Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑΣ ΙΕΡΗΣ ΙΔΕΑΣ


Σήμερα όλος ο Εθνικός χώρος θρηνεί για τον Θάνατο των δυο παλικαριών που έπεσαν χτες νεκροί από τα πυρά δυο δολοφονών του παρακράτους, αυτή τη φόρα η τακτική των κατοχικών καναλιών είναι «δεν θίγουμε ταυτότητες» «δεν ξέρουμε τίποτα» και «ίσως ήταν άλλη ιστορία», πραγματικά η εκνευριστική αυτή τακτική θα μπορούσε άνετα να σπάσει τα νευρά του καθενός εξ υμών.

Πρώτα απ’ όλα όμως

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Πρέπει όμως πέραν αυτών να δούμε και ποιος «παίζει» με αυτά τα πράγματα, επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο  υπάρχουν ξένα κέντρα εξουσίας που επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις!

Η ενορχηστρωμένη αυτή προσπάθεια ξεκίνησε με τη δολοφονία του τραγουδιστή Παύλου Φυσσα από τον ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΛΩΝ (κατά δήλωση του) Γιώργου Ρουπακιά τον οποίο βάφτισαν Χρυσαυγήτη πριν καν γίνει οτιδήποτε.

Το καρέ συμπληρώνεται με τον Θάνατο των δυο παλληκαριών χθες, το χτύπημα ήταν αναμενόμενο ούτος η άλλως εφόσον από πολιτική προβοκάτσια και δολοφονίες με πολιτικό χρώμα υπάρχει ιστορικό.

Το ζήτημα είναι τώρα η αντίδραση μας ως Εθνικός χώρος, παντού τώρα στο διαδίκτυο βλέπω διαφορών ειδών ακραίες ομάδες να κράζουν «θέλουμε αίμα!», ας μην κάνουμε τη χάρη στα αιμοδιψή κοράκια αλλά και στον εξωτερικό εχθρό διότι σε τέτοιες περιόδους εμφανίζονται αρκετοί προβοκάτορες και «ψευδοπροφήτες» που τάζουν καλύτερες μέρες.

Οι καιροί μας επιβάλλουν να δούμε το κέντρο της κρίσεως και να ενωθούμε όλοι ως Ελληνικό Έθνος ενάντια στους υπονομευτές και τους προδότες που δίνουν πάτημα στους εξωτερικούς μας εχθρούς η στρατηγική πρέπει να είναι άμεση και σε 3 μέρη

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ

Σε μια τέτοια περίοδο κρίσης χρειάζονται όχι συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά λογική και αυτοσυγκράτηση….Για να αναδεχθεί το Εθνικό κράτος θα πρέπει εξ αρχής να φανεί ότι κέρδισε των αγώνα με δίκαιο τρόπο με τη θέληση του λαού….Ας αφήσουμε τους αριστερούς και τους διάφορους «αντιεξουσιαστες» να ξευτελίζονται σε παιχνίδια βίας αφού έτσι κι αλλιώς η ιστορία θα τους κρίνει αυτούς….Εμείς ας δώσουμε το καλό παράδειγμα της Εθνικής ενότητας όπως επιβάλλει η ιδεολογική μας προσέγγιση.


ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. πολυ σωστό κείμενο.Ευγε.
    Μείνετε ήρεμοι Έλληνες μέχρι να σκοτώσουνε καμιά 200 πατριώτες ακόμα τα Ανθελληνικ΄σκουλήκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ερθει η ωρα τους.... δεν χρειαζονται βιαστηκες κινησεις που θα οφελεισουν τον εσωτερικο εχθρο και θα βαλουν σε κυνδυνο την οπια λεπτη εσωτερικη σταθεροτητα

      Διαγραφή