Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Νέα εκτελεστική Γραμματεία Νεολαίας - Μήνυμα του νέου Γενικού Γραμματέα Νεολαίας.


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου. Γενικός Γραμματέας είναι ο Νεκτάριος Ντούζγουλης και μέλη οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Γκαραβέλας, Ιωάννης Λαζόπουλος, Ιωάννης Παπαϊωάννου, Σπάρτακος Τανασίδης, Αγγελική Κίγκου.

Μπροστά στη νέα φάση οργανωτικής ανάπτυξης της νεολαίας και γενικότερα του κινήματος ο Νεκτάριος Ντούζγουλης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Βιώνουμε χαλεπούς καιρούς, η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Τα διεθνή διευθυντήρια και οι εντολοδόχοι τους έχουν ως μοναδικό σκοπό την πλήρη υποδούλωση και τελικά την εξαφάνιση του έθνους μας!

Εμείς οι νέοι εθνικιστές αντιτασσόμαστε στα "σκοτεινά " σχέδιά τους και αντιπαραθέτουμε το φως της ελπίδας απέναντι στο έρεβός τους!

Έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στο Εθνικό Μέτωπο και με περηφάνια δηλώνουμε ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές των τάξεων της νίκης! Ο δρόμος μας είναι δύσβατος, γεμάτος εμπόδια, εμπόδια που εμείς δε θα τα προσπεράσουμε αλλά θα τα διαλύσουμε!

Εμείς οι νέοι εθνικιστές αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε με ζήλο τα όνειρά μας και όλα αυτά που μας ανήκουν. Δε χαρίζουμε τίποτα, δεν πουλάνε τίποτα!

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο σύστημα των εντολοδόχων, αφυπνίζοντας όλο και περισσότερους νέους, δίνοντας τους κίνητρα να αγωνιστούν για τη σωτηρία της φυλής μας γι' αυτό λοιπόν οι εχθροί μας θα νιώθουν συνεχώς την οργή μας!

Διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία και τη δημιουργία, κόντρα στα συμφέροντα των γραικύλων οι οποίοι λυσσωδώς σκοτώνουν τα όνειρά μας και υπονομεύουν τη θέλησή μας για ζωή!

Μαθαίνουμε τον εθνικισμό μέσω του αγώνα. Ο νέος εθνικιστής είναι μια μοναδικότητα, ένας θεμελιώδης λίθος της ιδέας μας, ένας φρουρός και συνεχιστής της ιστορίας μας. Έτσι ο καθένας από εμάς αποτελεί ένας κρίκο στην "αλυσίδα" της ενότητας. Κανείς δεν είναι μόνος στον αγώνα, όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε τη ματαιοδοξία!

Ως γνήσιοι συνεχιστές της ιστορίας μας, οφείλουμε να ακολουθούμε ηρωικό τρόπο ζωής όπως οι πρόγονοί μας προτάσσοντας τις δυο βασικές αρχές μας ΗΘΟΣ- ΕΘΝΟΣ! Έτσι μόνο θα καταφέρουμε τη νίκη απέναντι στη σαπίλα, την ηθική παρακμή και τις καταστρεπτικές μόδες που υπνωτίζουν και χειραγωγούν  τους νέους!

Όλοι μαζί δημιουργούμε την Ελλάδα του αύριο, στο μέγεθος και στο κύρος που της αρμόζει. Η κοιτίδα του πολιτισμού και του ηρωισμού δεν αποτελεί απλά μια ένδοξη ιστορία του παρελθόντος. Η ιστορία συνεχίζεται και τη γράφουμε εμείς! Το χρωστάμε τον τόπο μας το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και θα νικήσουμε!


Νεκτάριος Ντούζγουλης - Ο Γραμματέας νεολαίας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου