Δευτέρα 28 Μαΐου 2012



Η νεολαία του Εθνικού Μετώπου, δυναμική πρωτοπορία του αγώνα μας για μια κυρίαρχη και αυτοδύναμη Ελλάδα, προχωρά στην ανάδειξη οργάνων που λειτουργούν εντός των σχηματισμών του κινήματος καθώς και ανεξάρτητα σε χώρους πανεπιστημίων και σχολείων.

Ο Γιώργος Κατσουράκης, γιατρός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Γενικός Γραμματέας της Nεολαίας απηύθυνε μήνυμα για την συγκρότηση των οργανώσεων και την ανάπτυξη των δράσεων.



Μήνυμα του Γ.Γ. της Νεολαίας του 
Εθνικού Μετώπου


Η χρονική στιγμή κατά την οποία το Εθνικό Μέτωπο και το μαχητικό τμήμα του η νεολαία, δίνουν τον αγώνα τους είναι κρίσιμη.
Οι πολιτικές δυνάμεις της μεταπολιτεύσεως δίνουν με τη συμμαχία του συστήματος έναν αγώνα διατήρησης των κεκτημένων που συμπίπτουν με την υποταγή, την παρακμή και την χρεοκοπία.

Η Ελληνική νεολαία, κτυπημένη από την ελεεινή κατάσταση στην παιδεία, από την συντριπτική ανεργία, την νέα μετανάστευση και μια πατρίδα που έχει παραδοθεί στο έλεος των ξένων συμφερόντων, πρέπει να βρει τη δύναμη της αντίστασης.

Με την έμπνευση που μας δίνει η μεγάλη μας ιστορική παρακαταθήκη, με την αισιοδοξία που μας δίνει η ρεαλιστική πρόταση των ιδεών μας, με την αίσθηση ευθύνης που μας διακρίνει ως εθνικιστές, ξέρουμε ότι θα νικήσουμε.

Δεν έχουμε χρόνο για συζητήσεις, για παλινωδίες, για ελιγμούς. Αυτή τη δύσκολη ώρα έρχεται η αναμέτρηση με δυνάμεις που ξέρουμε ότι επιδιώκουν το τέλος της Ελλάδας. Οι δυνάμεις αυτές είναι πολλές. Απέναντί τους πρέπει να αντιτάξουμε την ακλόνητη απόφασή μας για αγώνα και επικράτηση.

Στους χώρους εργασίας, στις σχολές, στα σχολεία, στα γυμναστήρια και όπου μπορούμε, οφείλουμε να οργανώσουμε τις προσπάθειές μας. Στέλνουμε με την ευκαιρία αυτή, μήνυμα σύμπραξης στην μεγάλη προσπάθειά μας για την πατρίδα.

Πυκνώστε τις τάξεις της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου.
Δώστε με δύναμη και αποφασιστικότητα τον αγώνα κάθε μέρα παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου