Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Λύσσαξαν...οι ψευτοδημοκράτες



Λύσσαξαν...

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα με τα φερέφωνα τους μαζί, βγάλανε από μέσα τους όλο το μίσος για τον Έλληνα που τους έφτυνε κατάμουτρα κάθε μέρα εδώ και 39 χρόνια τώρα. 

Του το φυλάγανε του Στρατηγού γιατί τους τσάκισε στου Μακρυγιάννη, γιατί ήταν αυτός που έδωσε στην Κύπρο μάχες με τους Τούρκους δίνοντας και κερδίζοντας  χώρο για την Ελλάδα.

Βγάλανε την χολή τους όλα τα έρποντα δημοσιογραφικά ερπετά, με ξένα και Ελληνικά ονόματα, που έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ και έχουν χαρεί τις υποτροφίες σπουδών σε όλο το Κομμουνιστικό Ανατολικό μπλοκ. Αυτοί που οι περισσότεροι δεν έχουν υπηρετήσει καν την πατρίδα και όσοι το έκαναν ανάβανε τα καντήλια στην "πρώτη γραμμή" του  Αη Γιώργη του Λυκαβηττού .

Μιλήσανε για χουντοσύναξη, αυτοί που στηρίζουν την τριμερή χούντα που καταλήστεψε την Ελλάδα παραχώρησε την Εθνική Ανεξαρτησία στους εχθρούς μας και οδηγεί τους Έλληνες σε μια νέου τύπου τουρκοκρατία με αναγωγή εις την νιοστή και το Έθνος σε αφανισμό. 

Πονούν που βλέπουν απέναντι νέα παιδιά, την νεολαία να ασπάζονται τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ και ξέρουν ότι αυτή η νεολαία θα αποτελέσει το μέλλον και το αύριο.

Υποφέρουν γιατί ξέρουν πως το εθνικιστικό ποτάμι θα τους πνίξει...!

Ένα πράγμα τους υποσχόμαστε...Προσκυνημένοι...δεν θα σας ξεχάσουμε .

Αετίων

Πηγή: http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8203.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου