Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Έκτακτο: Επίθεση από αναρχικούς δέχτηκε το βιβλιοπωλείο "Λόγχη"-Οι Εθνικιστές δεν τρομοκρατούνταιΕπίθεση δέχτηκε το βιβλιοπωλείο "Λόγχη", που στεγάζεται η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος από παρακρατικούς αντιεξουσιαστές, στο κέντρο της Αθήνας. 
Τα πάνω από 30 άτομα με όπλα και κράνη, προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και εντός του κτιρίου. 
Ευτυχώς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα του βιβλιοπωλείου. Με την ασυλία που έχουν από την κυβέρνηση και πάντα με γνώμονα το πολύ «αντρικό» τριάντα εναντίον ενός, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. 
Από τη μία οι φυλλάδες να γράφουν για ακροδεξιά τρομοκρατία στην Ελλάδα και από την άλλη οι παρακρατικοί με τις επιθέσεις, προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του εθνικισμού στην Ελλάδα και να κάνουν τον κόσμο να απαξιώσει τα επερχόμενα συλλαλητήρια σ’ όλη την Ελλάδα για τη Μακεδονία.
Η τρομοκρατία στην Ελλάδα από τον συμμοριτοπόλεμο μέχρι και σήμερα ήταν και είναι κόκκινη. Τέτοιες ενέργειες δε λυγίζουν τους εθνικιστές.
Την απάντηση θα πάρουν ακόμη μία φορά από την τεράστια συμμετοχή του υγιούς κομματιού της χώρας μας στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου