Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Φάρμακα Ώρα Μηδέν - Δελτίο Τύπου


                                           

Η υπόθεση των φαρμάκων και ζοφερή κατάσταση των νοσοκομείων επιβάλλει την άμεση κρατική επέμβαση. Όσοι ελέγχουν τα φάρμακα, όσοι ελέγχουν προμήθειες, όσοι ελέγχουν την διακίνηση των σκευασμάτων πρέπει να τεθούν σε αναγκαστική συνθήκη καθώς η ανθρώπινη ζωή είναι πέρα από κάθε διαπραγμάτευση. Αν τα προϊόντα δεν εισάγονται από τις επιχειρήσεις, τότε οφείλει το κράτος να ενεργήσει διαφορετικά αλλά άμεσα.

Η κρίση στην υγεία, η κρίση στην ενέργεια, η τεράστια παραγωγική κρίση που θα φέρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Φανερώνει την συνεχή ολιγωρία και την ανόητη πίστη στην διεθνή λύση. Τώρα, σήμερα, αμέσως αυτό το κράτος – το ευρισκόμενο σε κατοχικές συνθήκες- οφείλει να λάβει μέτρα για την επιβίωση του λαού και την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Σχεδόν τρία χρόνια η ανήθικη πολιτική ηγεσία συνεχίζει να επισημαίνει το παραγωγικό έλλειμμα της πατρίδας αλλά συνεχίζει να μην κάνει τίποτα.

Φάρμακα, τρόφιμα, ενέργεια, είδη κάθε ανάγκης μπορούν και πρέπει να παραχθούν στο τόπο μας. Αν ο σχεδιασμός είχε υλοποιηθεί από την έναρξη της τελευταίας φάσης της κρίσης, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν σε άλλη μοίρα. οι απολογητές του μνημονίου αντί ν ντρέπονται επιλέγουν να κινδυνολογούν. Η απάντηση είναι στα χέρια των ελληνίδων και των Ελλήνων.

Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου