Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μπροστάρης το Εθνικό Μέτωπο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μπροστάρης στον Αγώνα
για την κατάργηση του Λαθρονόμου

Το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ βρέθηκε στο χώρο που στεγάζεται το ΣτΕ για να συμπαρασταθεί στον αγώνα, που έχει ξεκινήσει ομάδα δικηγόρων για την κατάργηση του λαθρονόμου ως αντισυνταγματικού.

Το προηγούμενο βράδυ, κλιμάκια του Κινήματος είχαν γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με φέιγ βολάν τα οποία ενημέρωναν τους συμπολίτες μας για το θέμα.

Η δράση μας αυτή φαίνεται πως ενόχλησε τους διάφορους επαγγελματίες αντιρατσιστές, ώστε σήμερα το πρωί να υποκαταστήσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας τους Δήμου της Αθήνας και να μαζεύουν ένα - ένα τα φευ βολάν μας από τον προαύλιο χώρο του ΣτΕ και μανιωδώς να τα καταστρέφουν.


Χαιρόμαστε για τις αντιδράσεις αυτές, όμως περισσότερο χαιρόμαστε για την ανταπόκριση που είχε το σύνθημά μας Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους περαστικούς πολίτες.

Αντίθετα λυπούμαστε, γιατί μόνο η αντιπροσωπεία μας βρέθηκε οργανωμένα εκεί, ενώ αντίθετα έλαμψαν δια της απουσίας τους τα υπόλοιπα κόμματα και οργανώσεις που κατά δήλωσή τους ανήκουν στον Πατριωτικό χώρο.

Ως πολιτικό κίνημα που εκφράζουμε την Εθνική Αντιπολίτευση του λαού μας απέναντι στο ξεπούλημα της πατρίδας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην διατήρηση της Ελληνικής μας ταυτότητας. Και αυτό όχι ως πολιτικό καιροσκοπισμό αλλά γιατί πραγματικά αγωνιζόμαστε για το αναφαίρετο δικαίωμα να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου