Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μεγάλη νίκη των Ελλήνων εθνικιστών - Ελεύθερος τελικά με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος


Η κινητοποίηση των κάτοικων αλλά και πολλών Ελλήνων εθνικιστών χτες στην Παιανία είχε ως αποτέλεσμα τελικά, ο νεαρός να μην έχει την τύχη που είχε ο 70 χρόνος πέρυσι και να αφεθεί ελεύθερος.

Έτσι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 24χρονος που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Νωρίτερα, ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής.Σοκαρισμένος, ο 24χρονος, προσήχθη νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου χειροκροτήθηκε από ομάδα συγκεντρωμένων.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από σχεδόν 3 ώρες μελέτης της δικογραφίας από τον εισαγγελέα, καθώς έπρεπε να σταθμιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες οδήγησαν στην αφαίρεση της ζωής του 43χρονου διαρρήκτη και να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες διάπραξης του εγκλήματος. Η αναγνώριση των ιδιαίτερων συνθηκών υπό τις οποίες ο νεαρός σκότωσε τον διαρρήκτη, όπως διατυπώθηκε στην απαγγελία κατηγορίας, σημαίνει ότι σε περίπτωση καταδίκης η προβλεπόμενη ποινή φθάνει έως τα 20 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος, φανερά συντετριμμένος για την πράξη του, φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και αποδίδει τους πυροβολισμούς σε εκπυρσοκρότηση του όπλου του, όταν καταδιώκοντας τους διαρρήκτες παραπάτησε σε ανάχωμα του δρόμου.

Όλο το πολιτικό γραφείο του Εθνικού Μετώπου και αρκετά μέλη μας έδωσαν το παρόν χθες στην Παιανία, όπως και σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.


                                              Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου