Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Με εντολή ΣΑΜΑΡΑ και ανοχή ΚΑΜΜΕΝΟΥ χτίζεται πλέον το Τζαμί στην Αθήνα


Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά και ανοχή Καμμένου, έχει μπει 
η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.

Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν από την προσβλητική προσφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους, απόφαση κατά της οποίας τάχθηκαν οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής πολιτείας.

Να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος στην περιοχή του οποίου θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής του στο πλαίσιο του σεβασμού όλων των θρησκευτικών ελευθεριών. (Φυσικά τι θα ήταν)

Το κόστος του μουσουλμανικού τεμένους -χωρητικότητας 350 ατόμων- θα αγγίξει τα 846.000 ευρώ, ενώ από το κτίσμα θα απουσιάζουν οι παραδοσιακοί μιναρέδες, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη που έχει αναλάβει το έργο, έκρινε ότι η κατασκευή ενός μιναρέ δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον. Με την ανέγερση και λειτουργία του τζαμιού θα σταματήσουν να λειτουργούν οι παράνομοι τόποι λατρείας των παράνομων μουσουλμάνων, που ξεπερνούν τους 100 και βρίσκονται σε υπόγεια ή και γκαράζ.


Και ρωτάμε εμείς τώρα...δεν υποτίθεται ότι θα έφευγαν όλοι οι παράνομοι μετανάστες μουσουλμάνοι στην πλειοψηφία τους; Τι να το κάνουν το τζαμί ΓΙΓΑΝΤΑ στην Αθήνα; Ας το έφτιαχναν για όσους θα μείνουν μόνιμα, που δεν θα είναι πάνω από χίλους, ένα χώρο 40-50 τμ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΤΖΑΜΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

Η κατοχή συνεχίζεται αναμένουμε την αντίδραση του Ελληνικού πληθυσμού των Αθηνών.



Σαμαρά-Καμμένε και αριστεροπράκτορες...την μέρα θα το κτίζουνε...το βράδυ θα γκρεμίζεται. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου