Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Υπεύθυνη Τομέα Τύπου - Δημοσίων Σχέσεων της νεολαίας του ορίσθηκε μία...Νιγηριανή!


                                     



Στα βήματα ακριβώς του Καρατζαφέρη και του τηλεπτώματος ΛΑ(Γ)ΟΣ βαδίζει ο Π.Καμμένος και το κόμμα του "Ανεξάρτητοι Έλληνες". Όπως έκανε και στο παρελθόν ο κωλοτούμπας έτσι και αυτός τοποθέτησε μια μαύρη "καθαρή Ελληνίδα" σε θέση υπεύθυνη τομέα του κόμματος.
Η νέα υπεύθυνη του τομέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» λοιπόν, είναι από την Νιγηρία και το όνομά της είναι Κατερίνα Καλαγκμπόρ. Βέβαια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν και άλλα στελέχη που είναι για γέλια και για κλάματα αλλά αυτή η περίπτωση είναι εξαιρετική γιατί εκφράζει το πως αντιλαμβάνεται το μέλλον της χώρας μας ο συγκεκριμένος πολιτικός (πολυφυλετικό).



Ως υπεύθυνη για τη νεολαία και την δημόσια εικόνα του κόμματος του Πάνου Καμμένου, η νεαρή μαυρούλα ξεκίνησε άμεσα δουλειά και άρχιζε να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σέξι φωτογραφίσεις της, που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία. Φλερτάρει με τον φωτογραφικό φακό, αναδεικνύει τα κάλλη της και βγάζει προς τα έξω την εικόνα μιας ανεξάρτητης γυναίκας, έτοιμης για τις μεγαλύτερες πολιτικές θυσίες και όχι μόνο...
Η Ανεξάρτητη Ελληνίδα λοιπόν είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας του πολιτικού κόμματος, απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών(τυχαίο...) και λάτρης του Μπάρακ Ομπάμα, όπως δηλώνει η ίδια στη σελίδα της στο facebook.


                                                

Τώρα δυο είναι τα πιθανά σενάρια για αυτήν την πρωτοβουλία Καμμένου. Το ένα είναι πως δεν μπορεί συνεχεία να κρύβει κάτι που δεν τον εκφράζει (πατριωτισμος-ελληνισμος-φυλετισμος κτλ.) και το δεύτερο είναι πως δέχτηκε πιέσεις να το κάνει από τα κέντρα που τον χρηματοδοτούν και τον προβάλουν στα ΜΜΕ.
Εμείς πιστεύουμε είναι και τα δυο και πως το τέλος Καμμένου αλά Καρατζαφέρη στις επόμενες εκλογές θα είναι γεγονός.

“Μαύρισε” και ο Καμμένος

Εδώ μαζί με την αδερφή της σαν εκλογική αντιπρόσωπος των Ανεξ. Ελλ. 

Παρακάτω βλέπουμε την αντίστοιχη κίνηση Καρατζαφέρη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου