Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Γράφει ο Κατσουράκης Γεώργιος
Γ.Γ. νεολαίας και μέλος του Π.Γ. Εθνικού Μετώπου

Αφού τελικά έχει αποδειχθεί επιστημονικά μετά από πορίσματα και έρευνες δικαστικών και αστυνομικών αρχών της δημοκρατίας μας ότι στο πολυτεχνείο δεν είχαμε νεκρούς και δεν έριξε την επανάσταση των στρατιωτικών του Παπαδοπούλου όπως βόλευε την αριστερά και όλο το γέλιο πολιτικό κατεστημένο όπου ακολούθησε αργότερα (αντιστασιακοί εκ των καφετεριών του Παρισίου κτλ.) που έφεραν την χωρά μας στο σημερινό κατάντημα, φτάσαμε στο αντίθετο τελικά συμπέρασμα ότι το πολυτεχνείο έριξε τη προσπάθεια του Παπαδόπουλου για επιστροφή σε εκλογές και αποτέλεσμα νέο πραξικόπημα από πλευράς Ιωαννίδη λίγες μέρες αργότερα.


Το μεγάλο ψέμα της αριστεράς, η Ελληνίδα που σκοτώθηκε δήθεν στο πολυτεχνείο ήταν τελικά ένα ξένο φωτομοντέλο.
Δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την επιτροπή προπαγάνδας της αριστεράς της εποχής αλλά πρόκειται για την μεγαλύτερη φούσκα των τελευταίων χρόνων και την αρχή για μια σειρά από παρόμοιες φούσκες των πολιτικών και κυβερνήσεων αυτής της γενιάς, που ακολούθησαν.


Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά. Η πατριωτική και σκληρή δεξιά κυβέρνηση του εθνάρχη της φούσκας Κ.Καραμανλή έρχεται μετά με την περιβόητη ρήση η Κύπρος κείται μακράν. Πραγματικά μεγάλα λόγια από το φούσκα εθνάρχη μας όπου υπό κυβερνήσεως του έγινε η κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου χωρίς να τρέξει τίποτα και οι μεγαλύτερες κρατικοποιήσεις και επιτόκια δανεισμού επιχειρήσεων όλης της Ελληνικής οικονομικής ιστορίας. Η αριστεροποίση της οικονομίας και η Κύπρος από ότι φαίνεται όμως ήταν και το αντάλλαγμα για την επιστροφή στην δημοκρατία αλλά και στην φούσκα της Ε.Ε. Αλλά η δημοκρατία μας ήθελε να έχει εθνάρχη ένα πολιτικό μετά την εποχή Ι.Μεταξά, ο οποίος δεν ήταν πολιτικός αλλά στρατιωτικός, όποτε δημιουργήθηκε η φούσκα Καραμανλή. Το τελικό κτύπημα το έδωσε η κυβέρνηση του επίσης πατριώτη και σκληρού δεξιού αλλά και απόγονο δωσίλογου πρωθυπουργού της γερμανικής κατοχής Γ. Ράλλη με την κατάργηση της καθαρεύουσας, σταδιακής μειώσεις της μάθησης των αρχαίων Ελληνικών και την επιβολή της δημοτικής.

Την γενιά του πολυτεχνείου εννοεί.

Ακολουθεί η περίοδος Παπανδρέου και η φούσκα σοσιαλιστική επανάσταση μετά την φούσκα οικονομικά δεξιά πολιτική Καραμανλή όπου ο λαός ξαφνικά μαθαίνει ότι μπορεί να έχει λεφτά χωρίς να εργάζεται αρκεί να γραφτεί σε ένα κόμμα εξουσίας και να διοριστεί στο δημόσιο. Τα  λεφτά δεν μας ενδιαφέρει από που προέρχονται και πότε θα επιστραφούν στους δανειστές μας.

ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"...Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (και ας την πληρώσει η γενιά του 2012) ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

Ο σοσιαλισμός της φούσκας Παπανδρέου από έξω οι βάσεις, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε., Ε.Ο.Κ τότε, κατέληξε σε ροζ βίλες και αισθήματα.

Προσπάθεια να έρθουν φούσκες επενδύσεις στην χώρα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν μια φούσκα αλλά και να κάνει την Ντόρα καθώς και μισή οικογένεια του βουλευτές - πολιτικούς. Χωρίς να είναι και ο μοναδικός βέβαια

Ο εκσυγχρονιστής της Φούσκας

Την μεγαλύτερη όμως φούσκα θα φέρει στην χώρα ο επόμενος πρόεδρος του πανελλήνιου σοσιαλιστικού φούσκα κινήματος Κ.Σημίτης. Η φούσκα των ολυμπιακών αγώνων και της αξιοποίησης αυτών, των μεγάλων δημοσίων έργων με δεκαπλάσιο κόστος και μίζες, του χρηματιστηρίου, της ισχυρής Ελλάδος, της νύχτας των Ιμίων,  του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης, της Ελλάδος του Ευρώ, της αξιοκρατίας και όχι της διαπλοκής με Μ.Μ.Ε, εφημερίδες, συγκροτήματα κτλ. ήταν ήδη γεγονός. H φούσκα επί εποχή Σημίτη φούσκωσε τόσο πολύ που πλέον η αντοχή της έφτασε στα όρια της.

Καραμανλής πατάει την Ελληνική σημαία - Γενιά του πολυτεχνείου

Την λύση αυτού του προβλήματος την έχει ο επόμενος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με την απίστευτη θεωρία φούσκας περί κεντρώου χώρου. Για να την πραγματοποιήσει όμως χρειάζονται λεφτά. Ο κόσμος του κέντρου σημαίνει κόσμος που δεν έχει ιδεολογία γιατί αμείβεται πλούσια, και δεν θέλει να ασχολείται με τα κοινά. Τέλειο για την γενιά του πολυτεχνείου αλλά το χρέος πρέπει να διπλασιαστεί. Επίσης επικρατεί η φούσκα νοοτροπία του σεμνά και ταπεινά καθώς και η φούσκα της πολιτικής ο λαθρομετανάστης είναι φίλος σου, τι και αν σου παίρνει την δουλειά ή σε σκοτώνει πρόβλημα σου, μην είσαι ρατσιστής. Τα οικονομικά σκάνδαλα ο Πάκι και οι Αμερικάνοι τελικά έριξαν αυτή την φούσκα.

Φωτογραφία: ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.....
Μαζί τα φάγαμε - Γενιά της φούσκας

Στην επόμενη κυβέρνηση G.J.Papandreou το ζεμπέκικο γίνεται απαραίτητο προσόν για ένα πρωθυπουργό. Αυτό εξάλλου ήταν και το μόνο που ήξερε να κάνει η φούσκα γενιά του πολυτεχνείου. Έτσι βλέπουμε πολλούς ζεμπέκικο-παίχτες όπως τον G.J.Papandreou, τον Α.Τσοχατζόπουλο, το Κ. Καραμανλή τον νεότερο, Σκανδαλίδης, το Λαλιώτη κτλ.

Οι φούσκες του Τζέφρη

Η κυβέρνηση G.J.Papandreou (κατά 25% Έλληνας) εκλέγεται με τεράστιο ποσοστό λέγοντας τις φούσκες του αιώνα όπως "η Ελλάδα θα γίνει η Σουηδία ή Δανία της Ευρώπης" το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν", η λύση είναι η "πράσινη ανάπτυξη" κτλ. Τελικά σαν γνήσιος φούσκας (και όχι μόνο) της γενιάς του πολυτεχνείου το πρώτο που κάνει είναι να ακυρώσει τον αγωγό Πύργος - Αλεξανδρούπολη, να δώσει δικαιώματα και ιθαγένεια σε όλους τους λαθροέποικους, να κρύβει την ύπαρξη υδρογονανθράκων και να παραδώσει την χώρα μας στους τοκογλύφους-τραπεζίτες και Δ.Ν.Τ. με συμφωνία πριν τις εκλογές. Φυσικό ήταν να σπάσει η φούσκα στα μούτρα του και να γυρνάει σε όλη την Ευρώπη μετά λέγοντας πως η Ελλάδα είναι χώρα φοροφυγάδων και απατεώνων. Προσπάθειες συγκάλυψης της φούσκας τύπου Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε" δεν έχουν αποτέλεσμα παρά μόνο αρκετά κιλά γιαούρτι.

Φωτογραφία

Η φούσκα όμως πρέπει να σωθεί οπότε ακολουθεί η κυβέρνηση των τραπεζών Παπαδήμου με την στήριξη των φούσκα σκληρών δεξιών και πατριωτών της γενιάς του πολυτεχνείου Α.Σαμαρά και Γ.Καρατζαφέρη. Το αποτέλεσμα τραγικό και για τους τρεις της φούσκας συγκυβέρνησης. Στις επόμενες εκλογές τα κόμματα εξουσίας καταρρέουν και το Λαός εκτός βουλής. Τελευταία ελπίδα της φούσκας γενιάς η τρόικα Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη (για πρώτη φορά η αριστερά φανερώνεται και επιστρατεύεται καθαρά στην διάσωση του σάπιου πολιτικού συστήματος). Προσπάθεια δημιουργίας δίπολου με την αριστερά του Σύριζα, το τελευταίο χαρτί του συστήματος της σάπιας πλέον γενιάς του πολυτεχνείου. Τα Μ.Μ.Ε. σε πανικό στηρίζουν με κάθε μέσο

Φωτογραφία
Δαμανάκη και ΣΥΡΙΖΑ - Αριστερή γενιά του πολυτεχνείου

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Οι Έλληνες εθνικιστές όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό έστω και αν δεν ήταν αρεστή. Η φούσκα της γενιάς του πολυτεχνείου έσπασε και μας έφερε στην 23η θέση στην Ε.Ε. σε αγοραστική δύναμη. Δηλαδή σε δύο χρόνια γυρίσαμε 20 με 30 χρόνια πίσω στις αρχές του '90. Σχεδόν όλες οι ανατολικές χώρες μας έχουν περάσει σε πλούτο πλέον. Η λύση μπορεί να έρθει μόνο από την δημιουργία ισχυρού Εθνικού Μετώπου και εθνικής κυβέρνησης ρεαλιστικής, υπεύθυνης και ανεξάρτητης.

Φωτογραφία

Επιτέλους τέλος στη φούσκα εορτή του πολυτεχνείου που δεν αποτελεί εξάλλου σε καμιά περίπτωση εθνική εορτή το αντίθετο θα έλεγα. Δεν ανήκω στην φούσκα γενιά του πολυτεχνείου και θέλω την πατρίδα μου πίσω. Ζήτω η νίκη αδέρφια και καλή λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου