Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ελληνικός Εθνικισμός, η Επόμενη Μέρα. Χαιρετισμός του γ.γ. Νεολαίας Εθνικού Μετώπου.




Γ.Γ. Νεολαίας Εθνικού Μετώπου
Κατσουράκης Γεώργιος

Θα ήθελα και εγώ να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ προκειμένου να συζητήσουμε για την ανάπτυξη του πατριωτικού κινήματος.
Την ίδια περίπου εκδήλωση πραγματοποιήσαμε στην Χαλκίδα και την Βούλα με την συμμετοχή πολλών στελεχών και κυρίως πολλών νέων πατριωτών, που άλλοι μόνοι τους, άλλοι σχηματισμένοι σε ομάδες, αγωνιούν και είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον αγώνα τον καλύτερο τους εαυτό.

Τους μήνες των εκλογών δεν σταματήσαμε τον αγώνα μας, αλλά τον στηρίξαμε σε ενημέρωση, σε ζυμώσεις μεταξύ στελεχών, σε δράσεις για τα κορυφαία ζητήματα της πατρίδας μας.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.
Συμμετέχει στην πρωτοπορία του κινήματος και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.


Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική νεολαία αντιμετωπίζει μια πραγματική θύελλα που την έσπειρε η προηγούμενη γενιά, παραδίδοντας την πατρίδα στους δανειστές, στους ιστορικούς εχθρούς, στους κάθε λογής ανθέλληνες. Μια θύελλα που έφερε ανεργία, ανασφάλεια, απώλεια της κυριαρχίας, αναξιοπρέπεια. Βλέπουμε την ιδεολογία μας το μόνο ασφαλές σκάφος για να περάσουμε την θύελλα.

Βλέπουμε στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ την ικανότητα συσπείρωσης όλων των εθνικιστών, όλων των τάσεων που θέλουν εκπροσώπηση σοβαρή, συγκροτημένη, ελπιδοφόρα και χωρίς κωλοτούμπες.

Μιλώντας για την προσωπική μου συμμέτοχη και ακριβώς επειδή πριν είχα αγωνιστεί από άλλες επάλξεις, στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συνάντησα τρία στοιχειά που θεωρώ ιδιαίτερης άξιας και θα καταθέσω στην σημερινή συζήτηση. Πρώτων την ειλικρινή και βάθια αγάπη στην πατρίδα και τις ιδέες της. Δεύτερων την αντιμετώπιση της πολιτικής με όραμα και βάθος και όχι κραυγές και σπασμωδικές ενέργειες. Τρίτον την πίστη ότι χρειάζονται ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ το τονίζω οι Έλληνες στο μεγάλο αγώνα μας, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς τους δικούς μας ή τους δικούς τους, που τις περισσότερες φορές τυχαίνει να είναι και οι πιο μέτριοι ή πιο επιτήδειοι.

Η νεολαία Εθνικού Μετώπου θα αναλάβει δράσεις.
Από τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε αναδασώσεις περιοχών της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδος.
Εκστρατείες ενημέρωσης των πολιτών.
Πορείες διαμαρτυρίας σε κάθε περίπτωση που θα θίγονται ζωτικά συμφέροντα για την πατρίδα μας. ( εθνικα-οικονομικα)
 Οι νέοι συμπολίτες μας διψάνε για εθνική ανάταση, θέλουν την Ελλάδα του 2004 που κατέκτησε το euro. Έχουν σιχαθεί την ξύλινη γλώσσα, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις εθνοκτόνες πολιτικές των κεντρώων - αριστερών κομμάτων που έφεραν την χώρα μας στην σφαλιάρα και τον εξευτελισμό. Θέλουν μια Ελλάδα άξια των Αρχαίων προγόνων μας.

Έτσι θα ξεκινήσουμε τον αγώνα μας από εκεί. Στόχος μας σε κάθε σχολείο και πανεπιστημιακό τμήμα ένας Εθνικός πυρήνας μαθητών και φοιτητών αντίστοιχα, αντίθετος στον ανθελληνισμό, στην νεότοκη αριστερά, στο σάπιο κατεστημένο.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για ένα ενιαίο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Εμπρός Έλληνες για μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Εμπρός ΕΔΩ και ΤΩΡΑ,
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου