Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΚΚΕ - Ανακοίνωση Υπέρ Λαθρομεταναστών Κατά Ελλήνων


                                   Photo


To τέλος του ΚKE έρχεται και η έξοδος του από την βουλή ίσως να είναι γεγονός από τις κρυφές δημοσκοπήσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμετική ανακοίνωση που έβγαλε υπέρ των μεταναστών, την ώρα που όλη η Ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της με τους λαθροεποίκους. Το ΚΚΕ θυμίζουμε σε όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους δεν έβγαλε ποτέ ανακοίνωση για εγκληματική - δολοφονική και θανατηφόρα επίθεση λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων. Ενώ υπερασπίζεται με πάθος τα εργατικά δικαιώματα τους εις βάρος πάντα των Ελλήνων εργατών.

Ευθύνες καταλογίζει λοιπό στην κυβέρνηση το ΚΚΕ με αφορμή τη δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον “Ξένιο Δία” τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας, είναι μόνο ένα από τα θύματά τους».

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να μην ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών, επισημαίνοντας ότι «αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού».

                                           
                                         Έλληνες εργάτες, Θαυμάστε εδώ την εργατική τάξη του ΚΚΕ

2 σχόλια:

  1. Έχασαν τους Έλληνες ψηφοφόρους τους και ψάχνουν για καινούργιους στους λαθροκαφρικανούς!

    Οι κομμουνισταί ήταν πάντα άξιοι της κατάντιας τους...Μόνο όταν και ο τελευταίος κομμουνιστής πεθάνει, θα μπορέσει ο έρημος αυτός τόπος να ελπίσει σε ένα καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν κομμουνιστές και καπιτάλες και σοσιαλιστές για μένα.
    Παρά μόνο στενόμυαλοι, τυφλοί, ξεφτιλισμένοι, ανθέλληνες, προδότες.
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/08/blog-post_7005.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή