Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ



Το Ελληνικό Έθνος αποτελεί την έξαρση της φυλής, κλείνει μέσα του το χθες, το σήμερα, το αύριο, τις γενιές που πέρασαν και τις γενιές που θα ’ρθουν, είναι ο Λαός στην ιστορική του πορεία.

Το Ελληνικό Έθνος ξεπήδησε μέσα από τις ρίζες εκείνης της φυλής που δεν παρέμεινε μία απλή ιστορική μαρτυρία, μα που παρουσίασε επιτεύγματα ανώτερης μορφής, με την δημιουργία πολιτισμού.

Το Ελληνικό Έθνος ζει μέσα από την κοινή συνείδηση του παρελθόντος ατόμων με το ίδιο φυλετικό υπόστρωμα και αντρώνεται από την ενόραση, του μελλοντικού μεγαλείου, της κοσμοθεωρητικής προοπτικής τους.

Το Ελληνικό Έθνος είναι δύναμη, που μετέχει αποφασιστικά κάθε στιγμή στην διαμόρφωση της ιστορικής πραγματικότητας επιζητώντας τον ρόλο του ρυθμιστή και του ταγού.

Το Ελληνικό Έθνος μόνο, μπορεί να σταματήσει την παρακμή με το γκρέμισμα των κατεστημένων και να δώσει τον σπόρο για την γέννηση ενός νέου κόσμου.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ο Έλληνας εθνικιστής κλείνει μέσα του την δική του δύναμη. Δύναμη που αντλεί από τις ρίζες της φυλής του και την ιδεολογία του. Δύναμη που την εκφράζει με τον αγώνα και την επαναστατικότητα που χαρακτηρίζουν κάθε του πράξη και σκέψη.

Ο Έλληνας εθνικιστής είναι επαναστάτης. Έχει μέσα του το πείσμα μα και την απόφαση. Να γκρεμίσει τον κόσμο της παρακμής, να γκρεμίσει τα κατεστημένα και να κτίσει στη θέση τους τον δικό του κόσμο, κρυστάλλινο και καθαρό όπως οι ιδέες του.

Ο Έλληνας εθνικιστής έχοντας εμπιστοσύνη στην δύναμή του, επιζητεί να είναι όχι ο παρατηρητής, αλλά ο δημιουργός. Κλείνει μέσα του την βούληση να επιλέξει το σωστό και να διαμορφώσει το πρέπον. Στηρίζεται στην δική του δύναμη, αξιολογεί και απορρίπτει γιατί θέλει και μπορεί και όχι γιατί του το επιβάλλουν εξωγενείς παράγοντες.

Ο Έλληνας εθνικιστής κατακτά το δικαίωμα της ελευθερίας επωμιζόμενος τις ευθύνες του απέναντι στο Έθνος. Αντιμετωπίζει την ζωή όχι σαν παγερή ύλη η σαν απροσδιόριστο πνεύμα, μα σαν ένα δυναμικό γεγονός που το κατακτούν μόνον οι ρωμαλέοι.

Ο Έλληνας εθνικιστής ζει και σκέπτεται ελληνοπρεπώς. Σε κάθε του πράξη και ενέργεια προτάσσει το συμφέρον του Έθνους, παραμερίζοντας τον ατομικό εγωισμό. Κάθε εκδήλωση της ζωής του χαρακτηρίζεται από μαχητικότητα και λεβεντιά. Δεν είναι αδιάφορος και ουδέτερος, πρόθυμος να δεχτεί προκαθορισμένες αξίες και ηθικές αρχές. Η χαμερπής, δουλική, χωρίς σκοπό υποταγμένη ζωή δεν του αρμόζει.

Ο Έλληνας εθνικιστής καταξιώνεται με την προσφορά και κατακτά τα δικαιώματά του με τον αγώνα.

Ο Έλληνας εθνικιστής δεν δέχεται να του επιβάλλουν ξενόφερτα πρότυπα, μα διαμορφώνει την ζωή του με ηρωική αντίληψη και πνεύμα θυσίας.

Ο Έλληνας εθνικιστής είναι ο αγωνιστής που θα επιλέξει και θα παλέψει για να διαμορφώσει ένα καλύτερο αύριο, ένα σωστότερο μέλλον για το Έθνος του. Δεν σταματά στο σήμερα, μα εργάζεται διαχρονικά για τις επόμενες γενεές.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 

Το Κράτος, σαν έκφραση του πολιτικά οργανωμένου Έθνους, πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα Εθνικά συμφέροντα.

Το Κράτος, όπως λειτουργεί σήμερα, δέσμιο ξένων συμφερόντων και ανικάνων ανθρώπων δεν εκπληρώνει τον σκοπό υπάρξεώς του. Αντίθετα, η ανέλιξη στην Ιεραρχία ατόμων ανεύθυνων και ξενοκίνητων έχει αποβεί πολλές φορές επιζήμια για το Έθνος, μειώνοντας το κύρος του και αποστερώντας του την εδαφική ακεραιότητα. Πληθώρα υποχρεώσεων, παραχωρήσεων και προδοσιών έχει γίνει από τους σφετεριστές της κρατικής μηχανής που αντιμετωπίζουν το Έθνος σαν μέσον για την εξυπηρέτηση του συμφέροντός τους.

Στο Εθνικό κράτος, τα οικονομικό συμφέροντα κινούνται και προγραμματίζονται από το ίδιο, διασφαλίζοντας έτσι τον Έλληνα επιχειρηματία από τις βλέψεις των πολυεθνικών, ενθαρρύνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και αξιοποιώντας κάθε παραγωγική πηγή του εθνικού κεφαλαίου.

Το Ελληνικό Κράτος για να εκπληρώνει την αποστολή του πρέπει να είναι οργανωμένο με βάση τις αρχές της αξιοκρατίας και της επιλογής του κατάλληλου ανθρώπου στην σωστή θέση και να λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του Έθνους, την παγκόσμια προβολή του, την ενδυνάμωση και αποκατάστασή του.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΙΣΜΟΥ 

Τα σημερινά πολιτικά κόμματα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις, πάνω στα ζωτικά εθνικά θέματα, και κυρίως χωρίς ιδεολογία, αναγκάζονται να καλύπτουν την εσωτερική τους ερείπωση με το να προβάλλουν σε υπέρμετρο βαθμό πρόσωπα και να αντισταθμίζουν την έλλειψη αξίας με ονόματα.

Τα πολιτικά κόμματα, πάσχουν από γηρασμό διαιωνίζοντας την οικογενειοκρατία και επιτρέποντας σε μία κλειστή κάστα προνομιούχων να κρατεί την πολιτική εξουσία οικογενειακή υπόθεση.

Τα πολιτικά κόμματα δεν λειτουργούν σαν συλλογικά όργανα με οργανωτικές αρχές και καταστατικό που να καθορίζει υποχρεώσεις και δικαιώματα των μελών τους. Το κόμμα αποτελεί ιδιοκτησία του αρχηγού του γεγονός που αφαιρεί από τα μέλη του το δικαίωμα να συμμετέχουν ενεργά και την δυνατότητα ανελίξεως στην ιεραρχία του.

Η προσωπολατρία, η οικογενειοκρατία και ο αρχηγισμός αποτελούν αποθέωση της αναξιοκρατίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: 

Τα μαύρα πρόβατα για τη Νέα Τάξη πραγμάτων…..

Οι “φασίστες”, το “αυγό του φιδιού”, για την σύγχρονη “κουλτούρα”….

Οι “επικίνδυνοι”, οι “γραφικοί”, “τα μιάσματα”, για τους χαζοχαρούμενους δεξιούς και για τους κάθε λογής ''προοδευτικούς'' αναρχοαριστερούς…..

Είμαστε εκείνοι, που ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδας και για το μέλλον της νέας γενιάς...

Είμαστε εκείνοι, που αφουγκράζονται το παρελθόν… και χαράζουν το μέλλον…

Είμαστε εκείνοι, που δεν ξεχνούν το χθες και πιστεύουν στο αύριο…..

Είμαστε εκείνοι, που ασυνείδητα στέκονται ακίνητοι, ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας και τα μάτια τους βουρκώνουν, βλέποντας την Γαλανόλευκη να κυματίζει.

Είμαστε εκείνοι, που μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας……

Όσο υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές, θα υπάρχει και η Ελλάδα!
Ζήτω η νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου