Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΑΝΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ


Ακόμα ένα περιστατικό βίας από λαθρομετανάστες-λαθρεμπορους με θύμα το τηλεοπτικό συνεργείο του λαθρολάγνου ΑΝΤ1 έγινε στο κέντρο της τριτοκοσμικής Αθήνας (όπως την καταντήσαν τα ξεφτιλισμένα κόμματα της μεταπολίτευσης).  Το θράσος τους πλέον δεν έχει όρια αλλά και η υπομονή των ελάχιστων Ελλήνων που έχουν μείνει πλέον σε αυτές τις περιοχές.

Φυσικά τα υπουργία Ανάπτυξης αλλά και Προ.Πο για πολλοστή φορά έκαναν ανακοινώσεις ότι θα πατάξουν το λαθρεμπόριο και τους λαθρέμπορους κτλ. ξέρετε τα γνωστά γελοία ψέματα τους μέχρι να ξεχαστεί το γεγονός και μετά 3-4 μήνες άλλη μια ανακοίνωση και πάει λέγοντας. Εξάλλου μιλάμε για μια δραστηριότητα που αποφέρει πολλά δις ευρώ και μην σας φανεί απίθανο πολλά από αυτά να πηγαίνουν σε κυβερνητικά στελέχη ή κόμματα της βουλής τα οποία είτε είναι υπερχρεωμένα είτε δεν χάνουν ευκαιρία να προασπίζουν τα συμφέροντα των λαθροεποικων. Πάντως αφού σε όλο αυτό το κύκλωμα είναι και τα πανεπιστήμια μπλεγμένα όπως θα ακούσετε από το ρεπορτάζ του λαθρολάγνου ΑΝΤ1 μην σας κάνει εντύπωση πολλά κόμματα της άκρα αριστεράς αλλά και της κοινοβουλευτικής αριστεράς να λαμβάνουν από τους λαθρέμπορους πολλά χιλιάδες ευρώ προκειμένου να τους παρέχουν προστασία και κάλυψη. Έτσι μόνο δικαιολογείται η θρασύτατη επίθεση και μάλιστα σε συνεργείο μεγάλου καναλιού. Τώρα γιατί ο λαθρολάγνος ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο ρεπορτάζ...ίσως θέλει μερίδιο από την πίτα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Φυσικά καμία σύλληψη δεν έγινε. Εάν τα έσπαγαν Έλληνες εθνικιστές λέμε τώρα τι θα είχε συμβεί;


ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου