Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία για την κατάργηση του Γένους από την Οργάνωση Θεσσαλονίκης



 Πολυμελής ομάδα του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία απαιτώντας την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης με την οποία καταργήθηκε η προϋπόθεση του ελληνικού γένους για την εισαγωγή σπουδαστών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας Φρ. Φράγκος παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι;», το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου.

Οι νεολαίοι του Ε.Μ., που μοίρασαν τις σχετικές ανακοινώσεις, εισέπραξαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία μάλιστα συζητήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού στο ευρύ κοινό είναι άγνωστη αυτή η απαράδεκτη υπουργική απόφαση, που δυστυχώς επικύρωσαν με την υπογραφή τους τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι τότε αρχηγοί των όπλων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Φ. Φράγκος!

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4, στον 6ο όροφο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου