Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αφίσα ΣΥΡΙΖΑ "Οι Τούρκοι να κατακτήσουν την Θράκη "




Το κόμμα των μεταναστών και των "καίμε την Αθήνα όποτε γουστάρουμε" δεν μπόρεσε και πάλι να μην δείξει το βαθύ ανθελληνικό πρόσωπο που το διακρίνει. Αυτό βέβαια που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ενώ είναι ενάντια σε όποιο εθνικιστικό μήνυμα Ελλήνων κατά άλλων κρατών και εθνοτήτων , δεν φαίνεται να έχει την ίδια ευαισθησία σε εθνικιστικές αρλούμπες άλλων κρατών εις βάρος της Ελλάδος ( Μην ξεχνάμε την αναγνώρηση των Σκoπίων με το όνομα Μακεδονία ). Αντιθέτος τις προβάλει και μέσω των υποψηφίων του. Προφανώς θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει υπό την κατοχή της εδάφη τα οποία δεν της ανήκουν και μάχεται να επιστραφούν.
Άλλα ας δούμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Οι υποψήφιοι του κόμματος του Σύριζα στον νομό Ροδόπης και πιο συγκεκριμένα σε προεκλογική αφίσα που έβγαλαν οι υποψήφιοι Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ, αναφέρεται γραμμένη στην τουρκική γλώσσα η φράση, Turkler bati thtakya'yi fetihe ciclilar δηλαδή "Οι Τούρκοι κατακτούν την Θράκη ". Ακόμα από σύμπτωση προφανώς – η μεν λέξη Tulker (Τούρκοι) είναι γραμμένη με κόκκινο μελάνι ενώ οι υπόλοιπες λέξεις ανά δύο, με μαύρο και πράσινο χρώμα που επίσης συμπτωματικά είναι τα χρώματα της ανύπαρκτης σημαίας της Ανεξάρτητης Θράκης , που προωθεί συστηματικά η Τουρκία.

Ξυπνάτε Έλληνες 40 χρόνια νεοταξικής αριστερής νοοτροπίας μας έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση και παρακμή. Δώστε δύναμη σε εθνικά λαικά κόμματα. Εθνικό Μέτωπο για μια πανίσχυρη Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. den einai mono o syriza einai opws i dhmar poy vazei tourko praktwra sto psifodeltio tis opws kai oi alloi kaneis ma kaneis den milaei dimosia gia to ti geinete sti thraki epiteloys telos me ayotus tous karagkiozides ksypniste sto telos oloi edw tha eimaste toyrkoi polites sti xwra mas mesa ...........................ftanei pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή