιοδοσίας οργάνων που δεν είναι αιρετά ή παρουσιάζουν μια εικονική λαϊκή εντολή (Κομισιόν), είναι το χειρότερο σενάριο, απρόσωπης οικονομικής εξουσίας και καταστροφής του ανθρώπου και του πολιτισμού.

Η Ελλάδα, που απολαμβάνει τη στοργή των δυτικών από το 1823, στη συνέχεια με τον Καποδίστρια τον οποίο εξόντωσαν, στην περίοδο του Κριμαϊκού πολέμου που με τον αποκλεισμό τους πάθαμε χολέρα, στο επεισόδιο Πατσίφικο με οικονομική συντριβή και ταπεινώσεις, στο επεισόδιο Νίκολσον και πάλι ταπεινώσεις, στα Νοεμβριανά, στην Μικρασιατική καταστροφή, στην κατοχή, στην περίοδο του αγώνα ελευθερίας της Κύπρου, στην προδοσία της Κύπρου με την τουρκική εισβολή, στη νέα εξάρτηση που ήρθε με το δανεισμό.... Μια ιστορική αφήγηση πόνου και συμφορών.

Η ιστορικών διαστάσεων ήττα της αριστεράς και των ΑΝΕΛ, δεν συνίσταται στην αδυναμία τους να κάμψουν την στάση των κέντρων αλλά στην εμφανή ανεπάρκειά τους να δημιουργήσουν συνθήκες εσωτερικής συνοχής και ανασυγκρότησης, πράγμα που θα επέτρεπε πολλές άλλες δυνατότητες. Η πεποίθησή τους σε λύσεις εντός του πλαισίου δείχνει το σφάλμα της ανάλυσης αλλά και την δυσκολία να οικοδομήσουν πρόγραμμα και ομοψυχία σε άλλον δρόμο, παρά την λαϊκή σύμπραξη.

Η Ελλάδα, οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα, όλοι γνωρίζουν και ποιοι έφταιξαν και τι έφταιξε και αυτά πρέπει να διορθώσει. Να απομακρύνει την ολιγαρχία του αίσχους , των πολιτικών της μειοδοσίας, των εργολάβων , των κλεπτοκρατών , των εντεταλμένων δημοσιογράφων, των παρασίτων . Να αναδείξει δυνάμεις με ιστορική και εθνική συνείδηση που γνωρίζουν ότι ο δρόμος της ανεξαρτησίας είναι δύσκολος, αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει πραγματική πρόοδο και αξιοπρέπεια.  Το Εθνικό Μέτωπο, βρίσκεται στις επάλξεις.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου για την συμφωνία. ( θα υπάρξουν επιμέρους αναλύσεις τις επόμενες ώρες και μέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου