Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ομιλία Μ.Κώνστα στο 1ο Φόρουμ Νεολαίας Εθνικού Μετώπου - ΒΙΝΤΕΟ


Το 1ο Φορουμ Νεολαίας Εθνικού Μετώπου είναι πλέον γεγονός. Η στελεχική σύσκεψη, πανελλήνιας κλίμακας, της Νεολαίας τους Εθνικού Μετώπου έγινε χτες, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όπου στελέχη της Κεντρικής Διοικήσεως και μέλη των Γραμματειών από ολόκληρη την επικράτεια εξέτασαν τις δυνατότητες μεγαλύτερης οργανωτικής ανάπτυξης και συζήτησαν για την περαιτέρω εξάπλωση των εθνικών ιδεών μας στο χώρο της νεολαίας και πως θα προχωρήσουμε προς την ΝΙΚΗ.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από την ομιλία του αρχηγού του Εθνικού Μετώπου Εμμ.Ν.Κώνστα στο 1ο Φορουμ Νεολαίας Εθνικού Μετώπου...




ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΗ

2 σχόλια:

  1. Xωρίς να θέλω να γίνομαι επικριτικός και, πάντως, εκτιμώντας τις καλές προθέσεις σας, είμαι υποχρεωμένος εκ των συνθηκών των "ημερών" που διερχόμεθα ότι η περίσταση δε συγχωρεί αμετροεοπείς μακρυγορίες με "ξύλινη γλώσσα" περί "πολιτικού διαγραμμάτου" αλλά ένα μονολεκτικό και στεντόριο "ΕΓΕΡΘΗΤΙ!" το οποίο, δυστυχώς και μέχρι στιγμής, δεν ακούγεται από το "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ".

    Όχι μόνον ο υπογράφων αλλά και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός είναι δεδομένο ότι παραμένουμε "εν ακροάσει"...

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ. 6977764737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως με την έκκληση του συναγωνιστή Καλέντζη. Είναι ιστορική ανάγκη η 'έγερσις' του Εθνικού Πατριωτικού χώρου, για να υπερασπίσει σθεναρά τις ιδέες μας που κακομεταχειρίσθησαν από την ΧΑ και βεβηλώνονται από το σύστημα. Καλείται το Εθνικό Μέτωπο να ανταποκριθεί άμεσα σε αυτόν τον κρίσιμο ρόλο πριν το ξεπεράσουν οι συγκυρίες. Οπως επίσης πρέπει, προσωπικότητες του βεληνεκούς του Αριστοτέλη Καλέντζη να σταθούν δίπλα στο τιμόνι του Μετώπου και να καθοδηγήσουν την ωραία προσπάθεια! Είθε και Ιτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή