Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Άλωση και Α.Ο.Ζ. Εκδήλωση στη Μυτιλήνη.

Με πρωτοβουλία της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επέτειο της Άλωσης. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η θεση του κινήματος για την άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, που αποτελεί διέξοδο στην παρούσα κρίσιμη κατάσταση αλλά και δυνατότητα για το μέλλον του έθνους.

Ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Νικέλης και ο Ανδρέας Αναγνώστου. Στο ιστορικό μέρος της ομιλίας, παρουσιάστηκε η σθεναρή στάση των υπερασπιστών και προβλήθηκαν τα στοιχεία που παρουσιάζουν ομοιότητες με τη σημερινή κατάσταση. Αναδείχτηκαν τα αίτια της κατάρρευσης της αυτοκρατορίας , η στάση των ξένων και οι εσωτερικές αντιφάσεις του Βυζαντίου.
Στο δεύτερο μέρος, εξηγήθηκε, η αναγκαιότητα ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ που με τη φοβική και υποτελή συμπεριφορά του, το πολιτικό σύστημα έχει μέχρι σήμερα αρνηθεί να πράξει. Τονίστηκε η μεγάλη γεωπολιτική σημασία της πράξης, το γεγονός ότι θα ανατραπούν τα δεδομένα και θα ενισχυθεί η θέση της χώρας, ενώ χαρακτηριστικά επισημάνθηκε ότι κάθε γεωτρύπανο σημαίνει 100.000 θέσεις εργασίας.

Από την Κεντρική Διοίκηση του Εθνικού Μετώπου χαιρετισμό απηύθυνε ο Απόστολος Φραγκογιάννης, τονίζοντας ότι ο πολιτικός χρόνος δεν επιτρέπει ολιγωρίες και οι εθνικιστές πρέπει να αναλάβουν ρόλο και ευθύνες.

Η γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη του κινήματος σε όλη την Ελλάδα αποτελεί την ζωντανή ελπίδα για την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου