Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ιρανός λαθρομετανάστης μαχαίρωσε γραμματέα στην Ευελπίδων


Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ιρανός λαθρομετανάστης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τη γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο 37χρονος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

O Ιρανός που μαχαίρωσε την γραμματέα στην Ευελπίδων ξεφτίλισε τους προπαγανδιστές αριστερούς που έλεγαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα! 

«Είχα προηγούμενα με τον νόμο και τους ανθρώπους και ήθελα να κάνω κακό στην ανακρίτρια ή στη γραμματέα της. Αν δεν έβρισκα εκείνες θα έβρισκα κάποιον άλλον σε διπλανό γραφείο... Μου είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και με είχαν αδικήσει..!!!».

Αυτά φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας ο 37χρονος Ιρανός. Ο κατηγορούμενος, είχε πει στους αστυνομικούς επίσης ότι άκουγε φωνές, για να πέσει στα μαλακά με την ευλογία αριστερών λαθρολάγνων, και φέρεται να υποστήριξε ότι τον σουγιά, με τον οποίο χτύπησε τη δικαστική υπάλληλο - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαχαιριές στην ωμοπλάτη και στο κεφάλι - τον είχε επάνω του όταν πέρασε από την κάτω πύλη των δικαστηρίων...δηλαδή, όλη η χώρα ένα ξέφραγο αμπέλι...την ίδια ώρα που Σαμαράς - Τσίπρας χαζογελάνε στο κ(υ)νοβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου