Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ "ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ"

Αριστερές αυθεντίες και χαζοδεξιοί το παζλ της μεταπολίτευσης


του Δημήτρη Κόρακα
Μέλος του Εθνικού Μετώπου

Δυστυχώς, η μεταπολιτευτική πολιτιστική τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα οδήγησε σε τραγικά αποτελέσματα. Οι αριστεροί εμφανίστηκαν σαν ‘‘αυθεντίες’’ και κατάφεραν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στη δημόσια ζωή, στα ΜΜΕ, στα Πανεπιστήμια και στα Σχολεία. Οι αριστεροί χρυσοπληρωμένοι κονδυλοφόροι της δημοσιογραφίας, οι πανεπιστημιακοί, οι τραγουδοποιοί, οι συνδικαλιστές και οι πολιτικάντηδες αποτελούν τον ανθελληνικό τσίρκο της δύσμοιρης Ελλάδας.

"Πόσο αυθεντία είμαι...αφού το είπε και το Μέγκα...φτου μου."

Από την άλλη μεριά ο Ελληνικός Λαός, αυτή η σιωπηλή πλειοψηφία, οι άνθρωποι της εργασίας και της καθημερινής δημιουργίας λοιδορήθηκαν και υποτιμήθηκαν ως ανεπίδεκτοι κουλτούρας και ανάξιοι ενδιαφέροντος για τα κρατικοδίαιτα λαμόγια του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας. Ο Ελληνικός Λαός σιώπησε ή σταμάτησε να σκέφτεται και προσπάθησε να συμμορφωθεί με τις επιταγές των διαμορφωτών της κοινής γνώμης.

Ακόμη και σήμερα οι Έλληνες πολίτες, αυτοί οι απλοί πολίτες που άρχισαν να αφυπνίζονται από τους γενναίους Εθνικιστές, σφυροκοπούνται αλύπητα από τους ξερόλες των μεγάλων καναλιών. Ο δωσίλογοι τους Ελληνισμού νοιώθουν ότι κάτι αλλάζει και ότι κάποιοι δεν συμμορφώνονται πλέον στις υποδείξεις της χούντας τους.

Ο λαός άρχισε να παραμερίζει όσα έμαθε από την ανήθικη μεταπολιτευτική γενιά των γραικύλων και σαν το λουλούδι που φυτρώνει στο βράχο, άρχισε να ανυψώνεται και να επαναστατεί. Η φωνή του ακούγεται, ο δρόμος προς το Φως Ελληνισμού και προς την Ελευθερία ανοίγεται και πάλι.
Έλληνες, ας ξαναβρούμε τη φωνή μας.

Ας βγάλουμε από την αποθήκη τα πιστεύω μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ, τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ήρθε η ώρα να διώξουμε τους «προοδευτικούς» που οδήγησαν τη χώρα μας στο γκρεμό.

Οργάνωση Ιωαννίνων


Μ.Κώνστας - Κατά αυθεντίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου