Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Απίστευτο - Για Ανεξάρτητη Θράκη μίλησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ.Λαμπάκης (βίντεο)


                                             ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θέλει ανεξάρτητη Θράκη…

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η χώρα μας μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης κεντρώων και αριστερών κομμάτων έχει φτάσει στην χειρότερη περίοδο από την εποχή της επανάστασης. Θαυμαστέ δηλώσεις που κάνει ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπράκης για την Θράκη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Επίσης σκεφτείτε εάν έχουμε δίκιο όταν λέμε τόσα χρόνια πόσο αναγκαία πάρα ποτέ είναι την εξουσία στην Ελλάδα να την αναλάβουν εθνικά κόμματα.



«Η καρδιά της Αθήνας βρίσκεται στη Θράκη, όχι γιατί βρίσκεται γεωστρατηγικά σε κάποιο σημείο πολύ επικίνδυνο αλλά γιατί η Θράκη βρίσκεται ανάμεσα σε 2 πολιτισμούς, ανάμεσα σε 2 ηπείρους, σε 2 χώρες. Η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος, επίσης στο χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του ελλαδικού χώρου να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος» είπε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

«θα αρχίσουμε να βλέπουμε τη Θράκη ως μόνη οντότητα». «Εσείς εκεί στην Αθήνα μη σκεφθείτε να κάνετε όλο τον Έβρο κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών γιατί θα χάσετε το πολυτιμότερο κομμάτι που λέγετε Θράκη, που λέγεται Έβρος» τόνισε στη συνέχεια.

«Αυτή η Θράκη, η οποία κάποτε έφτανε από την Κωνσταντινούπολη, μέχρι το Μόναχο, κάπου εκεί στη Βαυαρία. Σήμερα είναι συρρικνωμένη σε τρεις νομούς και σε τρεις πόλεις. Βέβαια, και μην το θεωρήσετε αυτό ως απειλή αν τη δείτε στο χάρτη αυτή τη Θράκη, θα δείτε ότι είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα ως οντότητα, η οποία μπορεί να έχει πολιτική αίσθηση, οικονομική ανεξαρτησία και μία δυναμική σε πάρα πολλά πεδία. Αν καθίσουμε και τα αναπτύξουμε ένα προς ένα, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τρομάξουν».

Απίστευτες δηλώσεις από Έλληνα αξιωματούχο της περιοχής. Κύριε πατριώτη Σαμαρά θα του ζητήσετε να παραιτηθεί ή θα συνεχίσει ο καθένας να λέει ότι θέλει σε αυτήν την χωρά; Δεν πειράζει την απάντηση εμείς την ξέρουμε.

Δείτε όλοι οι Έλληνες το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


2 σχόλια:

  1. ME TI TIMOREITAI H AISAXATH PRODOSIA SHMERA?
    ME KREMASMA ME EKTELESH
    KREMASTE TON PSYLA TON PRODOTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΜΑΓΚΑΣ" Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ.ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ,ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΗΝ ΘΩΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΛΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή