Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Μεγάλος Έρωτας των Αμερικανών με τον Α.Τσίπρα, το Ανερχόμενο Αστέρι τους.

                               
                                 Εγκώμια του αμερικανικού κατεστημένου στον Τσίπρα
                                          CNN: "Τσίπρας, το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας"
                                                      (Μεγάλος Έρωτας CNN USA-Τσίπρα)


Το αγαπημένο παιδί των ΗΠΑ είναι τελικά ο πρόεδρος του Σύριζα Α.Τσιπρας και αυτό φυσικά δεν αποτελεί για εμάς έκπληξη από την στιγμή που προωθεί στην Ελλάδα όλα τα συμφέροντα τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια Θυμηθείτε από ποιους ξεκινήσαν τα Δεκεμβριανά και κατέρρευσε η προσέγγιση της Ελλάδος με την Ρωσία, ποιος έχει κοινές απόψεις με τις ΗΠΑ σε όλα τα εθνικά θέματα, Αιγαίο, Θράκη, Σκόπια, Τσαμουριά, ποιος προωθεί τον πολυφυλετισμό, τον αθεισμό, την διάλυση της οικογένειας, το κλείσιμο των Ελληνικών επιχειρήσεων και επενδύσεων, ποιοι αποσταθεροποιούν την χώρα και την οικονομία μέσω αναρχικών δράσεων.
Βέβαια παρόλο ότι έχουν βαθύ αντι-εθνικιστικο μένος, δεν τους είδαμε πουθενά να διαμαρτύρονται στην επίσκεψη του Τούρκου γκρίζου λύκου εθνικιστή ή στις εθνικιστικές κορόνες του μουφτή της Θράκης ή στον Αλβανικό και Σκοπιανό εθνικισμό. Μόνο με τις ελληνικές εθνικές διεκδικήσεις έχουν προβλημα.Τυχαιο, δεν νομίζουμε.

Ανερχόμενο Αστέρι της Ελλάδος γράφουν οι Αμερικανοί. Ανερχόμενο Αστέρι μας ( των ΗΠΑ ) έπρεπε να έλεγε.

Διαβάστε παρακάτω...τον μεγάλο έρωτα των Αμερικανών.

«Με μία ήρεμη δύναμη και χαμόγελο που μαγνητίζει, ο Αλέξης μπαίνει στην αίθουσα που γίνεται το συνέδριο του Economist και μου δίνει το χέρι, σε μια θερμή χειραψία» γράφει ο ανταποκριτής του CNN, φανερά γοητευμένος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!
«Ένας νεαρός, κομψός άνδρας φορώντας ένα μπλε κοστούμι, ταιριαστά σουέντ παπούτσια και ένα λευκό πουκάμισο -εκτός από γραβάτα- κάθεται στην κεντρική θέση. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα», γράφει ο δημοσιογράφος.
Στη συνέχεια το αφιέρωμα κάνει λόγο για την ομιλία του Τσίπρα και την επίθεσή του στην κυβέρνηση, ενώ τον περιγράφει ως «άνετο,κάσουαλ, δυναμικό και ...τσαχπίνη 38χρονο πολιτικό ηγέτη!».

Η αλήθεια είναι ότι μετά την κατάρρευση των κεντρώων κομμάτων Πασοκ-Νδ και την συρρίκνωση τους σε ποσοστό και τα δυο μαζί, σε ενός, δηλαδή 42%, έπρεπε να εμφανίσουν στον Ελληνικό λαό την εναλλακτική ελεγχόμενη λύση. Αυτό τον ρόλο θα τον παίξει ο Α.Τσιπρας όπως τον έπαιξε και ο Α.Παπανδρεου το 1981. Έτσι βλέπουμε όλα τα στελέχη του να εμφανίζονται με τρομερή έπαρση και να λαικίζουν σε όλα τα θέματα με πρώτο από όλα το οικονομικό.
Ο Α.Τσίπρας έχει την λύση σε όλα. Μόνο που ακόμα και αν τα καταφέρει η Ελλάδα που έχει στο μυαλό του να φτιάξει δεν θα είναι η Ελλάδα που ξέρουμε. Βασικά το πιο πιθανόν είναι, να είναι και χωρίς Έλληνες.
Η μεγάλη διάφορα που θα βρει μπροστά του ο άθεος Τσίπρας είναι η άνοδος της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων και ο "καλός Θεός" της Ελλάδος που αποφάσισε επιτέλους η λύση να είναι μόνο εθνική...

Νεολαια Εθνικού Μετώπου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου