Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ


                                             Φωτογραφία για Ακόμη μια ληστεία κοσμηματοπωλείου με καλάσνικοφ

Του Γεωργίου Κατσουράκη
Γ.Γ. της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου


Η εγκληματική συμπεριφορά των βαρβάρων λαθρο-εποίκων έχει έρθει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο της ελληνικής πραγματικότητας. Δεκάδες εφόδους σε σπίτια Ελλήνων καθημερινά όπου σε πολλές περιπτώσεις παίρνουν και τραγικές διαστάσεις με θύματα Έλληνες πολίτες όλων των ηλικιών.
Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες θα είναι η καθημερινότητα μας από εδώ και πέρα εάν δεν αντιδράσουμε όλοι εμείς και δεν καταλάβουμε πως καμιά χώρα στον κόσμο χωρίς οργάνωση , αστυνόμευση και πειθαρχία στους νόμους δεν μπόρεσε ποτέ να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες της αλλά ούτε και πλούτο. (Σύγκρινε Γερμανία με Ουγκάντα - Ιαπωνία με Φιλιππίνες κτλ.)

Η αριστερή μικροπολιτική προπαγάνδα που επικρατεί τόσα χρόνια άφησε στο έλεος κάθε εγκληματία τον Έλληνα πολίτη.  Δεν είναι φασισμός να έχουμε αυστηρό κράτος και αστυνομία, δείτε σαν παράδειγμα όλα τα κράτη της Ευρώπης Αγγλια,Γαλλια κτλ. Στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα κάθε πόλη ανάλογα πόσο καλά εφάρμοζε τους νόμους της τόσο πιο περήφανοι ήταν οι πολίτες της ( Η κατάχρηση εξουσίας ήταν παράπτωμα και τότε βέβαια το ίδιο φυσικά και σήμερα).
Σκεφτείτε μονάχα τι νόημα θα είχε η βελτίωση των οικονομιών μας μεγεθών αν όλοι μας ζούσαμε με τον τρόμο στα σπίτια μας μην μας ληστέψουνε ή τον φόβο για πιθανή απώλεια της ζωής μας.

Το Εθνικό Μέτωπο σαν αγνό εθνικιστικό λαικό κίνημα δημιουργήθηκε από απλούς αλλά αξιόλογους ανθρώπους  για να προσφέρει στους Έλληνες εκτός των άλλων δυο βασικά πράγματα, πρώτον ασφάλεια στην χώρα τους και δεύτερων ηθικές αξίες ανώτερες του χρήματος όπου θα τον κάνουν να ζει ευτυχισμένος ασχέτως οικονομικής κατάστασης.

Όσο αφορά την ασφάλεια λοιπόν, εφαρμογή εδώ και τώρα όλων των νομών κατά της παράνομης μετανάστευσης (απελάσεις κτλ.) , σφράγισμα των συνόρων (με όποιο δυνατά τρόπο, ναρκοθέτηση κτλ.) και καταγραφή όλων μα όλων των μεταναστών σε ειδική υπηρεσία του κράτους υπεύθυνη ακριβώς για την συμπεριφορά αυτών και την δραστηριότητα τους στην ελληνική κοινωνία
Τέλος σε περιπτώσεις απώλειας ζωής Ελλήνων πολιτών οι ποινές να είναι παραδειγματικές και ανάλογες της χώρας προέλευσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου