Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ WALL STREET (βίντεο)


Με μεγάλη συμμετοχή παρά τον καύσωνα πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Imperial στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση Ευρωπαίων και Ελλήνων εθνικιστών την Κυριακή. 
Μετά την έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης στη Θράκη έγινε η εκδήλωση, όπου εξετάστηκε η σημερινή κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και επισημάνθηκε το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει η διεθνής του χρήματος τους λαούς.


Εισηγητές ήταν ο Πρόεδρος του Ισπανικού κινήματος Χουάν Αντόνιο Λήοπαρτ, ο εκπρόσωπος της νεολαίας των Ιταλών Εθνικιστών και ο Γιάννης Κουριαννίδης, ενώ από το Εθνικό Μέτωπο μίλησε ο κ. Κώνστας.

Κατά τις ομιλίες αναδείχτηκε ο χαρακτήρας της νέας Ευρώπης που δέσμια στα συμφέροντα των τοκογλύφων ελάχιστη σχέση έχει με την Ευρώπη των εθνών, την Ευρώπη του πολιτισμού, που ονειρευόμαστε.

Οι ομιλητές υποστήριξαν τον βαθύτατο πνευματικό κατήφορο της σύγχρονης Ευρώπης, την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, την νέα γεωπολιτική πραγματικότητα. Τη συζήτηση διεύθυνε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, εκδότης του περιοδικού "Πάτρια".

Ο κ. Κώνστας σημείωσε την τεράστια αξία που έχει η συνειδητοποίηση του πραγματικού προβλήματος της εποχής μας και άρα τη σημασία που έχουν τέτοιες συναντήσεις. Η Ευρώπη των διευθυντηρίων, της γραφειοκρατίας των υποταγμένων στην παγκοσμιοποίηση ηγεσιών είναι αυτή που οδηγεί στα αδιέξοδα. Χωρίς αμφιβολία διερχόμαστε νια πρωτοφανή κρίση που έχουν δημιουργήσει μετά από χρόνια σχεδιασμού και δράσης, οι ελίτ του χρήματος, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωής και τον πολιτισμό. Αυτό φανερώνει και η εμβληματική ονομασία της σημερινής συναντήσεως.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, με την ασυδοσία των πολιτικών, των τραπεζιτών και των συμφερόντων. Δήλωσε και πάλι την αξία του εθνικού κράτους για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μίλησε ακόμα, για τα ζητήματα ουσίας που παρουσιάζονται στη Θράκη, για τα οποία πρέπει να είμαστε σε τεταμένη επιφυλακή.
Για την ελληνική οικονομία τόνισε την καταστροφή του παραγωγικού ιστού και την ανάγκη ανασυγκρότησης πέρα από τις εσφαλμένες επιλογές πολιτικών και τεχνοκρατών.
Επίσης, επισήμανε την πιθανότητα κοινωνικής εξέγερσης.

Ο κ. Κώνστας έκλεισε την ομιλία του λέγοντας στη διαμάχη Ακρόπολη εναντίον Wall Street, απαντάμε ξεκάθαρα, απερίφραστα θα νικήσει η Ακρόπολη, θα νικήσει η ελληνική σκέψη, η Ευρώπη των εθνών.

Στιγμιότυπα:


1.  Ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστας κατά την ομιλία του
2, 3.  Στιγμιότυπα από την αίθουσα
4.  Το πάνελ των εκπροσώπων 
5.   Αλφρέντο Ιούριο, Κώνστας, Κατσουράκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου