Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Περί ισχυρής Ελλάδος του "Κινέζου"...


Τι ψήφιζες τόσα χρόνια κακόμοιρε Έλληνα...

Ο άνθρωπος που πρώτος έδειξε το δρόμο στην απαξίωση των αποφάσεων της Δικαιοσύνης και ενθάρρυνε την ανομία με το μη σεβασμό στις αποφάσεις του Αρείου Πάγου για τα πανωτόκια των Τραπεζών το 1997 και 1998, που, αντί τότε να εκμεταλλευθεί τη "χρυσή ευκαιρία" και να τροποποιήσει όλο το πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζικών ιδρυμάτων και την εξυγίανση αυτών (με παράλληλη αποκατάσταση των Ζημιών που επέφερε αυτή η εγκληματική τραπεζική πολιτική της τοκοφορίας, με την οποία εκατοντάδες υγιείς επιχειρήσεις διαλύθηκαν και περιουσίες χάθηκαν), αντιθέτως προέβη σε μία καθαρά προστατευτική των Τραπεζών νομοθετική ρύθμιση, που ουσιαστικά τις άφησε ατιμώρητες.

Ο άνθρωπος που αντί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, δημιούργησε στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία. Που αντί να φτιάξει νέες θέσεις εργασίας, γέμισε την Ελλάδα με "φρουτάκια" και έμαθε τους Έλληνες αντί να γράφουν, να "ξύνουν" ( ΞΥΣΤΟ - Κόκκαλης ) και να τζογάρουν. Ο άνθρωπος που καλούσε τους Έλληνες να παίξουν στο Χρηματιστήριο, χωρίς να ενδιαφερθεί εάν υπάρχουν κατάλληλες ελεγκτικές αρχές των εισηγμένων εταιρειών και ισχυρή νομοθεσία αποτροπής στρεβλώσεων (εταιρείες χωρίς πάγια να έχουν μία κανονική χρηματιστηριακή παρουσία...).

Ο άνθρωπος που προστάτευσε, κάλυψε επί των ημερών του τον μέγα νομοκαταστροφέα Ευαγγ.Βενιζέλο, που κάλυπτε με νομικά 'τερατουργήματα" τη Σάπια και φαύλη ελίτ και στις ημέρες του έγινε ο περίφημος νόμος "περί ευθύνης υπουργών", και κατόπιν ζήτησε την κατάργησή του (Κυβιστήσεις...;! Αλτσχάιμερ ...;!).

Τα δύο "μούτρα" του ευρώ...μες στην τρελή χαρά

Ο άνθρωπος που διέλυσε την εργατική νομοθεσία και εισήγαγε στην αγορά εργασίας τη "μίσθωση ανθρώπων" και τα stage, με τα οποία έγινε πάρτυ εξυπηρέτησης κομματικών διορισμών
Ο άνθρωπος που με μίσος και πονηριά διέλυσε το έντιμον του ΑΣΕΠ

Με αυτά και άλλα πολλά, που τώρα μου διαφεύγουν, αυτός ο άνθρωπος που έθρεψε την ασυδοσία και την ατιμωρησία, ζήτησε από εμάς σοβαρότητα και ν'αποφεύγουμε τον λαικισμό, γιατί δήθεν διασαλεύεται η αυθεντία του "κράτους δικαίου" που έφτιαξε αυτός και οι όμοιοί του...Και Δεν Ντρέπεται και Καθόλου !

Μαρία Ηλιοπούλου - Δικηγόρος


 ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου