Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όργανο του συστήματος, της παγκοσμιοποίησης και της κοινωνικής καταστροφής της Ελλάδας μας


Το τελευταίο καιρό οι αριστεροαναρχικές ομαδούλες και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως υποστηρικτες του λαού και σωτήρες της κοινωνίας. Αυτό είναι ένα απολυτο ψέμα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί και είναι όργανο του συστήματος. Ο Εθνομηδενισμός του είναι η έκφραση της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στην καταστροφή της βιομηχανίας στην χώρα μας και στις ανεργία των Ελλήνων εργατών.

Η άρνηση του Ελληνικού πολιτισμού άνοιξε τις πόρτες γιά αποδοχή των λαθρομεταναστών και την αύξηση της εγκληματικότητας σε κάθε γειτονιά των πόλεωνμας όπως και στο τελευταίο χωριό. Η αδιαφορία γιά την υπεράσπιση του εθνικούμας πλούτου είναι σύμφωνοι με τις εντολές του παγκόσμιου ληστοτραπεζικού συστήματος και των ξένων αρπακτικών της τεράστιας περιουσίας του Ελληνικού εδάφους.

Σε όλη τη διάρκεια του 20 αιώνα, η Αριστερά στην Ελλάδα, λειτούργησε προδοτικά και διαβρωτικά ως 5η φάλαγγα των αφανών και εμφανών εχθρών του Εθνους μας, τα λόγια της ψεύτικα και δήθεν προοδευτικά, οι πράξεις της εγκληματικές. Ποτέ δεν είδε την ανάγκη να προσαρμοσθεί, όπως έκαναν οι Ευρωπαίοι Κομμουνιστές, με αποτέλεσμα οι κοινωνίες τους και οι εργάτες τους, να ευημερούν, ενώ η έρμη Πατρίδα μας να βολοδέρνει διαρκώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, εμφυλίου και διαρκούς αναταραχής.

Πως είναι δυνατόν να μην είμαστε διαρκώς ουραγοί και ταλαιπωρημένοι αλλά και διαρκώς υποχείρια των ξένων δυνάμεων, όταν η χώρα βρίσκεται διαχρονικά σε αναβρασμό, απο την διαρκή διάβρωση και αποσύνθεση, που προκαλέι η "δηθεν" προοδευτικιά (αλλά πάντοτε οπισθοδρομική) Αριστερά... Η χώρα μας δεν έχει (δεν την αφήνουν) να γίνει Ευρώπη, τη θέλουν διαρκώς μικρή και δυστυχώς, εθελόδουλοι, αναγκέφαλοι Αριστεροί, κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους, να είμαστε σκορποχώρι.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε όχι στο σύστημα, όχι στην παγκοσμιοποίηση, όχι στην κοινωνική καταστροφή της Ελλάδας μας...!!! 

Ναι στον Αγώνα γιά μία Ελλάδα περήφανη και Δυνατή Ελληνική Κοινωνία.

Αγώνας για την ελευθερία μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου