Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΟΧΙ άλλα κάρβουνα μέσα στην βουλή - Έλεος ( Βίντεο )

Κατά την βολευτίνα της Ν.Δ. και δημοσιογράφο, ο Αττίλας 2 έγινες στις 20 Ιουλίου 1974 
αντί στις 14 Αυγούστου 1974 όπου είναι και η πραγματικότητα.

ΟΧΙ άλλο κάρβουνο Έλληνες ψηφοφόροι. Μα καλά ποιούς ψηφίζετε; Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο άσχετοι δημοκρατικούληδες και βολευτές στο Ελληνικό κ(υ)νοβούλιο; Και όμως ναι...Η Σ.Βούλτεψη τους ξεπέρασε όλους...δεν ξέρει πότε έγινε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά...Την σημαία της Έλλαδος την γνωρίζει; Γιατί της Κύπρου δεν θα υπάρχει περίπτωση. Η αντίδραση του αριστερού προέδρου της βουλής Δραγασάκη για τα μπάζα. Δείτε το παρακάτω βίντεο και προσπαθήστε να μην φρικάρετε.


Επί πρωθυπουργίας του "εθνάρχη της φούσκας" Κ.Καραμανλή έγινε η κατοχή της Κύπρου όπως την ξέρουμε σήμερα. Να σημειώσουμε εδώ ότι η άσχετη βολευτής Βούλταψη εκείνη την εποχή ανήκε στο ΚΚΕ. Όπως και όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι που ξέρουμε σήμερα των μεγάλων Μ.Μ.Ε. Η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ έγινε για τα μάτια του κόσμου, γιαυτό και μερικά μόλις χρόνια μετά πάλι ο ψευτοεθνάρχης Κ.Καραμανλής παρακαλούσε τους Αμερικανούς να επιστρέψουμε πίσω. 

Διαβάστε σε περίληψη τα πραγματικά γεγονότα...
Στις 3.30 τα χαράματα της 14ης του Αυγούστου 1974 τελειώνουν με πλήρη αποτυχία στη Γενεύη οι τριμερείς διαπραγματεύσεις (Ελλάδας, Τουρκίας, Βρετανίας) για την κατάσταση στην Κύπρο και το κυπριακό πρόβλημα. Μία ώρα αργότερα, τα τουρκικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν Λευκωσία, Αμμόχωστο και άλλα σημεία της Κύπρου. Ο «Αττίλας 2» είχε ξεκινήσει. Από το μεσημέρι της 14ης του Αυγούστου, τουρκικά άρματα και ισχυρές δυνάμεις πεζικού αρχίζουν να κινούνται από Λευκωσία προς Αμμόχωστο, στα ανατολικά, και προς Λεύκα-Λιμνίτη, στα δυτικά. Ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής - Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τις 24 Ιουλίου -  δηλώνει το 1974 "Η Κύπρος είναι μακρυά", δηλαδή μερικά λεπτά για τα F-4 Phantom II και τα A-7 Corsair... ενώ κατά την ανακωχή, και την ανοχή των "εθναρχών" έγινε η δεύτερη επίθεση στο νησί και οι Τούρκοι πλέον κατακτούν το 37% της Κύπρου ενώ μέχρι τότε κατείχαν ένα πολύ μικρό μέρος του εδάφους 4%!.

Πρόδωσε την Κύπρο για να ξανάρθει

Υ.Γ. Μετά υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που απορεί γιατί αυτή η τόσο πλούσια χώρα έχει φτάσει στην σημερινή τόσο τραγική κατάσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου