Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Μετά από μία διακοπή λίγων εβδομάδων, ο "ΕΚ" θα βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα όλης της Ελλάδας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Με μία πλήρως ανανεωμένη μορφή, με 32 έγχρωμες σελίδες, η εφημερίδα που τόσα χρόνια στηρίξατε και πάλι θα είναι κοντά σας. Θελήσαμε να κάνουμε μία ανανέωση στην μορφή της και στην αισθητική της, θέλοντας να την φέρουμε περισσότερο κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αλλάζει στο παραμικρό η ιδεολογική και πολιτική γραμμή της εφημερίδας μας. Ο "ΕΚ" είναι ένα έντυπο εθνικιστικής ενημέρωσης, μαχητικό με απόψεις και αναλύσεις για την επικαιρότητα και όλα όσα δεν μας λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ.


Μην χάσετε στις 14 Δεκεμβρίου, τις δύο προσφορές του "ΕΚ".

.Στην Αθήνα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του αμυντικού αναλυτή Δημήτρη Μανακανάτα με τίτλο "Παϊσιος, οι πόλεμοι που θα έλθουν" που αποτελεί μία ανάλυση των προφητειών του γέροντα Παϊσιου, σε ότι αφορά στους πολέμους και το κατά πόσο αυτές επαληθεύτηκαν ή δείχνουν ότι θα επαληθευθούν από τα σύγχρονα γεωπολιτικά δεδομένα.
.Στην περιφέρεια, μετά από απαίτηση πολλών από εσάς, θα επανακυκλοφορήσει το περιοδικό νεολαία, της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ι. Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου