Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Γέλενα Ισινμπάγεβα - Κόκκινο πανί για τους πολυπολιτισμικούς

Τάπα για τον διεθνή σιωνισμό οι δηλώσεις της Γέλενα.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνονται τέτοια πράγματα γιατί είμαστε κανονικοί, φυσιολογικοί άνθρωποι, δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και έκανε επίθεση στις Σουηδές συναθλήτριές της που έβαψαν τα νύχια τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε ένδειξη συμπαράστασης στους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας μέσα στην Μόσχα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια εξέφρασε με αυτό τον τρόπο ανοικτά τη στήριξή της στη νέα νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που ψήφισε η Δούμα.

«Εάν επιτρέψουμε να προάγονται και να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε πολύ για το έθνος μας, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, κανονικούς ανθρώπους, δήλωσε η Ισινμπάγεβα, που κέρδισε την Τετάρτη την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στη Μόσχα.

Ζούμε, αγόρια με γυναίκες και γυναίκες με αγόρια, συμπλήρωσε. «Όλα πρέπει να είναι καλά, Έρχεται από την ιστορία. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, τέτοιου είδους προβλήματα στη Ρωσία, και δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια στο μέλλον», κατέληξε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης.


Η "ομοφοβική" (έτσι την λένε τώρα προπαγανδιστικά αφού η λέξη σημαίνει ότι φοβάται τις ομόφυλες της κάτι που δεν ισχύει φυσικά καθώς αν σου αρέσουν οι άνδρες δεν σημαίνει ότι μισείς τις γυναίκες) αθλήτρια εκφράζει τον κάθε φυσιολογικό άνθρωπο που σίγουρα δεν θέλει η Ρωσία να δει εικόνες σαν την παραπάνω που είδαμε εμείς στην υπό κατοχή Αθήνα.

Φυσικά η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει ανθρώπους νέους, που έχουν παγκόσμια προβολή, να μην ακολουθούν τις ανώμαλες και διεφθαρμένες ιδέες της, οπότε άρχισε άμεσα τις επιθέσεις από όλα τα σιωνιστικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης του κατεστραμμένου δυτικού κόσμου από τα πρότυπα του σιωνισμού. Επίσης μην σας κάνει εντύπωση αν δεν θα την ξαναδούμε σε αγώνες ή ότι είναι παιδεραστής ή πίνει ναρκωτικά κτλ. (κλασική τακτική καταστροφής εικόνας ενός διάσημου ανθρώπου που διαφωνεί μαζί τους). Παρόλα αυτά η ήδη πάμπολλες φορές πρωταθλήτρια, είπε αυτά που πιστεύει και πρόσφερε πολλά κιλά ξιδάκι σε όλο αυτό το διεστραμμένο παγκόσμιο σύστημα (όπως φυσικά και σε όλα τα αριστερά αποκόμματα της χώρας μας).


1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΠΑΗ ΑΛΛΟ, ΤΗ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΦΤΗ ΤΗ ΒΡΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ??? ΕΧΕΤΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟ ΑΦΤΟ !!ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΦΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΟΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΝΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΗΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΥΑΚΟΥ ΦΗΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΟΣΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ, ΡΕ ΑΦΤΟΙ ΕΑΝ ΦΟΝΑΞΕΤΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΦΑΛΑΓΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 21,, ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACE BOOK ΔΥΑΜΑΡΤΗΡΟΣΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑΣ,, ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή