Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

για μία ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

                                           

Γράφει ο Μάνος Ν. Χατζηδάκης

Σύσσωμο το πολιτικό, δημοσιογραφικό και οικονομικό κατεστημένο πλέον, ομολογεί την κατάρρευσι του "μεταπολιτευτικού" οικοδομήματος. Οι ίδιοι οι φορείς και επίγονοι του, δηλώνουν "την αποτυχία του μεταπολιτευτικού μοντέλου" και "τα λάθη των τελευταίων σχεδόν 40 ετών."


Το Ελληνικό Πρόβλημα λοιπόν υφίσταται σήμερα δριμύτερο παρά ποτέ. Και είναι ως επί το πλείστον πολιτικό. Πολλοί - πανικόβλητοι - επικαλούνται μία "Νέα Μεταπολίτευση"...!!! Αυτοί είναι όσοι επιθυμούν την επιβίωσι και συντήρησι του ολέθριου "μεταπολιτευτικού" καθεστώτος και μέσω αυτού, την επιβίωσι αυτών των ιδίων.
Η Ελλάς όμως, δεν θα επιβιώση με την συντήρησι και "ανακατασκευή" του πλέον φαύλου καθεστώτος της νεοελληνικής ιστορίας...!!! Θα επιβιώση μόνον με μία Ριζική Αλλαγή. Η οποία θα εγκαθιδρύση μία Νέα Πολιτεία...!!!

Η Ελλάς χρειάζεται μία νέα Εθνική Επανάστασι.


Η Επανάστασις αυτή δεν θα έλθη κατ' ανάγκην και πάλι με κινητήριο μοχλό τον Στρατό. Μπορεί να είναι κάλλιστα πολιτική και να εκκινήση μέσα από την αυτοκατάρρευσι της "μεταπολίτευσης". Και μέσα από ένα Νέο Σύνταγμα από το οποίο θα προκύψει μία εντελώς νέα οικονομική, κοινωνική, διοικητική και θεσμική κατάστασις. Ένας νέος πολιτικός βίος.

Και που θα εγκαθιδρύση μία Νέα Ελληνική Πολιτεία. Mία Πολιτεία με νέο Πολίτευμα, νέα Ιδεολογία, νέο αντιπροσωπευτικό σύστημα, νέους θεσμούς, νέους πολιτικούς οργανισμούς και νέο κράτος...



Απόσπασμα από το βιβλίο του Μάνου Ν. Χατζηδάκη "για μία ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ .ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΙΜΑΤΩΒΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΘΕΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΗ- ΕΘΝΟΣ...

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ (1909-1967 Κ.ΛΠ) ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΙΛΑΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή