Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Στελέχη του Εθνικού Μετώπου Άμεσα στο Σημείο που Μαχαίρωσαν οι Λάθρο-Έποικοι το Κουρέα Κ.Αργύρη (βίντεο)



Η φώτο είναι αποκλειστική, από το κινητό του συναγωνιστή Ν.Ντουζγούλη μόλις λίγα λεπτά μετά την εγκληματική επίθεση

Πανικός επικράτησε χτες στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα και Αγ. Μελετίου. Αλλοδαποί μαχαίρωσαν κομμωτή του έσπασαν το μαγαζί και την κοπάνησαν. Το όνομα του Κομμωτή είναι Αργύρης. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και κλήθηκε ασθενοφόρο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική. Του ευχόμαστε να αναρρώσει όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου όπου έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή, καθώς εκεί κοντά είναι και τα κεντρικά γραφεία του κινήματος. Ο γ.γ. νεολαίας Γ.Κατσουράκης και ο Ν.Ντουζγούλης και αργότερα ο Γ.Βεργιάννης, μίλησαν με τους κατοίκους που ήταν εκεί, περίπου 500, και ενημερώθηκαν άμεσα για τις άθλιες συνθήκες και την ανασφάλεια που ζουν οι Έλληνες κάτοικοι της κεντρικής περιοχής των Αθηνών.

Συνθήκες που φαίνεται τις γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες εκτός των παρασιτικών κυβερνήσεων του παλαιοκομματισμού των Ν.Δ. - Πασόκ και φυσικά της ρατσιστικής κατά Ελλήνων αριστεράς. Γιαυτό και τόσα χρόνια τώρα δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων αναφέρουν πως το κομμωτήριο ήταν το τελευταίο Ελληνικό της περιοχής και μιλάνε για ανταγωνισμό και ότι οι Αλλοδαποί κάνουν πογκρόμ στους Έλληνες, δηλαδή προσπαθούν να διώξουν από την περιοχή ότι είναι Ελληνικό.




Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι λέει ένας κάτοικος της περιοχής όπου βρέθηκε από τους πρώτους στο σημείο του εγκλήματος. Πηγή του βίντεο είναι το makeleio.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου