Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανάπτυξη μπορεί να υπάρχει και μάλιστα εθνική μόνο μια: η αυτοδύναμη.


Η πραγματική οικονομία, πρόοδος και προκοπή ενός έθνους δεν επιτυγχάνεται με "επενδύσεις" απ' έξω που στην ουσία είναι ξεπουλήματα του εθνικού δημοσίου πλούτου, η μετατροπή των Ελλήνων σε φτηνό προλεταριάτο και η μονιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης ως φτηνό εργατικό δυναμικό στις γερμανικές φάμπριγκες της εγχώριας νεοφιλελεύθερης ανάπτυξης.

Ανάπτυξη μπορεί να υπάρχει και μάλιστα εθνική μόνο μια: η αυτοδύναμη. 

Δηλαδή, να καλλιεργήσουμε ξανά τη γη μας, να παράξουμε υψηλής ποιότητας αγαθά γεωργικά τα οποία θα εξάγονται και θα είναι περιζήτητα, όπως το λάδι "Λάμδα" που πωλείται προς 100 δολάρια το λίτρο.

Ανάπτυξη είναι να δημιουργηθούν νέοι εμπορικοί σταθμοί και οι Έλληνες να πάρουν ξανά στα χέρια τους το εμπόριο, όχι το εσωτερικό, αλλά το διεθνές.

Ανάπτυξη είναι η ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απέναντι στις πολυεθνικές.

Ανάπτυξη είναι η επένδυση στην Ελληνική Παιδεία και η μετατροπή της χώρας σε παγκόσμιο πολιτισμικό και εκπαιδευτικό κέντρο, ώστε να έρχονται από όλο τον κόσμο να σπουδάζουν στην Ελλάδα και να μας ακουμπούν τους οβολούς τους (το λες και συνάλλαγμα).

Ανάπτυξη είναι ο ιατρικός τουρισμός, να έρχονται από όλον τον πλανήτη στις λουτροπόλεις μας, να έρχονται από όλον τον πλανήτη σε υπερσύγχρονα νοσοκομεία τα οποία σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα μας θα κάνουν καλά τους ανθρώπους...

Σε όλα αυτά χωρά και η ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά η ιδιωτική πρωτοβουλία μιας νέας δυναμικής αστικής τάξης που πρέπει να δημιουργήσουμε, μιας δυναμικής και δημιουργικής αστικής τάξης, η οποία για να ανθίσει και να προσφέρει στο έθνος πρέπει πρώτα να καταστρέψουμε την κρατικοδίαιτη παρασιτική ολιγαρχία που λυμαίνεται σήμερα τον τόπο...

Ηλιοπούλου Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου