Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Το ΜΟΝΟ κόμμα που εξέδωσε ΜΙΑ ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ανακοίνωση υπέρ των 4 νεαρών αριστερών, δολοφόνων, ληστών και τρομοκρατών με αφορμή το γεγονός ότι εμφανίστηκαν να έχουν σημάδια στα πρόσωπά τους από την πάλη με τους αστυνομικούς που προηγήθηκε της σύλληψης τους στην ληστεία της Κοζάνης είναι φυσικά, ποιός άλλος από το Σύριζα.

Η συμμορία του Σύριζα έχει κάνει διδακτορικό σε προπαγάνδα και παραπληροφόρηση και έτσι μετά τον διασυρμό και υποταγή Τσίπρα στην Αμερικανική πολιτική είπαν να επιστρέψουν στη αναρχία και υπεράσπιση των πολύ πιο πλούσιων από όλους μας, παιδιών βορείων προαστίων, που έτυχε να συλληφθούν. Εξάλλου ο πλούτος τους ενοχλεί μόνο όταν δεν είναι δικός τους...όπως και τα εγκλήματα μόνο όταν δεν είναι δικά τους...φαντάζεστε τι θα έλεγαν για τους νεαρούς αν ήταν εθνικιστές; Ο Σύριζα δεν πιστεύει στη δημοκρατία αλλά την χρησιμοποιεί όπου τον συμφέρει για να πετύχει τα μεγάλα σχέδια του τα οποία είναι η διάλυση όποιας εθνικής ταυτότητας και η πλουτοκρατία  να βρίσκετε πάντα σε δικά τους χέρια... ο Ελληνικός λαός για τους Συριζαίους είναι κατώτερος για να καταλάβει την διεθνιστική τους κοσμοθεωρία και ανωτερότητα οπότε και να τους δώσει την εξουσία μέσω εκλογών. Έτσι καταλήγει να γίνεται αρρωστημένος λάτρης και υποστηρικτής της ομής-τυφλής ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ βίας μέσω του προπαγανδιστικού καλύμματος της αναρχίας, από την μία, ενώ από την άλλη δεν μπορεί να διανοηθεί την ύπαρξη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ από την δική τους, βίας.

Θα σας παρουσιάσουμε την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

«Οι βασανισμοί ( πολύ βαριά λέξη...φέρνει στο μυαλό μας να τους βγάζουν τα νύχια κτλ. ενώ πρόκειται απλά για μώλωπες - καλή προπαγάνδα ) κρατουμένων αποτελούν ντροπή ( οκ θα πρέπει να ντρεπόμαστε κιόλας...) για την Ελληνική πολιτεία. Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. (και πάλι βαριές κουβέντες λες και τους έστειλαν στην εντατική νοσοκομείου) Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής αλλοίωση των φωτογραφιών. Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας. ( προσέξτε...μιλάει για αυθαιρεσία αστυνομικών και δεν αναφέρει πουθενά ότι οι νεαροί είναι τρομοκράτες και εγκληματίες...τι ευαισθησία πράγματι..)Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς (και πάλι η βαριά λέξη βασανισμοί...δηλαδή να σκεφτούμε κάτι από Στάλιν, χούντα, Σ.Σ. κτλ.)  των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.(καλά 2 περιστατικά ανάφερε εκ των οποίων το ένα δεν είναι κακοποίηση, το άλλο δεν έχουμε άποψη...πως είναι γενικό φαινόμενο...;)

Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα.( ναι εμείς δεν καταλαβαίνουμε...είμαστε βλάκες...πες μας ξανά ανώτερε άνθρωπε...) Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς ( όπα...τρίτη φορά η λέξη βασανισμοί...ενώ πρόκειται για μώλωπες σε άτομα που θα σκότωναν αθώους για πλάκα...αλλά  ξέχασα τα θύματα τα ονομάζουν παράπλευρες απώλειες στον Σύριζα) συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία.( αποθέωση προπαγάνδας...τέταρτη φορά η λέξη βασανισμοί...και στο καπάκι η λέξη ντροπή και τέλος δημοκρατία...ΑΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΔΩΛΟΦΩΝΟΙ  ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...δηλαδή στο τέλος βγαίνουν και στον αφρό και θα μας πούνε και φασίστες που συλλάβανε τους τρομοκράτες...οι οποίοι καταλύουν την  δημοκρατία...και ο Σύριζα που τους υπερασπίζεται δεν είναι αντιδημοκράτες αλλά είμαστε εμείς...!!!)   Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού.»

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...ΝΑΙ ΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩ ΣΥΣΤΕΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου