Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ "ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"


Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ δεν έχει τελειωμό, το παραπάνω απαράδεχτο και αισχρό μήνυμα γράφτηκε από άπλυτους αριστερούς σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καβάλας. Σαν και αυτό φυσικά υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδος και σε διάφορα μάλιστα κεντρικά σημεία. Παρόλα αυτά κανένα κόμμα του κέντρου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) άλλα και της άπλυτης αριστεράς δεν κατηγόρησε αυτούς που τα γράψανε σαν ρατσιστές.


Και πως θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό άλλωστε αφού όλοι αυτοί που τα γράφουν από εκεί προέρχονται και είναι μέλη των αριστερών άπλυτων και ανθελληνικών κομμάτων τα οποία με απίστευτη χαρά και μίσος κάρφωσαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας Βούλα Παπαχρήστου μερικές μέρες πριν. ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ κτλ δεν δίστασαν να χλευάσουν την Βούλα και μετά τον απαράδεχτο αποκλεισμό με δηλώσεις του στυλ "τώρα που θα βλέπει τους αγώνες από το σπίτι της ας κάνει όσα σχόλια θέλει".
Ο νεαρός εκπρόσωπος μάλιστα της ΔΗΜΑΡ Α.Παπαδόπουλος έφτασε σε σημείο να πει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν θέλει να γίνεται ποτέ καμιά διάκριση υπέρ των Ελλήνων γιατί θεωρεί ότι όλοι πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα και αντιμετώπιση.
Δεν είπε όμως τίποτα για το τι θα πρέπει να γίνεται όταν θίγονται οι Έλληνες από τους όμοιους του της άπλυτης αριστεράς.

Αυτό το νούμερο επίσης διεκδίκησε την ψήφο των Ελλήνων για την είσοδο του στην Ελληνική βουλή. Εκεί άραγε τι ρόλο θα παίξει αφού δεν ενδιαφέρεται να υπερασπίζεται τους Έλληνες εις βάρος άλλων λαών..!!
 Δεν είναι κάτι αυτό που θα πρέπει να προβληματίζει όσους ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ επειδή απλά κάνουν φιλολαϊκές προτάσεις προεκλογικά αλλά, κατά τα άλλα, ονειρεύονται μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. 
Το σύνταγμα μας (αν και δεν είναι γνωστό σε πολλούς) απαγορεύει σε αξιωματούχους του δημοσίου (πόσο μάλιστα κόμματα και βουλευτές) να κάνουν δηλώσεις και προτάσεις εις βάρος του Ελληνικού έθνους και λαού, άρα όλοι αυτοί θα έπρεπε να χάσουν τις δημοσιές θέσεις τους. Απλά κάνεις δεν εφαρμόζει για πολλοστή φορά τους νομούς και το σύνταγμα.

Ξυπνήστε Έλληνες το λέμε για μια ακόμα μία φορά Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας και ψηφίστε εθνικά κόμματα είναι η μόνη λύση για να κρατήσουμε την πατρίδα μας. Το κάνουν οι πολίτες πολλών ευρωπαϊκών χωρών με πρώτη και καλύτερη την Αυστρία που έχει εθνική κυβέρνηση από το 1992. Αποτέλεσμα να είναι πρώτη χώρα σε ποιότητα ζωής όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο

Μην σας ξεγελάει η φιλεργατική δράση της αριστεράς και των όμοιων τους συνδικαλιστών οι οποίοι με απεργιακό χάος προκαλούν το κλείσιμο δεκάδων Ελληνικών επιχειρήσεων και την αντικατάσταση αυτών από ξένες πολυεθνικές. Πολλοί από αυτούς έξαλλου (συνδικαλιστές) χρηματίζονται από αυτές (τις ξένες εταιρίες πολυεθνικές, ανταγωνιστηκές) προκειμένου να έρθουν μετά και να καταλάβουν το μερίδιο στην αγορά που κατείχαν οι δικές μας ελληνικές πριν. 
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ όλοι μαζί.

               Σκατά σε όλους τους πατριώτες Έλληνες λένε οι αντιρατσιστές. Στα μούτρα σας λέμε εμείς.




1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ!
    ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή