Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Εθνικός καπιταλισμός - Δεν αγοράζουμε τίποτα από την 3Ε (coca cola)


                                       
                                     
Η πολυεθνική εταιρία COCΑ CΟLΑ αποφάσισε να κλείσει τα εργοστάσια της στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αφήνοντας στον δρόμο εκατοντάδες Έλληνες εργαζομένους σε αυτήν την δύσκολη για την χώρα μας περίοδο οικονομικής κρίσης. Ανακοίνωσε μάλιστα πως θα μεταφερθούν σε γειτονικές χώρες λόγο μικρότερου κόστους εργατικού προσωπικού. Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι; Όχι βέβαια
Εμείς λοιπόν αποφασίζουμε να κηρύξουμε οικονομικό πόλεμο σε όλα τα προϊόντα που έχουν να κάνουν με την εταιρία ιδιοκτησίας της COCA COLA στην χώρα μας, την γνωστή ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως ή αλλιώς 3Ε.

Oι Έλληνες καταναλωτές αντεπιτίθενται και καταναλώνουν με εθνικά κριτήρια. Δηλαδή εφαρμόσουν τον λεγόμενο "Εθνικό καπιταλισμό". Είναι προτιμότερο να αγοράζουμε λιγότερα αγαθά τα οποία όμως θα παράγονται στην Ελλάδα από το να παίρνουμε εισαγόμενα και περισσότερα σε αριθμό (δηλ. υπερκατανάλωση) επειδή είναι φτηνότερα καθώς έτσι αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε στον δανεισμό και την χρεοκοπία. Είναι ο μονός τρόπος να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στην παγκόσμια αγορά και στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης. Έτσι θα αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας στην χωρά μας και θα βελτιώσουμε όλα τα οικονομικά μας μεγέθη

Τα Ελληνικά προϊόντα τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλύτερα των αντίστοιχων ξένων αλλά δεν έχουν το κεφάλαιο για διαφήμιση και μάρκετινγκ που έχουν οι μεγάλες πολυεθνικές. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ποια προϊόντα να μην  αγοράζετε γιατί αυτά ανήκουν στην Coca cola - 3Ε. Υπάρχουν και αντίστοιχα ελληνικά (ΕΨΑ, ΛΟΥΞ κτλ.) έξαλλου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν ποτέ ξανά :
1. Coca Cola
2. Amita
3. Πατατάκια Tσακίρης
4. Fanta - Sprite
5. Νερό Ayra
6. Nestea
7. Frulite
8. Καφές εμφιαλωμένος Ιlly
9. Σόδα Tuborg
10. Powerade

Το Εθνικό Μέτωπο στηρίζει τον Έλληνα παραγωγό, τα Ελληνικά εργοστάσια, τον Έλληνα εργαζόμενο. Εμπρός Έλληνες, κάνουμε από εδώ και πέρα όλοι το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου