Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κουντουρά μια Ανεξάρτητη Βολεμένη Ελληνίδα



Καμπάνα επιστολή από πολιτευτή των Ανεξάρτητων (εξαρτημένων-βολεμένων κατά εμάς) Ελλήνων προς τον πρόεδρο της βουλής με θέμα το πως αντιλαμβάνεται η κ.Κουντουρά, (που ανήκει επίσης στους Ανεξάρτητους Έλληνες) καθώς και μερικοί άλλοι βουλευτές θα λέγαμε εμείς, την εκλογή τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο ειδικά σε εποχές σαν τις σημερινές με περικοπές σε όλους τους μισθούς και ανεργία. Κάτι σαν διακοπές με επιχορήγηση των Ελλήνων φορολογουμένων...Διαβάστε την παρακάτω επιστολή και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

ΠΡΟΣ
Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων

Θέμα: Mακρόχρονη, Αδικαιολόγητη και παράνομη απουσία Βουλευτή από τις εργασίες της Βουλής.

Κε Πρόεδρε
Στις εκλογές του περασμένου Μαίου, συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Β` Αθηνών με το κόμμα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», χωρίς να εκλεγώ. Από την σχέση μου αυτή με το κόμμα αυτό και με πληθώρα στελεχών του, την οποία ακόμα διατηρώ, μπορώ να έχω ιδία αντίληψη και γνώση των συμβεβηκότων εντός αυτού. Στα πλαίσια αυτά γνωρίζω εγκύρως, ότι η Βουλευτής της Α` Αθηνών του κόμματος αυτού, Ελένη Κουντουρά, απουσίαζε από τις εργασίες της Βουλής αδικαιολόγητα, χωρίς την άδεια της βουλής και συνεπώς παράνομα, από την επομένη σχεδόν των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, στην Νέα Υόρκη, όπου διαμένουν μόνιμα οι γονείς της και ο σύζυγός της, ο οποίος διατηρεί εμπορική επιχείρηση αυτοκινήτων, όπως έχω πληροφορηθεί για το τελευταίο.

Η βουλευτής αυτή, ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε τύποις στις εργασίες της Βουλής και ουσιαστικά στα παράθυρα των καναλιών, για 10-15 μέρες στις αρχές Οκτωβρίου 2012 και ξανάφυγε αδικαιολόγητα, χωρίς την άδεια της Βουλής, εγκαταλείποντας παράνομα την εργασία της στην Βουλή και πάλι στην Νέα Υόρκη, ξανάρθε στα μέσα του Ιανουαρίου 2013 στην ψήφιση του Φορολογικού Νομοσχεδίου και της Λίστας Lagarde και ξανάφυγε και πάλι για την Νέα Υόρκη, στις αρχές Φεβρουαρίου-ίσως για να προλάβει την εβδομάδα μόδας στο Grand Ballroom of New Yorker Hotel in NY city, που λαμβάνει χώρα από 4-10 Φεβρουαρίου 2013-με σκοπό να παραμείνει εκεί- όπως εγκύρως πληροφορήθηκα επίσης-μέχρι τον Απρίλιο του 2013 και πάλι αδικαιολόγητα και χωρίς την άδεια της Βουλής.

Επειδή η απουσία της από τις εργασίες της Βουλής, υπό τις παραπάνω συνθήκες που γνωρίζω, είναι παράνομη, αντισυνταγματική και υπό τις παρούσες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες γενοκτονίας του ελληνικού λαού, βαθύτατα ανήθικες, σας ερωτώ:

Α) Τι μέτρα προτίθεσθε να πάρετε για την τιμωρία και για την συναίτησή της;

Β) Τι μέτρα προτίθεσθε να πάρετε για την άμεση επιστροφή της στα καθήκοντά της και την αποφυγή επανάληψης των παράνομων κι εν κρυπτώ δραπετεύσεών της από τα ιερά καθήκοντά της;

Γ) Θα ζητήσετε να επιστρέψει τους μισθούς όλων αυτών των μηνών που απείχε παράνομα από τις εργασίες της βουλής;

Δ) Τι μέτρα προτίθεσθε να πάρετε εναντίον αυτών που γνώριζαν την παράνομη αυτή απουσία της και δεν σας το κατήγγειλαν;

4) Σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να μας ενημερώσετε για τον πραγματικό λόγο της απουσία της, σε περίπτωση που η απουσία της είναι δικαιολογημένη και νόμιμη και οι πληροφορίες που έχω ανακριβείς. Έχουμε δικαίωμα να μάθουμε.

Μετά τιμής Δημ. Αντωνίου

Η κ.Κουντουρά όταν ήταν με το ψηφοδέλτιο της Ν.δ. 
Όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα και εσύ λαέ πλήρωνε χαράτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου