Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Άλλο πράγμα η Δικτατορία και άλλο ο Εθνικισμός και εγώ όπως είπα είμαι Εθνικιστής


του Σπύρου Παπαδόπουλου
Υπεύθυνος Οργάνωσης Λεκανοπεδίου Αττικής 
Εθνικού Μετώπου

Στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» μια αλήθεια και ένα ψέμα...! Κατά την χθεσινή βραδινή  τηλεοπτική εκπομπή «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο κανάλι EXTRA του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στο περιθώριο της κηδείας του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, μεταξύ άλλων ακούσαμε από δυο προσκαλεσμένους στην εκπομπή μια αλήθεια και ένα ψέμα τα οποία και θεωρούμε σκόπιμο να το σχολιάσουμε .

Την αλήθεια την ακούσαμε δια στόματος του απόστρατου αξιωματικού αεροπορίας και δημοσιογράφου κ. Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «...και εγώ είμαι στρατιωτικός και μάλιστα είμαι εθνικιστής, όμως δεν συμφωνώ με την κατάληψη της εξουσίας από τους στρατιωτικούς και την επιβολή δικτατορίας, ο στρατός έχει ορκιστεί να φυλάτει τα σύνορα της πατρίδος και  να υπακούει στο σύνταγμα της χώρας, άλλο πράγμα λοιπόν η δικτατορία και άλλο ο εθνικισμός και εγώ όπως είπα είμαι εθνικιστής »

Οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στον κ. Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος με τόση ξεκάθαρη ιδεολογική του τοποθέτηση έδωσε το αληθινό στίγμα του εθνικισμού που χρόνια τώρα κακοποιείται κι διαστρεβλώνεται σαν κοσμοθεωρία όχι μόνον από τους ιδεολογικούς αντιπάλους αλλά περισσότερο από «φίλιες δυνάμεις» από «χωρικούς» και ανεγκέφαλους που σαν πολιτικοί «χούλιγκανς» κουβαλούν επάνω τους όλες τις «παιδικές πολιτικές ασθένειες» προκαλώντας μόνο ζημιά στην ανάπτυξη ενός υγιούς, μαζικού, λαικού εθνικιστικού κινήματος.

Στο κάτω κάτω σε ότι αφορά τους πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου, οι άνθρωποι ΠΟΤΕ δεν δήλωσαν ότι ήταν η είναι εθνικιστές και καμιά ιδεολογική σχέση δεν έιχαν με την κοσμοθεωρία του εθνικισμού, καλοί πατριώτες ήταν, όμως ο Κ. Παλαμάς έλεγε « τι τα θες ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι εθνικιστής» τα υπόλοιπα γα την 21η Απριλίου τα έχει γράψει η ιστορία.

Το ψέμα το ακούσαμε από βουλευτή της Χρυσής Αυγής Πολύβιο Ζησιμόπουλο,  ο οποίος αναφερόμενος στην επέτειο των Ιμίων είπε ότι «..μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά όπως  κάθε χρόνο και φέτος με συγκέντρωση πορεία τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς που έπεσαν στα Ίμια ...!»  μέγα ψέμα...!

Δυο πράγματα συμβαίνουν, η ο Βουλευτής της Χ.Α. δεν παρακολουθεί ως όφειλε, τα πολιτικά γεγονότα η ψεύδεται συνειδητά θεωρώντας ότι αποκρύπτοντας την αλήθεια η Χ.Α. θα μονοπωλεί έστω την συγκεκριμένη επέτειο και αυτό, μόνο δείγμα ελεύθερου ανθρώπου δεν είναι, πόσο μάλλον εθνικιστή...

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και ο κόσμος το γνωρίζει. Έγιναν πολλές εκδηλώσεις τιμής στα παλικάρια των Ιμίων σε πολλά μέρη της Ελλάδος προεξάρχουσας αυτής της Καβάλας από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, η  "Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης κ' Δράσης Ζακύνθου" στη Ζάκυνθο Έλληνες πολίτες στην Κέρκυρα ενώ η Τ.Ο. Πειραιά του Εθνικού Μετώπου διοργάνωσε πορεία και εκδήλωση στον Πειραιά στο άγαλμα του Π. Βλαχάκου και συμμετείχε και στην εκδήλωση της Καβάλας κ.λ.π.

Η αλήθεια δεν περιχαρακώνεται παρά μόνο για κομματικές σκοπιμότητες, η αλήθεια και η ελεύθερη σκέψη δημιουργούν ενότητα στην βάση και αυτό είναι το ζητούμενο. Τα ψέματα και τα καπελώματα δείχνουν ανθρώπους ανασφαλείς και κινήσεις που τις διακρίνει η ασθένεια του απομονωτισμού, και αυτό δεν είναι Εθνικισμός    

Σπύρος Παπαδόπουλος




1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ συναγωνιστή Σπύρο,
    Το άρθρο σου με τον σχολιασμό των δύο αυτών γεγονότων, είναι αρκετά εύστοχο.
    Μιά επισήμανση που προσθέτει στην αξία του είναι και η παράλειψη από τον κύριο της Χ.Α. ότι την εν λόγω εκδήλωση-πορεία που πραγματοποιείται με επίκεντρο το μνημείο των πεσόντων στα Ίμια ηρώων, που βρίσκεται στην Ρηγίλλης, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η Χ.Α.!!!!
    Συνδιοργανώνεται από την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και πλαισιώνεται από την συμμετοχή των Ανένταχτων Πατριωτών, ενώ συμμετέχει η Χ.Α., καθώς και πλήθος αγνών πατριωτών και εθνικιστών που επ' ουδενί ανήκουν στις τάξεις της Χ.Α.!!!
    Αυτό γιατί παραλείπει να το αναφέρει ο συναγωνιστής της Χ.Α.;
    Με εκτίμηση
    Δημήτριος Α. Ζαφείρης
    μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή