Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός ο αγώνας είναι πρώτα δικός σας !


Χαιρετισμός του Γ.Γ  Εμ. Κώνστα 
για την δημιουργία του Ιστολογίου και την 
συγκρότηση ομάδων εργασίας στη Νεολαία.

Η προσπάθεια για την συγκρότηση του Εθνικού Μετώπου ως κινήματος με διαρκή και καθολική παρουσία στην ελληνική κοινωνία, γνωρίζει μια ενθουσιώδη απήχηση και σύντομα ο πρώτος μας στόχος να παριστάμεθα σε πανελλήνια κλίμακα θα έχει επιτευχθεί.

Η νεολαία, για μια ακόμα φορά, έχει τεθεί στην πρωτοπορία των αγώνων και με την παρουσία της καθορίζει την ανάπτυξή του και εμποδίζει κάθε πιθανή τελμάτωση.

Με πάθος , αισιοδοξία, ριζοσπαστισμό, νέες ιδέες συμμετέχει σε όλες τις δράσεις, τις συναντήσεις και την συζήτηση που έχει ανοίξει για τον ακριβή καθορισμό θέσεων και στάσεων απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα.

Μια νεολαία που δοκιμάζεται καθημερινά στις συμπληγάδες της ανεργίας, της παρακμής, της στείρας εκπαίδευσης και της εθνικής πολλαπλής χρεοκοπίας. Μόνιμα αντιμέτωπη με την αναξιοκρατία, το εχθρικό κράτος, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Με την μετανάστευση να απειλεί ήδη σοβαρά ένα μεγάλο ποσοστό της. Σε έναν τόπο που στερείται πνευματικής ηγεσίας και το αξιακό σύστημα αμφισβητείται στο έπακρο.

Απέναντι σε αυτό το εφιαλτικό τοπίο αντιτάσσει την δυναμική της παρουσία και γίνεται για το κίνημά μας κινητήρια δύναμη.

Όλοι οι πυρήνες που έχουν συνταχθεί στον αγώνα και αποτελούν οργανικό κομμάτι του κινήματος, ήδη έχουν συνεισφέρει πολλά κι απ’ αυτούς περιμένουμε ακόμα περισσότερα.
Χαιρετίζουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου ιστολογίου και τις προγραμματισμένες δράσεις.
Αυτός ο αγώνας είναι πρώτα δικός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου