Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - Παρουσία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.


Αποφάσεις για την πορεία του Κινήματος. Παρουσία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.


Το Εθνικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετώπου, το οποίο συνεδρίασε την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013, εκτιμώντας την βαθύτατη κρίση που παίρνει πλέον διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης. καθώς και τις εξελίξεις στο επίπεδο των κρίσιμων εθνικών θεμάτων κατέληξε στην ένταση της αγωνιστικής προσπάθειάς του σε όλα τα επίπεδα. Αποφάσισε την περαιτέρω οργανωτική ανάπτυξη εντός ορισμένων πλέον στόχων.


Αναλύθηκαν ακόμα ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας και επικοινωνίας με τρόπο διεξοδικό.Χαρακτηριστική υπήρξε η ομοφωνία στις αποφάσεις που ανέδειξε το επίπεδο συναντίληψης στο κορυφαίο καθοδηγητικό όργανο του κινήματος.

Επίσης εκτιμώντας την ολοένα και αυξανόμενη ανταπόκριση της Ελληνικής κοινωνίας προς τους στόχους, την ιδεολογική αναφορά και τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας, διαθέτοντας στελέχη υψηλού κύρους στον επαγγελματικό, επιστημονικό και ευρύτερα κοινωνικό τομέα και διακρίνοντας την κρισιμότητα των περιστάσεων για την Πατρίδα μας, συζήτησε το ζήτημα της καθόδου του Κινήματος στις εκλογικές αναμετρήσεις και αποφάσισε τα εξής:


α. Την αυτόνομη κάθοδό του στις επικείμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014

β. Την κάθοδό του στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν, είτε αυτόνομα, είτε συνάπτοντας συγκεκριμένες συνεργασίες με κόμματα ή/και τοπικούς φορείς, όπου αυτό είναι δυνατόν. Εξουσιοδότησε, δε για το λόγο αυτό το Πολιτικό Γραφείο να αναζητήσει εκείνους τους φορείς, με τους οποίους θα μπορούσε το Κίνημα να συμπράξει, δίχως να αλλοιώσει την ιδεολογική του ταυτότητα, τους στόχους και τις πολιτικές του θέσεις.

γ. Την κάθοδό του στις Εθνικές Εκλογές, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν.


Με βάση τις παραπάνω αποφάσεις, επισημαίνονται τα κάτωθι:

Το Εθνικό Μέτωπο, πιστό στις επιταγές του Ελληνοκεντρικού Εθνικισμού, διατηρεί την αγωνιστικότητά του και παραμένει προσηλωμένο στους στόχους του. Διατρανώνει την πίστη του στο δυναμισμό και την ποιοτική αξία των στελεχών του, καθώς και στη σημασία της Ιδεολογίας που υπηρετεί. 


Θεωρεί τις εκλογές ως σημείο αναφοράς της ανάδειξης του πολιτικού του αγώνα και της επίτευξης των κεντρικών του στόχων, που είναι η αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας του κράτους μας και η ανάδειξη των εθνικών μας πόρων, οικονομικών και κοινωνικών, οι οποίοι θα οδηγήσουν σε πραγματική εθνική ανάπτυξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου