Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Εθνικό Μέτωπο: Όχι άλλο αίμα Ελληνικό!


Ως προς τη δολοφονία δύο νεαρών παιδιών, μελών της Χρυσής Αυγής, το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου προβαίνει στην παρακάτω δήλωση:

Η καταδίκη της αιματηρής βίας είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη. Είναι εξίσου επιβεβλημένο από τα γεγονότα να διασαφηνιστεί πως τέτοια τραγικά περιστατικά είναι απόρροια των συνθηκών κοινωνικής κατάρρευσης και της ξένης κατοχής, που δημιούργησαν πολιτική αποσταθεροποίηση, εντάσεις και εμφυλιοπολεμικό σκηνικό.

Σε μια χώρα που βάλλεται, σε μια πατρίδα που καταρρέει, σε ένα λαό που υποφέρει τα πάνδεινα, το Εθνικό Μέτωπο προβαίνει στη σαφή έκκληση: Όχι άλλο αίμα Ελληνικό!

Είναι πλέον παραπάνω από εμφανής η αδυναμία, η ανεπάρκεια (ή και η δολιότητα) της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ να προστατεύσει την Ελληνική κοινωνία. Το σύστημα εξουσίας και οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί που το στηρίζουν, ας σταθούν τώρα με περισυλλογή απέναντι στο θλιβερό γεγονός κι ας επανεξετάσουν τη στάση τους. Αναμένουμε να δούμε τη σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της πολλαπλής δολοφονίας άμεσα!


Ανακοίνωση Πολιτικού Γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου