Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Λέμε ΟΧΙ στο ΤΖΑΜΙ στην ΑΘΗΝΑΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός Έλληνα πολίτη,

ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ελεύθερη έκφραση της θρησκευτικότητας κανενός υπηκόου άλλου κράτους που βρίσκεται νόμιμα στην πατρίδα μας, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους τουριστικούς, είτε για σπουδές ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Άλλωστε, για την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, υπάρχουν  27 τζαμιά καθώς και άλλοι 30 χώροι περίπου που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή. (Μεταξύ αυτών και το μεγάλο τζαμί στο Μοσχάτο, δωρεά Σαουδάραβα μεγαλοεπιχειρηματία). Επίσης μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για προσευχή στις εγκαταστάσεις του όπου εδώ και δεκαετίες οι πιστοί μουσουλμάνοι επισκέπτες του (και όχι μόνο) ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ 
ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ:

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στον Ελαιώνα, όπου μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο  πέρα δίδασκε ο Πλάτωνας ο μεγάλος μας φιλόσοφος.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, που στοχεύει στην ανατροπή των κοσμικών καθεστώτων και την εγκαθίδρυση ισλαμικού κράτους.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις 5 εντολές της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας»: «Ο Αλλάχ είναι ο στόχος μας, ο Προφήτης είναι το πρότυπό μας, Το Κοράνι είναι το Σύνταγμά μας, Η Τζιχάντ είναι η ζωή μας, ο θάνατος είναι η ελπίδα μας.»

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο Νέο-οθωμανισμό του Νταβούντογλου

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής κοινωνίας από Εθνική σε πολυπολιτισμική

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στη βίαιη προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Ο συστηματικός εξισλαμισμός που προωθείται στρέφεται κατά της ορθοδοξίας και των παραδόσεων

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην πολιτισμική και πληθυσμιακή αλλοίωση της περιοχής του Ελαιώνα αλλά και της πατρίδας μας εν γένει.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην ανάληψη της  δαπάνης των 846.000 ευρώ για την κατασκευή του τζαμιού από το ελληνικό κράτος. Να διατεθούν αυτά τα χρήματα για τα ελληνόπουλα και τα ελληνικά σχολεία .

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ορδές των απρόσκλητων παράνομων φανατικών μουσουλμάνων. Έχουμε χρέος να τους απελάσουμε  άμεσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει χριστιανική εκκλησία.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τις βεβηλωμένες χριστιανικές εκκλησίες στην Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο.

ΕΛΛΗΝΑ
 ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ  ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
 ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 19.00

 ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ

Γραμμή ΜΕΤΡΟ: Σύνταγμα - Αιγάλεω
2 σχόλια:

  1. ποια η διαφορα με τη χρυση αυγη? γιατι δεν ενωνωσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Εθνικό Μέτωπο από το 1986 ιδρύθηκε σαν ένα καθαρά Ελληνοκεντρικό Εθνικιστικό Κίνημα. Αν μας παρακολουθήσεις περισσότερο καιρό συναγωνιστή θα καταλάβεις τις διαφορές από μόνος σου και στις πολιτικές τακτικές και στο επίπεδο στελεχών και λόγου. Βασικός στόχος μας για εμάς δεν είναι η ένωση αλλά η διεύρυνση των εθνικών μας ιδεών στην πλειοψηφία των Ελλήνων και όχι η περιχαράκωση σε ένα πολιτικό - κομματικό φορέα. Ο Εθνικισμός είναι νοοτροπία και στάση ζωής ασχέτως που ανήκεις πολιτικά. Φυσικά βλέπουμε σαν συναγωνιστές κάθε κίνημα - κόμμα του εθνικού χώρου και όχι ανταγωνιστές αλλά επίσης πιστεύουμε πως και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Καλούς αγώνες και καλή λευτεριά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή