Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μία 23χρονη νεκρή από ανακοπή έργο σαβουροκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.


Μια 23χρονη έχασε τη ζωή της όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε με με το αυτοκίνητο της στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου όταν ο δρόμος μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο, απεγκλωβίστηκε ζωντανή από περιοίκους,έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια υπέστη ανακοπή όπως διαπιστώθηκε στο Σισμανόγλειο όπου μεταφέρθηκε.

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν σε δρόμους που μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους

40 χρόνια σαβουροκυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τέτοιου είδους τραγωδίες. Σε καμιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και όχι μόνο, δεν θεωρείται ακραίο καιρικό φαινόμενο να βρέξει ένα ολόκληρο βράδυ αντίθετα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις βρέχει συνέχεια και για πολλές μέρες. Απλά εκεί υπάρχει κράτος και μηχανισμοί όπου σέβονται και υπηρετούν τους πολίτες, έτσι αποφεύγονται τέτοιου είδους τραγωδίες.

Αντίθετα στη χώρα μας, οι πολιτικάντηδες μασόνοι στην πλειοψηφία τους και μέλη της λέσχης μπιντελσμπεργκ, κατάκλεψαν τον Ελληνικό λαό, προδώσαν την χώρα μας και αγοράζοντας συνειδήσεις με τα χρήματα των δημόσιων ταμείων, πόσο δημοκρατικό είναι αυτό άραγε; καταφέραν το αδιανόητο, να κυβερνήσουν σχεδόν για 2 γενεές το ένδοξο Ελληνικό έθνος.



Το Εθνικό Μέτωπο με υψηλά το αίσθημα καθήκοντος και αφοσιωμένο στα ιδανικά της φυλής μας υπόσχεται να αποδώσει άμεσα τις ευθύνες των πράξεων τους και να ακολουθήσει παραδειγματική τιμωρία αυτών. Όσο για το σημερινό περιμένουμε τους εισαγγελείς να ξεκινήσουν άμεσα προανάκριση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου