Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ν.Ε.Μ. ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ (βίντεο)


Το Εθνικό Μέτωπο συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία που διοργάνωσαν το περιοδικό "Πάτρια" και το περιοδικό "Ενδοχώρα" και οι πολιτικές δυνάμεις Ευρωπαίων εθνικιστών του M.S.R από την Ισπανία και M.S.E από την Ιταλία, βοήθησε στην ανακούφιση οικογενειών Ελλήνων και Ελλήνων Πομάκων.

Κατά την διανομή, οι εκπρόσωποι των κινήσεων ανέδειξαν την ανάγκη ανάπτυξης νέων δομών στην Ευρώπη, αλληλεγγύης και κοινωνικής συμμετοχής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και συνετέλεσαν οργανώσεις της Θράκης και η Χαρά Νικοπούλου.
Ο κ. Κώνστας εκπροσωπώντας το Εθνικό Μέτωπο, τόνισε την ιδιαιτερότητα του προβλήματος της Θράκης, επισήμανε την πολλαπλή απειλή που αντιπροσωπεύουν ο τουρκικός επεκτατισμός αλλά και η πρόταση για τις ελεύθερες οικονομικές ζώνες.
Ο κ. Γιάννης Κουριανίδης ανέφερε την ανάγκη να αντιληφθούμε την σημασία των κρισίμων περιστάσεων που περνάμε σε συνδυασμό με την έννοια του έθνους που είναι ευρύτατη και διαφορετική στην Ελλάδα από ότι στο Δυτικό κόσμο.

Οι Ισπανοί Εθνικιστές ανέφεραν την αισχρή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους, αλλά και στη δική μας ως αποτέλεσμα του ασύδοτου καπιταλισμού.
Τόνισαν ότι το Ευρωπαϊκό μέλλον πρέπει να βασισθεί σε άλλες αρχές.

Στιγμιότυπα: 




1.το πάνελ των ομιλητών
2. Γ. Κουριαννίδης και Εμ. Κώνστας
3 Έλληνες και Ευρωπαίοι Εθνικιστές
4. Η Χαρά Νικοπούλου
5,6. Τρόφιμα για την διανομή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου